Avontuurlijke buitenspeeltuin Zeeland

De outdoor speeltuin heeft voor ieder wat wils en is leuk voor kinderen tot en met 12 jaar. De grote buitenspeeltuin zit boordevol avontuur. Lees hier meer over de speeltoestellen en attracties in de buitenspeeltuin van Klok’uus.

Touwenparcours

Vanaf 6 jaar mag jij helemaal in je eentje het hoge touwenpracours verkennen. Lukt het jou om het hele parcours zo snel mogelijk af te leggen? Spring met een touw van stuk naar stuk, of schuifel over een wiebelend touw. Vanaf 4 jaar mag er een begeleider mee om jou over het parcours te helpen.

In het parcours vind je grote springnetten. Klim helemaal tot het topje of stuiter met een van onze mega ballen. Het parcours wordt goed in de gaten gehouden door een van onze getrainde medewerkers.

Deze attractie is gedeeltelijk overdekt, dus het blijft leuk. Ook met wat minder weer.

Dit touwenparcours vind je nergens anders in Nederland en dus echt de moeite waard om een keer te proberen.

Skelterbaan

Sjees over de skelterbaan op de skelters die er uit zien als tractors. Race tegen je vrienden maar laat je niet afleiden door het touwenparcours, waar je onderdoor kunt rijden!

Spelen in de Meivakantie in zeeland bij klokuus

Bungee Jump trampoline

Hoog, hoger, hoogst! Vast gesnoerd in een tuigje trotseer jij de hoogste hoogtes. De bungee trampoline is geschikt voor jong en oud doordat wij de elastieken afstemmen op gewicht. Hoeveel salto’s kan jij maken?

Ieder kind krijgt bij binnenkomst 1 muntje voor 1x springen op deze trampolines. Wil je vaker dan kun je bij de kassa muntjes bijkopen.

Speelweide

Kom heerlijk spelen in de leukste speeltuin voor kleine kinderen. In de omheinde speelweide kunnen peuters en kleuters klimmen en klauteren op de verschillende speeltoestellen. Verkoop in onze zandbak zandkoekjes via ’t Wienkeltje of bouw de grootste zandkastelen. Glij uit het klimhuisje, of zwier op de schommel.

Zomer

In de lente bloeit de leukste speeltuin van Zeeland helemaal op! Er komen verschillende springkussens waarbij erbij met mooi weer ook water te vinden is. Trotseer de obstakels en glijd van de waterglijbaan!

In de peuter speelweide vind je de spetterende waterpomp waarbij je naar hartenlust lekker kunt spetteren.

Terras

Vanaf het terras kun je heerlijk toekijken hoe de kinderen zich vermaken. Maar aan de ouders is ook gedacht. Terwijl de kinderen lekker spelen, kun jij genieten van ons terras met wat te eten en drinken. Er zijn verschillende schaduw of zon plaatsen met gezellige zitjes. Ideaal om jezelf even te verwennen met onze uitgebreide menukaart.

Wist je dat we ook een binnenspeeltuin hebben? Deze combinatie zorgt ervoor dat wij een van de grootste speeltuinen van Zeeland zijn. Klik hier voor meer info.

Bij de speelweide zijn er ook enkele tafeltjes beschikbaar in de peuterweide. Makkelijk om de boel goed te overzien!

Zien we jou terug bij Klok’uus? Reserveer dan een plekje. Voor meer informatie ga je terug naar de speeltuinpagina.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →