Hét pietenfeest van Zeeland!

Zaterdag 2 en zondag 3 december zal Klok’uus in het teken staan van hét pietenfeest van Zeeland!✨

Het ultieme pietenfeest

Het hele weekend, van 10.30-17.00 uur, staan de enige echte Klok’uus-pieten klaar om de leukste activiteiten met de kinderen te ondernemen. Dit zijn échte pietenactiviteiten! Zoals zo hoog mogelijk springen op de bungee trampoline en de cadeautjes aantikken, taaitaaikoek happen, daklopen, dansen met danspiet en meer! Wanneer je leuk meedoet aan de activiteiten, ontvang je natuurlijk het pietendiploma, overhandigd door onze diplomapiet. Hoe leuk is dat?! Dit alles terwijl je swingt op heerlijke sinterklaasmuziek!

Voor €5,50 per kind reserveer je het pietenarrangement, inclusief de ultieme pietenbeleving, een zakje pepernoten met snoepgoed, een cadeautje van Sinterklaas en het felbegeerde pietendiploma. Onze reguliere entreeprijzen zijn nog steeds van toepassing en zijn niet inbegrepen in het pietenarrangement.

Pakjes bezorgen aan tafel

Pakjes laten bezorgen aan tafel? Dat is dit weekend natuurlijk ook mogelijk, van 11.00-19.00 uur! Tijdens het event zullen onze vrolijke pietjes aan je tafel verschijnen om de zelf meegebrachte cadeaus te overhandigen. Je reserveert dit inclusief het pietenarrangement voor €7,50 per kind.

De pakjes moeten 1 dag van te voren worden gebracht (met label en info per kind).

Reserveren

Het reserveren is eenvoudig. Als je reserveert voor het pietenfeest kun je aangeven of je dit wilt combineren met een lunch, tafel/borrel of diner. Daarnaast kun je ook aangeven of je wel of niet gebruik wilt maken van het pakjes bezorgen aan tafel.

We kijken vol spanning uit naar jullie aanmeldingen. 🎁✨

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →