Iman

Hallo, mijn naam is Iman de Witte, zelfstandig werkend kok bij Klokuus.

Klokuus is een super ambitieus bedrijf die uit een jong, enthousiast team bestaat. Stilstaan is geen optie, we denken voortdurend na over hoe we dingen kunnen verbeteren of aanpassen, ook naar de toekomst toe. Hierin heeft het personeel een forse inbreng. Het personeel wordt voortdurend gestimuleerd mee te denken en input te leveren. Hierdoor voel je je snel heel erg betrokken bij het bedrijf en je ziet ook echt dat er iets met je ideeën gedaan wordt, wat natuurlijk erg fijn is.

Mocht iets toch lastig zijn, staat de directie van Klokuus altijd klaar om je ergens mee te helpen. Klokuus heeft een hele platte organisatie structuur, waardoor je altijd bij iemand kan aankloppen als je een vraag of hulp nodig hebt. Ook je collega’s staan altijd voor elkaar klaar. Mocht er een keer iets zijn, bijvoorbeeld een verjaardag, een uitje met familie, of iets onverwachts waar je heen moet/wil, dan is er eigenlijk altijd wel iemand met wie je kan ruilen. Hier staat iedereen voor elkaar klaar, zodat je ook nog genoeg privé tijd hebt met familie of vrienden. Zo regelen we ook met de vaste medewerkers onderling, dat we om de beurt een weekend vrij zijn. Zo ben je ook een keer vrij als vrienden ook vrij zijn.

Het leukste van mijn baan vind ik de variatie. Een dag loopt altijd anders dan je van te voren denkt. Doordat geen dag hetzelfde is, vliegt de tijd voorbij zonder dat je het in de gaten hebt. Dit in combinatie met een super gezellige sfeer op de werkvloer, zorgt ervoor dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Ook de vrijheid die ik krijg vanuit de directie ervaar ik als zeer prettig. Er wordt niks opgedrongen of geëist , zolang je je zaakjes voor elkaar hebt.

Al met al een leuke, gezellige en gevarieerde baan, waar je je ei in kwijt kunt en ook nog voldoende tijd hebt voor een leuk sociaal privé leven. Buitenom gerechten maken, komt er veel werk achter de schermen bij kijken. Als je dit als muziek in de oren klinkt, dan zoeken we jou!