De leukste outdoor Lasergame vind je bij Klok’uus!

Lasergame bij Klok’uus biedt veel actie, plezier en ruimte voor een dolletje met familie, vrienden of kennissen. Ontdek ons grote lasergame veld vlakbij Goes, Zeeland met loopgraven, tunnels en andere obstakels vlakbij Goes. De activiteit is uitermate geschikt tijdens familie-uitjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellen feesten.

Aanvragen

Lasergame Zeeland volwassenen | €19,50 per persoon

Met de lasergame wapens voor volwassenen tillen we de lasergame experience naar een hoog niveau! Het draait niet alleen meer op de tegenspeler te raken met de laserstraal. Nee, onze wapens zorgen voor een échte real life beleving door vibratie, sounds & meerdere spelvarianten! Ook kunnen de scores per persoon heel précies worden bijgehouden. GAAF dus!

Lasergamen duurt standaard 1 uur, met een groep van 6 tot 40 personen. Tijdens dit uur neemt onze instructeur je helemaal mee in de lasergaming experience. De lasergame buiten bestaat uit verschillende spelvormen: ‘Free for all, capture the flag en nog veel meer..’

Deze activiteit is uitermate geschikt voor kleine én grote groepen. Het spel past zich aan de grootte van de groep aan. Klaar om te lasergamen? Klok’uus staat klaar met het uitdagendste veld van Zeeland.

Tijdens een activiteit kom je niets tekort met een goed gevulde kruiwagen naar keuze. Vul hem met een combinatie van drankjes en hapjes. Dat maakt deze activiteit uitermate compleet!

Lasergamen combineren met lunch, diner

De activiteit lasergame is te combineren met lunch of diner. De lunch wordt vers bereid met het lekkerste brood, heerlijk gevulde soepjes en nog veel meer. Onze 2-gangenlunch of boerenlunch zijn goedgevulde arrangementen om heerlijk te genieten van echte verse producten.

Voor het diner kan je heerlijk van de menukaart kiezen, met verse gerechten van lokale leveranciers. Een walking diner maakt de avond nog gezelliger. Bij dit concept heb je namelijk de ruimte om even bij de andere tafel te gaan kijken.

Bekijk onze standaard arrangementen. Liever een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Lasergamen vrijgezellenfeest

In de lasergame arena ben je bij Klok’uus voor een vrijgezellenfeest aan het goede adres. Leef je uit op ons activiteitveld waarbij je de vrijgezel achter de hielen zit in ons konijnenpak. Stiekem alvast spieken? Bekijk onze lasergame activiteitveld.

Tijdens de activiteiten boerenspelen, lasergame en archery tag kom je niets tekort. Neem een heerlijke rijkgevulde kruiwagen mee, vol met hapjes en drankjes. Neem even pauze met ons rijk gevulde borrelplank met o.a. nacho’s, bitterballen en meer.

Na de activiteiten honger gekregen? Met het onbeperkt menu eet je spareribs, Klok’uus- burgers en kipsaté tot je niet meer kunt.

Lasertag kids | €10,- per kind

Lasertag wordt gespeeld in onze lasertag arena! Deze activiteit is uitermate geschikt vanaf 6 jaar. Onze instructeur past de spelvormen aan naar de leeftijd van de groep. Máár waar het uiteindelijk allemaal om draait is zoveel mogelijk tegenspelers met de laserstraal raken!

Ontdek ons grote lasertagveld 1 uur lang met vriendjes en vriendinnetjes. Lasertag biedt heel veel actie en ruimte voor een dolletje.
Wil je ons veld onveilig maken, dan ben je wel even bezig. Onze lasertag arena bestaat uit loopgraven, tunnels en andere obstakels die het spel nog leuker maken. Genoeg bewegingsruimte dus! Ook onze stoere lasertag truck maakt het veld tot een groot succes.

Lasergamen outdoor is te combineren met een van onze arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een scholieren arrangement, of een kinderfeestje. Onze standaard arrangementen vind je via de onderstaande links.

Benieuwd naar onze arrangementen?

Bekijk hier onze kinderfeestjes arrangementen in combinatie met bovenstaande activiteit

Bekijk hier onze scholieren arrangementen in combinatie met bovenstaande activiteit

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →