Borrel

Omringd door gezellig gezelschap en een fijne sfeer. Wij zorgen er graag voor dat jullie gezelschap niets te kort komt. Onze uitgebreide borrelkaart staat voor je klaar om je van de lekkerste borrelhapjes te voorzien. Of je het meest geniet van de authentieke bitterbal, of alles uit de kast trekt met één van onze borrelplanken; ons team maakt er altijd weer een feestje van.

Ben je met een grote groep en wil je graag wat meer mogelijkheden? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op en wij maken binnen 48 uur een offerte voor je op met een voorstel op maat. Wat dacht je van een ontvangst met gebak naar keuze? En een tafel vol borrelhapjes met onze huisgemaakte chips, met een puntzak friet als afsluiting?

Of je nu neerploft op ons gezellige terras, of plaats neemt in ons restaurant, wij zorgen voor het plekje wat precies bij jou past. Kies jij voor onze knusse woonkamer of ga jij toch voor een tafel in de speeltuin?

Borrelen met kinderen

In het borrelarrangement kids zit alles wat je nodig hebt om een dagdeel te kunnen genieten. Terwijl de kinderen los gaan in de speeltuin, kun jij gezellig bijkletsen in het restaurant.

Borrelarrangement kids €12,50 per kind | alleen voor groepen vanaf 15 volwassenen

  • Spelen in de speeltuin
  • Onbeperkt ranja
  • Zakje chips of een waterijsje

Plankje met soesjes en snoepjes €1,50 per kind

Reserveren? Graag! Onze online reserveermodule staat voor je klaar. Wil je liever een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op. 

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →