Kerst bij Klok'uus: genieten, heerlijk eten en samenzijn!

Kerst staat voor de deur, en bij Klok’uus maken we er een waar feest van. We heten je van harte welkom op 24, 25 en 26 december voor een onvergetelijke tijd vol gezelligheid in ons restaurant.

Openingstijden kerst

  • 24 december: 10.00 – 21.30 uur
  • 25 december: 11.00 – 21.30 uur
  • 26 december: 11.00 – 21.30 uur

Laat je onderdompelen in de kerstsfeer!

Het Kerstaanbod

Op 24 december is het mogelijk om tijdens de lunch van onze kaart te bestellen. Op 25 en 26 december hebben wij een aangepaste lunchkaart. Op 24 (avond), 25 en 26 december serveren wij ook ons heerlijke kerstmenu.
We hebben een overheerlijk 6-gangenmenu samengesteld!

Het kerst 6-gangenmenu

Terwijl je je laat verwennen met ons 6-gangenmenu, kunnen de kinderen zich vermaken met onze activiteiten en in de speeltuin. Een feest voor het hele gezin! De menu’s bestaan uit heerlijke streetfood gerechten.Je kunt kiezen tussen vis, vlees of vegetarisch menu voor €48,- p.p.

De keuze voor vis, vlees of vega moeten van te voren worden doorgegeven bij het reserveren. Het is een vast menu, het is niet mogelijk om gerechtjes te wisselen. Heb je een allergie, denken we graag met je mee! Lees onze wijziging- en annuleringsvoorwaarden.

Kerstmenu Klok'uus

Speciaal voor de kinderen

Speciaal voor de kinderen hebben we een geweldig kinderarrangement voor slechts €16,95 voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Dit arrangement omvat:

  • Friet met een snack of een pannenkoek (met een verrassingscadeautje)
  • Een kerstbeker met softijs in een speciale kerstbeker
  • Entree, limonade en een bungeemunt

Vanaf 19.00 kun je tijdens de kerstdagen je eigen gezonde kerstprikker maken. Daarna kun je van 20.00 tot 21.00 lekker warm bij het vuur marshmallows roosteren!

Klok’uus is de plek om kerst te vieren en herinneringen te maken. We kijken ernaar uit om de feestdagen samen met jou te vieren!

Klaar om te genieten? Wacht niet langer en maak online jouw reservering compleet. Heb je eerst nog wat vragen? Vul ons contactformulier in of bel naar 0113-56 13 06.

Alvast in de sfeer komen? Volg ons op Facebook of Instagram!

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →