Ebi

Stel jezelf eens voor! Wie ben je en wat doe je als je niet aan het werk bent?
Ebi de Rijke, 21 jaar. Ik werk als leidinggevende in de buitendienst. Ik werk er nu iets meer dan 6 jaar! Dat ging van afwas, naar keukenhulp en kok. Daarna ben ik in de buitendienst begonnen als attractie medewerker. Inmiddels werk ik als leidinggevende in de buitendienst. Naast mijn werk geef ik 2x in de week voetbaltraining en voetbal ik zelf ook!

Heb jij nog herinneringen van de Klok’uus van vroeger?
Ik kwam hier altijd met m’n oma op haar verjaardag. De tipitent weet ik nog heel goed, er was ook een hele grote waterbaan en de grote skelterbaan.

Wat vind jij het leukste aan je baan?
In de keuken kon je goed aan de reserveringen zien wat de dag bracht. In de buitendienst heb je dat veel minder, je weet nooit welke mensen je voor je hebt!

Creativiteit kan ik ook goed toepassen. Ik heb veel verschillende spelvormen toegevoegd aan bestaande activiteiten. Ook het nieuwe lasergamen heb ik helemaal op kunnen zetten.

Is er iets waar mensen jou van kennen?
Ik werk er natuurlijk best lang en ik praat ook veel. Dat betekent dat ik eigenlijk iedereen die hier werkt wel goed ken! ?

Wat is het meest verrassende wat je hebt meegemaakt tijdens je tijd bij Klok’uus?
Thijs zijn kookkunsten! Je kreeg af en toe iets voorgeschoteld waar ik echt mijn twijfels bij had. Maar uiteindelijk was dit het lekkerste wat je die hele week had gegeten!

Wat is jouw favoriet van de kaart?
Daar heb ik er veel van! De spareribs zijn altijd goed, maar de loaded fries Zeeuws spek zijn echt top, maar die is er nu helaas af! Frietje stoof heeft mij echt wel verrast. Dat vind ik de lekkerste die ik tot nu toe heb geprobeerd.

Wat is je favoriete activiteit?
De nieuwe lasergame vind ik echt tof om zelf te spelen. De boerenspelen heeft veel interactie dus dat is erg leuk om te begeleiden.

Als je één dag de baas van Klok’uus zou zijn, wat zou je dan doen?
Elke collega zou ik indelen in een andere afdeling. Dus bediening in de keuken en kantoor in de attracties bijvoorbeeld. Leuk dat je een keer in elkaar schoenen staan!

Ook zou ik na sluitingstijd binnen lasergame in het donker aanbieden, dat zou echt vet zijn!

Voor wie heb je bewondering?
Charlotte! Toen ik bij de afwas stond was zij het glazenmeisje. Nu zijn we allebei leidinggevende, vind het leuk dat we allebei zo gegroeid zijn.

Wat zou je graag willen zeggen tegen toekomstige collega’s?
Het is leuk dat je in elke afdeling weer een ander talent kan laten zien. Ben je erg sociaal en hou je van doorwerken, dan is de bediening ideaal. Ben je wat minder sociaal dan pas je goed in de keuken. Voor de attracties ga je weer veel met kinderen om. Eigenlijk voor iedereen wel een plekje hier!