E-choppers huren Zeeland

Beschikbaar van 1 maart t/m 31 oktober

Nu reserveren

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust ♬… Zijn de duurzame, elektrisch aangedreven en bovenal stoere E-choppers van Klok’uus niet meer weg te denken. Ontdek Zuid-Beveland, het heeft zóveel moois te laten zien!

Genieten van Zeeland

Genieten van Zeeland! Let’s go! Met 25 km/u tour je al met de wind door je haren door het prachtige landschap van Zeeland. Bijvoorbeeld langs de prachtige bloemdijken (Nisse), de mooie meren met panoramisch uitzicht (Veerse meer), de dijken en havens (Goes). Waar je ook kijkt, er is hier altijd wat te zien en te beleven.

Een e-chopper huren Zeeland is inclusief:

  • Volle accu goed voor in ieder geval 40 km/ 80 km pret;
  • Probleempjes onderweg? Je knippert nog maar met je ogen, en wij zijn er! Service;
  • 3 mooie routes, leuk om mee door de omgeving te gaan. Natuurlijk kan je ook een eigen route rijden. Met onze e-harlies heb je alle vrijheid om te genieten op jouw manier. Deel je wel even jouw leuke route met ons? 😉
  • Handige telefoonhouders gevestigd op de choppers, zodat je ook met telefoon kan navigeren. Onze routes zijn te vinden op de routiq app;
  • Bij regenachtig weer krijg je gratis poncho’s van ons mee (kosteloos annuleren maximaal 24 uur van te voren);
  • De mogelijkheid om je chopper tocht te verrijken met Route2Play!
  • Ontvangst en vertrek met een grote glimlach!

“De e-chopper tour spreekt voor zich. Ontzettend leuk om te doen en echt een aanrader.”

Op pad met de kids

Een leuk dagje uit met de kids? Gaaf! Aan alles is gedacht. Voor kinderen t/m 5 jaar hebben we achterop stoere kinderzitjes van Yepp. Voor 5 tot en met 18-jarige hebben we e-scooters met duozadels. Gratis.

Kind of volwassenen zonder rijbewijs? (rijbewijs of brommercertificaat verplicht!) Geen probleem! We hebben 2 stoere Klok’uus Cruisers die goed te combineren zijn met de choppers. Een fantastische dag met z’n allen op pad zo.

Met een groep de hort op

Ook afgelopen jaren waren onze e-choppers en solexen de meest gereserveerde activiteit onder bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten. En dat vinden wij niet gek, want het is zo leuk en helemaal niet lastig!
Met maar liefst 56 e-choppers kan de héle groep de hort op. Met een grote groep? Yes, nog meer vreugde! Combineer de e-choppers Zeeland met onze stoere e-solexen.

Interactieve route met Route2Play!

Klok’uus zou Klok’uus niet zijn zónder een spelelement aan de activiteit toe te voegen. Verrijk je chopper ervaring met Route2play, waarbij jullie niet alleen één van de mooiste routes Veerse Meer rijden, maar ook 7 geïntegreerde games onderweg spelen. Denk aan: raad het woord, ik zie ik zie wat jij niet ziet, zoek de verschillen, scrambled word en meer! Dit zorgt voor een speelse en leerzame ervaring! Elk spel draait natuurlijk on onze prachtige provincie: Zeeland. Daag nu vrienden of familie uit in een individuele strijd, terwijl je elkaars kennis test over Zeeland!

Route2play deelnemers & prijzen
€2,50 per persoon (voor 7 spellen)

Een maximum van 10 deelnemers per team. Grotere groep? Geen probleem, dan vormen we meerdere groepjes. Of je nu met een kleine of grote bent, deze ervaring is gegarandeerd fantastisch!

Pitstop bij Klok'uus

En alsof het al niet al een super leuke dag is, kan je nu ook een super leuke pitstop maken bij Klok’uus. Nog rammelende buikjes voor vertrek van de e-choppers rijd of helemaal uitgewaaid en genoten van de natuur? Combineer de chopper huren Zeeland met een overheerlijke lunch, borrel of diner in ons sfeervolle restaurant of zonnige terras. Bekijk hier onze groepsarrangementen en hier onze menukaart.

Maken jullie naderhand een gezellige pitstop bij Klok’uus? Gegarandeerd een ontzettend leuk en goed geregeld totaalpakket van een dag erop uit zo!

Bekijk hier onze menukaart of arrangementen.

E-solexen & e-choppers

Nostalgie! Naast e-chopper huren Zeeland hebben we ook stoere, geruisloze e-solexen op locatie. Met de e-solexen kan je 30 km Zeeland ontdekken en dezelfde mooie route rijden. Op deze manier ook leuk te combineren met de e-scooters.

Prijzen & Tijdsduur

  • Solexen met 28 km accu €35,- per voertuig (max. 4 uur huren)
  • E-choppers met 35 km accu €35,- per voertuig (max. 4 uur huren)
  • E-choppers met 80 km accu €55,- per voertuig (max. 6 uur huren)

Onze routes kun je in(ongeveer) 1,5 uur rijden. Wil je ondertussen nog een pitstop maken, raden we een rit aan van 2,5 uur. Rij je naar een bestemming of maak je meerdere stops, kun je ze ook langer huren. Let wel altijd op de rit en de kilometers die gereden kunnen worden. 

Goed voorbereid op pad gaan met onze e-choppers? We’ve got your back! Bekijk hier onze meest gestelde vragen over e-chopper huren Zeeland. Lees hier meer over de e-harlie tour.

Reserveren

Of je nu kiest voor wat lekkers onderweg,  een pitstop bij Klok’uus houdt of gewoon zelf iets lekkers meeneemt, de e scooters huren Zeeland zijn een leuk middel om jezelf een paar uur te vermaken. Een chopper huren? Reserveren kan hier! Of neem contact met ons op, ook als je nog vragen hebt, zoals: een elektrische chopper huren Zeeland of een groepsactiviteit plannen.

Telefoonnummer e-chopper huren Zeeland: 0113 – 56 13 06
(bij geen gehoor 0113 – 656162)

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →