Hét pietenfeest van Zeeland!

Op zaterdag 30 november en zondag 1 december is het weer zover: onze pieten staan te trappelen voor het jaarlijkse pietenfeest! ✨

Reserveren

Het ultieme pietenfeest

Het hele weekend, van 10.30-17.00 uur, staan de enige echte Klok’uus-pieten klaar om de leukste activiteiten met de kinderen te ondernemen. Dit zijn échte pietenactiviteiten! Leer net als de pieten zo hoog mogelijk te kunnen springen, daklopen, dansen als de beste en nog veel meer! Wanneer je leuk meedoet aan de activiteiten ontvang je natuurlijk het pietendiploma, overhandigd door onze diplomapiet. Hoe leuk is dat?! Dit alles terwijl je swingt op heerlijke sinterklaasmuziek!

Voor €5,50 per kind reserveer je het pietenarrangement, inclusief de ultieme pietenbeleving, een zakje pepernoten met snoepgoed, een cadeautje van Sinterklaas en het felbegeerde pietendiploma. Onze reguliere entreeprijzen zijn nog steeds van toepassing en zijn niet inbegrepen in het pietenarrangement.

Pakjes bezorgen aan tafel

Kan het nóg leuker? Jazeker! Tussen 11.00 en 19.00 uur kun je ook een momentje reserveren met onze pieten. Je kunt dan (zelf meegebrachte) cadeautjes aan tafel laten bezorgen en onze vrolijkste pieten maken hier een leuk momentje van. Je reserveert dit inclusief het pietenarrangement voor €7,50 per kind.

De pakjes moeten 1 dag van te voren worden gebracht (met label en info per kind).

Reserveren

Het reserveren is eenvoudig. Als je reserveert voor het pietenfeest kun je aangeven of je dit wilt combineren met een lunch, tafel/borrel of diner. Daarnaast kun je ook aangeven of je wel of niet gebruik wilt maken van het pakjes bezorgen aan tafel.

We kijken vol enthousiastme uit naar jullie aanmeldingen. 🎁✨

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →