Nostalgisch! Een schitterende solex tocht.

Solex rijden is plezier en gezelligheid voor iedereen. Op een wel heel nostalgische manier verken je de omgeving van Zuid-Beveland. Deze stoere, geruisloze elektrische solexen zijn een leuke manier om erop uit te trekken met de groep.

Solex rijden

Je kan een keuze maken uit verschillende Solex tours. Elke tour duurt zo’n 1,5 uur. Vooral in het voorjaar is solex rijden echt aan te raden!

Solex tour Zeeland

Er zijn 4 verschillende tours te rijden. Hieronder hebben we onze leukste tours beschreven. Uiteraard kan je ook een eigen route rijden.

Route Nisse (26 km)

Nisse is een dorp en voormalige heerlijkheid in de Zak van Zuid-Beveland. En Nisse bloeit! In de lente zijn de prachtige bloemdijken te trotseren. Vele bloemdijken laten dan hun kleurrijke bloemen zien. Ook zijn er vaak leuke, gezellige evenementen voor jong en oud.

Route Veerse meer (27 km)

Tour langs het water. Vanaf de solex heb je een panoramisch uitzicht over het Veerse meer. Een schitterende plek om met mooi weer een tussenstop te maken!

Route Goese Sas (30 km)

Goese Sas is een van de tien mooiste duikstekken ter wereld! Oude dijkstructuren vormen een prachtig landschap, dat volledig begroeid is met leven. Dat moét je toch een keer gezien hebben?

Richting Landing Baarland (34 km)

(alleen mogelijk met extra accu) Als je naar Baarland gaat, tour je niet zomaar ergens heen. Baarland is één van de mooiste dorpen in de regio met bezienswaardigheden als het voormalige slot Baarland. En achter de zeedijk bevindt zich een prachtig scheldenstrandje.

Prijzen & Tijdsduur
  • Solexen met 28 km accu €35,- per voertuig (max. 4 uur huren)
  • E-choppers met 35 km accu €35,- per voertuig (max. 4 uur huren)
  • E-choppers met 80 km accu €55,- per voertuig (max. 6 uur huren)
Onze routes kun je in(ongeveer) 1,5 uur rijden. Wil je ondertussen nog een pitstop maken, raden we een rit aan van 2,5 uur. Rij je naar een bestemming of maak je meerdere stops, kun je ze ook langer huren. Let wel altijd op de rit en de kilometers die gereden kunnen worden. Goed voorbereid op pad gaan met onze e-choppers? We’ve got your back! Bekijk hier onze meest gestelde vragen over e-chopper huren Zeeland. Lees hier meer over de e-harlie tour.

Prijs per solex €35,-
Er wordt geen borg gerekend.

  • Kies een van onze mooie routes of stippel zelf een route uit (max 30 km)
  • Iedere Solex heeft een fietstas met daarin een regenjasje
  • De Klok’uus cruiser is een mountainbike met ‘trap ondersteuning’ waar je dus geen rijbewijs voor nodig hebt! (Vanaf 15 jaar)

Pitstop bij Klok'uus

En alsof het nog niet leuk genoeg is, kan je nu ook een pitstop maken bij Klok’uus. Nog rammelende buikjes voor vertrek of helemaal uitgewaaid en genoten van de natuur? Combineer de solextour met een overheerlijke lunch, borrel of diner in ons sfeervolle restaurant of zonnige terras.

Bekijk hier onze menukaart of arrangementen.

En enthousiast? Dan is het hoog tijd om te reserveren voor solex rijden Zeeland! Neem contact met ons op via 0113- 56 13 06 of op info@klokuus.nl. We helpen jullie graag verder voor een gaaf solex arrangement! Je kunt zelf ook gemakkelijk hier een online  aanvraag doen, dan nemen wij de aanvraag z.s.m. in behandeling.

(bij geen gehoor: 0113 – 656162)

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →