De grootste & leukste binnenspeeltuin van Zeeland

De grootste indoor speeltuin in Zeeland is leuk voor jong en oud. De verschillende speelattributen maken het tot een waar overdekt speelparadijs. Onze speeltuin is er niet zomaar een, maar helemaal in thema van de boeren-speelschuur. Want dat was het vroeger! Toen werden er nog appels en peren geoogst. Dit zie je terug in de vele attributen, misschien herken je ze wel. Dit maakt het tot niet alleen een van de leukste, maar een van de meest originele indoor speeltuinen.

Glijbanen

Voor de echte durfal is er de freefall-glijbaan. Je glijdt in een rechte lijn naar beneden, dus is echt alleen voor de stoere jongens en meisjes. Maar geen zorgen, onze tweede hobbelige glijbaan is voor iedereen geschikt. Je glijdt onder een echte combine die vroeger nog het graan van het land oogstte! Voor je bij deze glijbaan komt moet je eerst ons klimrek trotseren door naar de top te klimmen en klauteren. Maar dat komt vast wel goed.

Spidertower

Als je in onze binnenspeeltuin komt zie je hem al gelijk! Onze grote Spider Tower. Duik zonder erbij na te denken tussen de elastieken en laat opvangen voordat je bij de vloer aan komt. Super spannend, maar wel heel leuk!

Klimrek

Ons grote klimrek maakt deze speeltuin tot een van de leukste overdekte speeltuinen. Onze indoor speeltuin is leuk t/m 12 jaar. Springen, duiken, verstoppen, klimmen en klauteren. Het kan allemaal in dit indoor speelparadijs.

Via de grote appelkisten kun je naar boven klimmen en heel onze indoor speeltuin vanaf boven bekijken, spannend! Via deze weg kun je naar ons overdekte touwenparcours buiten.

Peuters en kleuters

Kom spelen in onze speeltuin voor peuters en kleuters! Het kalverskotje is voor kinderen van o tot 4 jaar. De grote speeltuin kan voor de kleintjes wat overweldigend zijn. Daarom kunnen zij naar hartenlust spelen in de omheinde peuterspeeltuin. Hier kunnen ze een duik nemen in onze ballenbak, springen op de trampoline en rijden op de mini tractors. Klim en klauter in het klimrek en de dag van jouw peuter of kleuter kan niet meer stuk.

De tafeltjes die aan de omheining staan zijn ontzettend handig om je kinderen in de gaten te kunnen houden. Zo kan jij ook genieten van een kopje koffie en een gebakje. Dat maakt het leuk voor de hele familie.

Tafeltjes

Bij de kinderspeeltuin binnen vind je ook verschillende tafeltjes. Hierbij heb je uitzicht op de spelende kinderen, maar kan je ook genieten van alles wat onze menukaart te bieden heeft. Onze kindvriendelijke menukaart biedt genoeg lekkers om weer te kunnen opladen voor de speeltuin.

Vertrouw je het allemaal wel en heb je even wat meer rust nodig? Kies dan een van de tafeltjes uit in ons knusse restaurant of zonnige terras. Ideaal om jezelf even te verwennen met onze uitgebreide menukaart. Deze indoor speeltuin biedt alles voor een leuk dagje weg met de hele familie.

Reserveer hier een plekje, of ga terug naar de speeltuinpagina. Wist je dat we ook een buitenspeeltuin hebben?

En… vergeet niet je goede humeur mee te nemen! Wij zorgen voor de rest.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →