Een originele en vooral spannende groepsactiviteit in Zeeland!

Archery tag volwassenen | €19,50 per persoon

Aanvragen

Archery Tag staat garant voor veel actie en echte spanning, maar voornamelijk zorgt het beschieten van je vrienden, collega’s, klasgenoten of familieleden met de speciale pijlen voor veel plezier en hilariteit. Dit maakt de activiteit erg leuk voor onder andere vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en familieuitjes in Zeeland. De Activiteit is te spelen met maximaal 20 personen en is te combineren met een lunch of diner.

Deze nieuwe activteit is uiterst populair in Amerika maar in Nederland nog bijna nergens te spelen.  Het spel is een mix van het de bekende spellen paintball, trefbal en boogschieten. Ons gangenstelsel dat veel weg heeft van echte loopgraven geeft het spel een extra dimensie (Neem hier alvast een kijkje). Tijdens de activiteit worden diverse spelvormen gespeeld. Archery Tag is ook wel bekend als Arrow Tag of Arrow Battle.
Mogelijk vanaf 6 tot 40 personen

De activiteit Archery Tag is te combineren met lunch, diner of een borrel.  Onze standaard arrangementen vind je hier. Meer weten over een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Archery tag kinderen | €10,- per persoon

Door onze speciale kinderbogen is het spel ook aan te passen voor kinderen vanaf 9 jaar. Een ontzettend gave activiteit om met je vrienden/vriendinnen de strijd aan te gaan! Na de activiteit ook nog even komen spelen? Misschien is het archery tag feest wat voor jou! ↓
Mogelijk vanaf 6 kinderen in de leeftijd van 9-12 jaar

Klik hier om te reserveren

Benieuwd naar onze arrangementen?

Bekijk hier onze kinderfeestjes arrangementen in combinatie met archery tag
Bekijk hier onze scholieren arrangementen in combinatie met archery tag

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →