De vetste activiteiten bij Klok'uus!

Zoals outdoor lasergamen…

Activiteiten Zeeland, dichtbij Goes!

Je klasgenoten of collega’s verslaan tijdens een lasergame-of archery tag Battle in ‘the area’, met de hele familie de wei in voor een ontspannend potje boerengolf, met je kinderfeestje de populaire activiteit GellyBall uit testen of gezellig met het gezin touren door Zeeland met onze stoere e-choppers. Bij Klok’uus kan het allemaal! Klok’uus heeft verschillende activiteiten voor jong en oud. Vooraf of na afloop van de activiteit kan je aanschuiven voor een van onze heerlijke lunch-of dinergerechten. Kinderen kunnen zich naast de activiteit ook nog uitleven in onze binnen-en buitenspeeltuin.

Klok’uus is dé locatie voor (ont)spannende en originele groepsactiviteiten Zeeland. Leuk voor bijvoorbeeld familie-en bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten. Ontdek de verschillende activiteiten hieronder.

Activiteiten

Lasergamen

Vanaf 6-40 personen

Terug in de tijd:  lasergamen is de allereerste activiteit waar Klok’uus heel wat jaren geleden mee begonnen is en Klok’uus nu nog steeds bekend om staat!
Lasergame biedt veel actie, plezier en ruimte voor een dolletje met familie, vrienden of kennissen. Trek het grote lasergameveld in met loopgraven, tunnels en andere gave obstakels. Ervaar de hele lasergame-experience!

Wij hebben de allernieuwste Laserguns in huus! Laserwapens die zorgen voor een échte real-life beleving met geluiden, trillingen en meer! Via een app kunnen de scores heel precies worden bijgehouden. Aan het eind van de battle zie je wie de strijd heeft gewonnen!

E-harlie of solextour

Beschikbaar van 1 maart t/m 31 oktober

Onze stoere, duurzame en elektrische E-choppers en solexen zijn niet meer weg te denken bij Klok’uus. Ontdek Zuid-Beveland en de zeeuwse natuur. Het heeft zóveel moois te laten zien! Laat je verrassen door onze gevarieerde routes! Om het helemaal af te maken hebben we nu ook voertuigen met kinderzitjes en duozadels. Geen rijbewijs? Dan hebben we onze stoere Klok’uus Cruiser (mountainbike)!

Met maar liefst 80 voertuigen is deze activiteit geschikt voor kleine en grote groepen.

Lees hier alles over e-choppers huren in Zeeland

Gellyball

Vanaf 6 kinderen

Klok’uus is één van de 3 locaties in Nederland waar je GellyBall kan spelen. Een echt actiespel! Met gel balletjes (Orbeez) kan je met een volautomatisch wapens de strijd aan gaan op ons activiteitenveld.

Archery Tag

Vanaf 6-40 personen

Gewapend met pijl & boog schiet je op elkaar in een gaaf spelvorm! Een echt Hunger-Games gevoel. Wie heeft uiteindelijk de grootste concentratieboog? Archery Tag is erg tof voor volwassenen en vrijgezellenfeesten.

Boerengolf

Vanaf 2-100 personen

Boerengolf is de boeren-variant op het bekende golfspel. Trek het grote weiland in met een bourgondische kruiwagen, een houtenklomp aan een stok en een bal groter dan een normale golfbal voor een ontspannen potje boerengolf. Of maak er juist een leuke competitie van!

Teambuilding activiteiten

Naast originele activiteiten Zeeland is Klok’uus ook de beste uitvalsbasis voor teambuildingactiviteiten! Daag elkaar uit en geniet tijdens de groepsactiviteit van de groene omgeving.

Boerenspelen

Beschikbaar van 1 april t/m 30 september

Vanaf 15-100 personen

De meest hilarische challenges vindt je bij de enige echte Klok’uus boerenspelen. Onze boerenspelen trotseren we op het boerenveld, waar anders? 😉 Unieke, hilarische spellen als kruiwagenrace, melkbusvoetbal, trekkerband rollen en spellen met een bijzondere naam zoals: 2 emmertjes water halen of een speld in een hooiberg zoeken. Neem voor tijdens de activiteit bourgondisch een kruiwagen met wat frisse drankjes mee!

Lees hier alles over de boerenspelen als activiteit.

Hapje en drankje erbij

Combineer de activiteit met een heerlijke borrel, lunch of diner. In de lente/zomer werken wij met een verrassende Zomerkaart. In de herfst/winter uiteraard met een Winterkaart vol Winterse gerechten en drankjes! Onze gerechten worden bereid met verse en eerlijke steekproducten in samenwerking met lokale Zeeuwse bedrijven.

Bekijk hier onze menukaart en arrangementen.

Tijd voor een BBQ!

Echt goed vlees van onze lokale slager Mieras, waar ambacht nog echt ambacht is. Slagerij Mieras werkt nauw samen met de boeren en borgen daardoor het kwaliteit van het vlees én het welzijn van de dieren. Ga lekker zelf aan de slag als grill master of kies een van onze uitbreidingspakketten met kok.  Geweldig om te combineren met één of meer van de gave activiteiten Zeeland. Hoe leuk is dit om te doen met een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?!

Bekijk hier eens onze barbecue arrangementen

Openingstijden en parkeergelegenheid

Buiten de schoolvakanties zijn we op woensdag, vrijdag en in het weekend geopend voor onze leuke activiteiten Zeeland. Met een grote groep? In overleg kan dit dan ook op maandag, dinsdag en donderdag! Bekijk hier onze openingsdagen voor uitjes in zeeland.

Wij hebben een groot parkeerterrein waar je gratis kan parkeren! Ook is deze voorzien van elektrische laadpalen en gehandicapten parkeerplaatsen.

Erg enthousiast geworden over één of meerdere van onze zeeland activiteiten? Graag willen combineren met een hapje en drankje? Wij zijn altijd telefonisch en op de mail goed bereikbaar voor vragen naar mogelijkheden over activiteiten goes. Wij adviseren heel graag en komen met een verrassend voorstel wat helemaal bij jullie gelegenheid past!

Je kan ons via dit contactformulier bereiken, of op info@klokuus.nl of 0113 56 13 06.

’s-Heer Arendskerke ligt niet aan een mooie strand, maar beter nog in een groenrijke omgeving. De perfecte uitvalbasis voor activiteiten Zeeland. Een kwartiertje rijden van de hoofdstad van Zeeland: Middelburg.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →