Koningsdag 2025

Vier Koningsdag bij Klok’uus!

Reserveren

Dit jaar hebben wij het tijdens Koningsdag wel héél groots aangepakt! We bieden een aantal te gekke activiteiten aan en natuurlijk lekker bourgondisch genieten in ons restaurant.

  • Zaterdag 26 april geopend!

Koningsdag menu: bourgondisch genieten

Eén keer per jaar krijgen jullie de kans om dit arrangement bij Klok’uus te reserveren! Normaliter is dit arrangement namelijk alleen beschikbaar voor grote groepen. Pak nu deze kans en maak snel je reservering op onze website!

Borrel- en lunchkaart tot 17.00 uur
Bourgondisch grill arrangement (3-gangen) & kinderarrangement hele dag beschikbaar

Bourgondisch grillarrangement 28,95 per persoon
• Brood met smeersels
• Kipsaté, mini hamburgers en spareribs geserveerd met friet en salade
• Crème Brûlée

Kinderarrangement 17,95 per persoon
• Onbeperkt spelen, inclusief 1 muntje voor de bungeetrampoline
• Onbeperkt ranja (of water)
• Kindermenu naar keuze
• Softijsje met dip

Koningsdag in Zeeland, altijd wat te beleven!

Wij vieren de verjaardag van koning Willem-Alexander op een wel héél bijzondere manier! Op Koningsdag zijn namelijk alle kinderactiviteiten GRATIS. Lasergame, archery tag en GellyBall zijn allemaal onbeperkt te spelen.

  • Tussen 11.00 en 19.00 onbeperkt lasergame, GellyBall en archery tag (voor iedereen die entree heeft betaald)
  • Boerengolf is voor het héle gezin gratis, aanvullend op je bezoek aan Klok’uus
  • Trek er op uit met onze e-choppers. Tour langs alle pittoreske dorpjes in Zeeland en geniet van gratis entree aanvullend op jouw e-chopper tocht! Wees er snel bij en reserveer.

Vier Koningsdag bij Klok’uus in Zeeland

De leukste binnenspeeltuin van Zeeland

Of het nu goed of slecht weer is tijdens Koningsdag, in onze binnenspeeltuin wachten talloze avonturen op jou! Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je onderdoor een echte combine van de vrijeval glijbaan sjeest, van de 8 meter hoge spidertower springt, of door het grote klimrek klautert. Alles is prachtig in thema, wat zorgt voor een boerenspeelschuur ervaring.

En voor de kleintjes tot 4 jaar hebben we het ‘Kalverskotje’ in de binnenspeeltuin. Hier kunnen ze springen, klimmen en zich vermaken in een omheind softplay gedeelte. Dit terwijl de begeleiders een lekker kopje koffie kunnen drinken!

Heerlijk buiten Spelen

Als het weer het toelaat biedt onze buitenspeeltuin nog meer avontuur in tijdens Koningsdag! Spring meters hoog de lucht in met de bungee jump. Je krijgt van ons gratis 1 muntje om te springen. Of leef je uit in ons touwenparcours met springnetten en skelterbaan (beide half overdekt). Kinderen tot 3 jaar kunnen in onze omheinde speelweide terecht met zandbak, schommel en speelhuisje.

Onze veilige en kindvriendelijke omgeving zorgt ervoor dat de kleintjes zich naar hartenlust kunnen uitleven terwijl jij zorgeloos toekijkt.

Gezellig eten met Koningsdag – Genieten voor Volwassenen

Uniek in Zeeland is de combinatie van spelen en gezellig tafelen in het restaurant. Voor de volwassenen is ons gezellige restaurant de ideale plek om te ontspannen. Laat de tijd even stil staan terwijl je geniet van een kopje koffie met een heerlijk gebakje, of kies uit ons Paasmenu smakelijke lunch- en dinergerechten. Onze kindvriendelijke menukaart zorgt ervoor dat de kleintjes zich ook hier thuis voelen.

Reserveer jouw plek nu!

Koningsdag vier je bij het Klok’uus in Zeeland. Kom langs en beleef plezier voor het hele gezin. Voorkom teleurstellingen en reserveer tijdig en creëer mooie (familie) herinneringen samen.
Wil je liever bellen of reserveren per email? Je kunt ons ook bereiken op 0113 – 56 13 06 of info@klokuus.nl.

Reserveer tips Koningsdag

  • Reserveer altijd voor je bezoek!
  • Wil je graag op een specifieke plek zitten, bijvoorbeeld de peuterzone? Reserveer dan écht op tijd (1 week van te voren)
  • Bekijk goed onze pagina plan je bezoek voor tips over je kleding.
  • Tijdens de feestdagen is de 17.00 actie niet geldig
Reserveren

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →