Boerenspelen

Beschikbaar van april t/m september.
Boerenspelen | €19,50 per persoon

Nu aanvragen

De Boerenspelen, de ultieme teambuilding activiteit! Gezellig met collega’s een vrijgezellenfeest, sportteam of als teambuilding activiteit na een vergadering. Trek met het hele gezelschap het weiland in en strijd in teams tijdens de Boerenspelen! Combineer deze activiteit met een hapje en drankje in het restaurant of op het sfeervolle terras. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om af te sluiten met een heerlijke lunch, borrel of diner.

De Boerenspelen zijn een combinatie van verschillende activiteiten in teamverband. Samen met je team neem je het tegen een ander team op tijdens verschillende spellen. Denk bijvoorbeeld aan: kruiwagenrace, melkbusvoetballen, trekkerband rollen en spellen met een bijzondere naam zoals: 2 emmertjes water halen of een speld in een hooiberg zoeken.
– Vanaf 15 tot 100 personen
– Vanaf 14 jaar
– 1 spel duurt 1,5 uur totaal

Klik hier om te reserveren

Combineren

De activiteit boerenspelen is te combineren met lunch, diner of een borrel. Onze standaard arrangementen vind je hier. Je kan ook lekker buiten dineren op ons sfeervolle terras met een heerlijke barbecue. Meer weten over een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →