Een onvergetelijke kerstvakantie bij Klok'uus!

Tijdens de kerstvakantie is het altijd gezellig druk. Lees onderaan deze pagina onze reserveer tips!

Reserveren

Tijdens de kerstvakantie (23 december t/m 7 januari) valt er bij Klok’uus van alles te beleven voor het hele gezin. Natuurlijk kun je naar hartenlust spelen, maar hebben we ook wat extra’s georganiseerd:

  • Gratis Lasergamen: Doe mee aan onze spannende lasergame-sessies tussen 11.30 en 17.30 (inschrijven bij binnenkomst). Test jouw skills en speel samen met vriendjes en vriendinnetjes!
  • Bingo speurtocht: Ga op avontuur met onze speurtocht in de vorm van een bingokaart. Ga op avontuur!

Binnen spelen

In onze binnenspeeltuin, de leukste in Zeeland, wachten talloze avonturen op jou! Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je onderdoor een echte combine van de vrijeval glijbaan sjeest, van de 8 meter hoge spidertower springt, of door het grote klimrek klautert. Alles is prachtig in thema, wat zorgt voor een boerenspeelschuur ervaring.

En voor de kleintjes tot 4 jaar hebben we het “Kalverskotje” in de binnenspeeltuin. Hier kunnen ze springen, klimmen en zich vermaken in een omheind softplay gedeelte. Dit terwijl de begeleiders een lekker kopje koffie kunnen drinken!

Buiten Spelen

Onze buitenspeeltuin biedt nog meer avontuur! Spring meters hoog de lucht in met de bungee jump. Je krijgt van ons gratis 1 muntje om te springen. Of leef je uit in ons touwenparcours met springnetten en skelterbaan (beide half overdekt).

Ons Restaurant – Genieten voor Volwassenen

Uniek in Zeeland is de combinatie van spelen en gezellig tafelen in het restaurant. Voor de volwassenen is ons gezellige restaurant de ideale plek om te ontspannen. Laat de tijd even stil staan terwijl je geniet van een kopje koffie met een heerlijk gebakje, of kies uit onze smakelijke lunch- en dinergerechten. Onze kindvriendelijke menukaart zorgt ervoor dat de kleintjes zich ook hier thuis voelen.

Plan je onvergetelijke kerstvakantie bij Klok’uus! Kom langs en beleef plezier voor het hele gezin. Reserveer nu en creëer mooie herinneringen samen.
Reserveren doe je op onze website. Je kunt ons ook bereiken op 0113 – 56 13 06 of info@klokuus.nl.

Reserveer tips

 

  • Reserveer altijd voor je bezoek. Controleer ook goed onze openingstijden!
  • Wil je graag op een specifieke plek zitten? Reserveer dan minimaal 2 dagen van te voren.
  • Bekijk goed onze pagina plan je bezoek voor tips over je kleding.
  • Kom ook eens gezellig dineren! Na 17.00 is spelen in de speeltuin geheel gratis. Dat is nog eens een leuke actie! 😊

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →