Moederdag 2024

Reserveren

Ideeën voor Moederdag

Ben je op zoek naar een geweldige plek om Moederdag door te brengen in Zeeland? Zoek niet verder! Klok’uus biedt een fantastisch programma vol plezier, heerlijk eten en tal van activiteiten voor jong en oud. We zijn Moederdag de hele dag geopend.

Moederdag Zeeland; exclusieve actie!

Speciaal om alle moeders, oma’s en bonusmama’s eens goed in het zonnetje te zetten hebben wij een exclusieve vroegboekactie! Huur 4 e-choppers en krijg de 4e GRATIS. Deze 3+1 actie is stapelbaar. Dat betekent dat bij 8 voertuigen je er 2 cadeau krijgt.

  • De vroegboekactie is alleen geldig van 8 t/m 21 april
  • Spelen in de speeltuin is gratis als je ook een e-chopper tocht hebt geboekt

Brunch Zeeland

Mama kun je ontzettend in de watten leggen met een brunch van onze menukaart met heerlijke  lunch- en dinergerechten. En wat is er nu leuker dan een cadeau te geven waar je zelf ook enorm van geniet? Vergeet even de tijd en geniet van een kopje koffie met een gebakje, of bestel een van onze heerlijke. Het gezin kan heerlijk relaxen in ons gezellige restaurant of zonnig terras.

Naast de plaatsen in ons restaurant en op het terras, zijn er ook tafeltjes beschikbaar in de buurt van de speeltuin. Handig als de kinderen nét wat meer begeleiding nodig hebben. Ook hier verwennen we je met onze kindvriendelijke menukaart.

De leukste binnenspeeltuin van Zeeland

Of het nu goed of slecht weer is tijdens Moederdag, in onze binnenspeeltuin wachten talloze avonturen op jou! Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je onderdoor een echte combine van de vrijeval glijbaan sjeest, van de 8 meter hoge spidertower springt, of door het grote klimrek klautert. Alles is prachtig in thema, wat zorgt voor een boerenspeelschuur ervaring.

En voor de kleintjes tot 4 jaar hebben we het ‘Kalverskotje’ in de binnenspeeltuin. Hier kunnen ze springen, klimmen en zich vermaken in een omheind softplay gedeelte. Dit terwijl de begeleiders een lekker kopje koffie kunnen drinken!

Onze uitdagende buitenspeeltuin

Onze buitenspeeltuin biedt nog meer avontuur in tijdens Moederdag! Spring meters hoog de lucht in met de bungee jump. Je krijgt van ons gratis 1 muntje om te springen. Of leef je uit in ons touwenparcours met springnetten en skelterbaan (beide half overdekt).

Kinderen tot 3 jaar kunnen in onze omheinde speelweide terecht met zandbak, schommel en speelhuisje. Onze veilige en kindvriendelijke omgeving zorgt ervoor dat de kleintjes zich naar hartenlust kunnen uitleven terwijl jij zorgeloos toekijkt.

Met lekker weer (+20 °C) hebben wij genoeg opties om lekker af te koelen. Sjees over de buikschuifbaan met water, glij van onze mega slider met water of tip even je voetjes in het water.

Activiteiten Moederdag Zeeland

Zeeland ontdekken

Ontdek Zuid-Beveland op onze e-choppers, het heeft zóveel moois te laten zien! Met 25 km/u tour je al met de wind door je haren door het prachtige landschap van Zeeland. Bijvoorbeeld langs de prachtige bloemdijken (Nisse), de mooie meren met panoramisch uitzicht (Veerse meer), de dijken en havens (Goes). Nog belangrijker, de kinderen kunnen ook mee met onze gratis kinderzitjes van Yepp.

Naast de e-choppers hebben we ook lasergame en lasertag, archery tag, boerengolf en hakbijlwerpen! Neem een kijkje op onze activiteitenpagina om ze allemaal te bekijken

Moederdag uitjes

Moederdag vier je bij het Klok’uus in Zeeland. Kom langs en beleef plezier voor het hele gezin. Voorkom teleurstellingen en reserveer tijdig en creëer mooie (familie) herinneringen samen.

Wil je liever bellen of reserveren per email? Je kunt ons ook bereiken op 0113 – 56 13 06 of info@klokuus.nl.

Reserveer tips Moederdag

• Reserveer altijd voor je bezoek!
• De peuterzone is een gewilde plek. Wil je daar graag zitten, reserveer dan écht op tijd (3-7 dagen van te voren)
• Bekijk goed onze pagina plan je bezoek voor tips over je kleding.
• Dat is leuk! Vanaf 17.00 uur heb je gratis toegang tot de speeltuin!

Reserveren

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →