Zitplaats & ruimtes

Bij het Klok’uus is overal waar je zit erg leuk, maar kan het handig zijn om te weten waar jij het meest kan genieten van jouw bezoek. Ben je echt heel benieuwd? Dan kun je Klok’uus alvast bekijken voor je bezoek met onze virtuele tour.

We hebben binnen 3 verschillende opties:

Beneden

Kies je voor deze keuze dan zit je in de woonkamer of de eetkamer. In de woonkamer zit je het meest rustig. De eetkamer is een gezellige ruimte, waar je ook zo in de speeltuin staat. Deze ruimtes zijn vaak in trek en worden als eerste gekozen. Wil je hier graag zitten raden we aan op tijd te reserveren.

Beneden bij de speeltuin (speelschuur)

Deze ruimte is ideaal als je de spelende kindjes in de gaten wil houden. De 6 tafels bij de peuterzone zijn erg fijn als je kinderen van 4 jaar of jonger bij hebt. Je kan ze vanaf deze tafels namelijk zo zien spelen! Wil je hier graag zitten, geef dat dan extra aan bij de opmerkingen. De overige 8 tafels staan weer wat dichter in de buurt van het grote klimrek. Let op; zoals je je kunt voorstellen komt er bij spelende kinderen ook veel geluid aan te pas. Het kan in deze ruimte dus wat rumoeriger zijn. 😉 Deze ruimte is goed in trek en erg populair, dus wees er op tijd bij als je hier graag wil zitten. Je kunt alleen in deze ruimte plaatsnemen als je kinderen van 4 jaar of jonger mee hebt.

Boven

Op de boverdieping vind je een aantal ruimtes zoals onze gezellige ‘kas’, ‘de zolder’, ‘werkplaats’ en ‘het magazijn’. Allemaal hun eigen karakter en even gezellig. Onze bovenverdieping is bereikbaar met een lift, dus ook toegankelijk voor kinderwagens of mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn. Deze ruimtes gaan pas open als de benedenverdieping vol zit.
Kas en werkplaats – restaurant boven
Magazijn – ruimte in de speeltuin

De zolder

De zolder is de ruimte die je af kunt sluiten van de rest van het restaurant. Bij uitstek geschikt voor vergaderingen, maar ook als je je feest besloten wilt houden. Deze ruimte is dan ook de meest rustige ruimte binnen Klok’uus.

Wij hebben van elke ruimte/plaats beperkte capaciteit. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur, maar dat lukt ons niet altijd. Mocht dit zo zijn, kan je dit terug lezen in de bevestigingsmail!

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →