Barbecue arrangementen

Beschikbaar van 1 april t/m 30 september

Onze leuke BBQ-arrangementen zijn weer mogelijk, wees dus snel om van deze overheerlijke menu’s te genieten!  Echt goed vlees van onze lokale slager Mieras, waar ambacht nog echt ambacht is. Slagerij Mieras werkt nauw samen met de boeren en borgen daardoor het kwaliteit van het vlees én het welzijn van de dieren. Daarnaast hebben ze ook hun eigen worstenmakerij, waar veel producten ouderwets en ambachtelijk worden gemaakt met lokaal vlees.  Deze barbecue’s vinden plaats op ons gezellige terras.

Klok'uus barbecue

Dit heerlijke arrangement is voor de echte doe-het-zelf’er. Haal de echte grillmeester in jezelf naar boven!

  • Hamburger van eigen recept, Kipsaté van Zeeuwse scharrelkip, Zeeuws buikspeklapje en barbecue worst uit eigen worsten makerij.
  • Zeeuwse bietensalade met rucola, Griekse salade en Galia meloen omwikkeld met Serranoham
  • Pain de mer: Zeeuwse waterstokbroden op basis van vol Zeeuws tarwe, natuurdesem en gefilterd zeewater uit het nationale park de Oosterschelde met aioli en tomatentapenade
  • Aardappel spiesje om te roosteren, huisgemaakte sauzen zoals knoflook- en cocktailsaus.

Vanaf 15 personen, €25,- euro per persoon.

Ofyr | deze barbecue geeft echt de ultieme beleving aan jouw barbecue. Met zijn unieke design en brede, platte rand voor bakken en grillen, opent de OFYR een wereld vol mogelijkheden voor elke grillmaster.
Amerikaanse Smoker | door het design kun je het vlees goed smoken, zonder dat het in contact komt met vuur.  Deze barbecue is alleen te boeken in combinatie met een kok.
Barbecue tonnen | deze authentieke tonnen zijn perfect voor elke doe het zelver.

Uitbreidingspakketten

Wij zijn lekker flexibel en kunnen ons met de onderstaande pakketten goed aanpassen naar jouw groep. Vraag voor de mogelijkheden en prijzen 

  • Je kunt ons barbecue pakket uitbreiden met de volgende gerechten (los verkrijgbaar): runderspies, hamburger van eigen recept, buikspeklapje, spareribs, maiskolven, kipsaté en gamba spies.

Liever niet zelf (BBQ-)knoeien?
Laat één van onze enthousiaste BBQ-koks het werk doen! Laat je totaal ontzorgen en laat onze kok het werk doen. Zij bereiden het vlees a la minute op de BBQ. Jij geniet van de overheerlijkste gerechtjes en het gezelschap.

Barbecue kids

Frikandel, barbecueworst, mini hamburger en bijgerechten van volwassenen
Alleen i.c.m. barbecue arrangement volwassenen | €10,- per kind (exl. entree)

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →