Bijl werpen bij Klok’uus

Ontdek het trending “Hakbijl gooien” bij Klok’uus – dé ultieme bestemming voor een toffe groepsactiviteit! Ben je opzoek naar een uitdagende en adrenaline gevende ervaring? Dan is Hakbijl gooien, ook wel bekend als axe gooien of axe throwing, een schot in de roos!

👥 4-9 deelnemers per baan (18 jaar of ouder)
⏰  60 minuten
 € €60 per baan per uur

Uniek in Zeeland

Klok’uus biedt de allereerste Hakbijl arena in Zeeland, met 3 banen! Maar dat is niet alles… Voor groepen groter dan 4-6 deelnemers hebben we extra spellen zoals ‘spijkerslaan’ en ‘houthakken’ om het ook voor grotere groepen mogelijk te maken!

Na een korte uitleg krijgt elke speler 10 oefenworpen: 5 met één hand en 5 met beide handen. De wedstrijd bestaat uit 5 rondes, waarin elke speler 5 worpen heeft. Raak de roos of probeer zelfs de meedogenloze killshot! Alleen worpen waarbij de bijl blijft hangen, tellen mee. Na 5 rondes worden alle scores opgeteld en bepaalt de hoogste score de winnaar. Deze uitdagende activiteit brengt het oergevoel in je naar boven!

Spelregels bijl gooien

Lees deze van tevoren goed door! Daar gaan we:

Persoonlijke veiligheidsregels
• Tijdens de activiteit mag je niet gooien als je onder invloed bent van drugs, alcohol of andere verdovende middelen;
• Het dragen van dichte schoenen is verplicht;
• Het dragen van loszittende kleding en loszittende hoofdbedekking (bijvoorbeeld capuchon), waarachter de bijl kan blijven haken, is niet toegestaan.
• Algemene veiligheidsregels

De Hakbijl verlaat nooit de baan;
• Er mag alleen gegooid worden met bijlen die aangeboden worden door Klok’uus;
• Maximaal 1 persoon tegelijkertijd toegestaan op de baan;
• Het is niet toegestaan om meegebrachte foto’s op te hangen;
• Te allen tijde moeten de regels en voorschriften van de activiteitenbegeleider worden opgevolgd;
• Zonder begeleiding van een Klok’uus medewerker.

Overdekte activiteit

Hoewel het niet ‘indoor bijlwerpen’ is, zijn onze buitenbanen volledig overdekt, waardoor het bijl gooien bij Klok’uus een unieke ervaring is, het hele jaar door.

Grote groepen

Grote groepen zijn hartstikke welkom! Bij Klok’uus vind je 2 hakbijlbanen en diverse activiteiten op één locatie, perfect voor bedrijfsuitjes, familiedagen en meer.

Combineer het uitdagender bijl gooien met één van onze andere activiteiten. Ontdek al onze activiteiten hier.

Of huur onze e-choppers en solexen t/m oktober. Met een capaciteit van meer dan 70 voertuigen geschikt voor grote groepen. Inclusief kinderzitjes van Yepp en opties voor degene zonder rijbewijs. Aanschouw Zeeland op avontuurlijke wijze! Lees hier alles over onze e-chopper verhuur mogelijkheden.

Combineren met een hapje & drankje

Na een intensieve en uitdagende wedstrijd bijl werpen, heb je vast wel honger gekregen. Geniet van een hapje en drankje in ons sfeervolle restaurant of op ons zonnige terras. Het voordeel van alles op één locatie! Bekijk onze verrassende menukaart hier. Of bekijk onze groepsarrangementen hier!

Reserveren

Voor grote of kleine groepen, jong of oud, wij adviseren graag. Reserveer vandaag hier nog voor Hakbijl gooien en laat de uitdaging beginnen! Bel ons op 0113-561306 of stuur een e-mail naar info@klokuus.nl. Voor groepen maken we ook graag een verrassend voorstel op maat!

Reserveer hier ook onze andere gave activiteiten, of specifiek voor een vrijgezellenfeest hier

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →