Pubquiz

Speel onze verrassende Zeeuwse pubquiz: Plezier, teamwork & leerzaam!

Zeeuwse Pubquiz

Beleef veel plezier met onze nieuwe Zeeuwse Pubquiz! Het is een zelfstandige activiteit, dus neem je eigen quizmaster mee! Voeg zelf toffe vragen toe vanuit de organisatie en maak de quiz nog persoonlijker. En we hebben een verrassing in petto om het nog hilarischer te maken! Het welbekende ‘mutsje op, mutsje af’, geliefd bij ons Klok’uus-personeel, zal jullie vermaken. Is het A? Zet de muts op. Is het B? Laat de muts af. Uiteraard zorgen wij voor de mutsen!

– De pubquiz bestaat uit 20 vragen
– Mogelijkheid om zelf 10 vragen toe te voegen
– €5,- per persoon + €125,- beamer, scherm & geluid.
– De quiz duurt ongeveer 1 uur

Groepsbijeenkomsten

De Zeeuwse Pubquiz is perfect voor allerlei groepsbijeenkomsten, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, kerst- en nieuwjaarsborrels en meer. Met een minimum van 25 personen kunnen jullie samen genieten van deze unieke ervaring. Kies voor plezier, teamwork en leerzaam vermaak en reserveer nu jullie plek bij de Zeeuwse Pubquiz!

Klik hier om te reserveren


Hakbijl gooien

Bijl werpen bij Klok’uus

Ontdek het trending “Hakbijl gooien” bij Klok’uus – dé ultieme bestemming voor een toffe groepsactiviteit! Ben je opzoek naar een uitdagende en adrenaline gevende ervaring? Dan is Hakbijl gooien, ook wel bekend als axe gooien of axe throwing, een schot in de roos!

👥 Maximaal 9 deelnemers per baan (18 jaar of ouder)
⏰  60 minuten
 € €60 per baan per uur

Uniek in Zeeland

Klok’uus biedt de allereerste Hakbijl arena in Zeeland, met 3 banen! Je kunt hier dus met zowel een kleine als een grote groep terecht…

Na een korte uitleg krijgt elke speler 2 oefenworpen: 5 met één hand en 5 met beide handen. De wedstrijd bestaat uit 5 rondes, waarin elke speler 1 worp heeft voor het meest spannende en optimale effect. Een zo’n hoog mogelijke intensiteit. Raak de roos of probeer zelfs de meedogenloze killshot! Alleen worpen waarbij de bijl blijft hangen, tellen mee. Na 5 rondes worden alle scores opgeteld en bepaalt de hoogste score de winnaar. Deze uitdagende activiteit brengt het oergevoel in je naar boven!

Overdekte activiteit

Hoewel het niet ‘indoor bijlwerpen’ is, zijn onze buitenbanen volledig overdekt, waardoor het bijl gooien bij Klok’uus een unieke ervaring is, het hele jaar door.

Grote groepen

Grote groepen zijn hartstikke welkom! Bij Klok’uus vind je 3 hakbijlbanen en diverse activiteiten op één locatie, perfect voor bedrijfsuitjes, familiedagen en meer.

Combineer het uitdagender bijl gooien met één van onze andere activiteiten. Ontdek al onze activiteiten hier.

Of huur onze e-choppers en solexen t/m oktober. Met een capaciteit van meer dan 70 voertuigen geschikt voor grote groepen. Inclusief kinderzitjes van Yepp en opties voor degene zonder rijbewijs. Aanschouw Zeeland op avontuurlijke wijze!

Combineren met een hapje & drankje

Na een intensieve en uitdagende wedstrijd bijl werpen, heb je vast wel honger gekregen. Geniet van een hapje en drankje in ons sfeervolle restaurant of op ons zonnige terras. Het voordeel van alles op één locatie! Bekijk onze verrassende menukaart hier. Of bekijk onze groepsarrangementen hier!

Reserveren

Voor grote of kleine groepen, jong of oud, wij adviseren graag. Reserveer vandaag hier nog voor Hakbijl gooien en laat de uitdaging beginnen! Bel ons op 0113-561306 of stuur een e-mail naar info@klok’uus.nl. Voor groepen maken we ook graag een verrassend voorstel op maat!

Reserveer hier ook onze andere gave activiteiten, of specifiek voor een vrijgezellenfeest hier


Winterspelen

Hilarische teamchallenges met Klok'uus Winterspelen!
(overdekt)

Beschikbaar van oktober t/m maart

Winterspelen | €19,50 per persoon

De Klok’uus Winterspelen is een combinatie van 9 verschillende spellen in teamverband. Met gave spellen als: houthakken, spijkerslaan, trekkerband race, archery tag shoot off en spellen met een bijzondere naam als koeienvlaaienveld en boter, kaas en eieren, werk je hard aan de teamspirit! Zó plezier en inspannend dat je het er warm van krijgt!

De Winterspelen vindt plaats onder onze sfeervolle terrastent. Overdekt dus. Of het nou goed of slecht weer is, de activiteit gaat altijd door en blijft in elke weersomstandigheden gaaf om te spelen!

❆ 15 -50 deelnemers
❆ Vanaf 14 jaar
❆ De Winterspelen duurt 1,5 uur totaal

Combineren

Klok’uus Winterspelen is ook de ultieme activiteit voor bij de kerst-nieuwjaarsborrel. Combineer het met een heerlijke lunch, borrel of diner. Onze arrangementen vind je hier. Of maak tijdens het spel gebruik van onze exclusieve winterse hapjes en drankjes:

❆ Warme glühwein
❆ Warme chocolademelk
❆ De lekkerste oliebollen

Klik hier om te reserveren

Meer weten over een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.


Boerengolf

Speel de gezellige groepsactiviteit Boerengolf in Zeeland!

Boerengolf €8,50 per persoon

Boerengolf is de boeren-variant op het bekende golfspel. De club is vervangen door een houten klomp aan een stok en de bal is groter dan een normale golfbal.  De golfbaan, bestaande uit tien holes verspreidt door een groot weiland, biedt de perfecte locatie voor een ontspannen potje Boerengolf. Voor zowel jong als oud zorgt het voor een gezellige dag.

– Voor alle leeftijden
– Vanaf 2-100 personen
– 1 potje duurt 1,5 uur

Klik hier om te reserveren

Trek met het hele gezelschap het weiland in en speel een partijtje boerengolf. Neem bourgondisch een kruiwagen met een drankje en hapje mee en sluit af met een lunch, borrel of diner in ons gezellige restaurant. Neem contact op voor de prijzen van een combinatiearrangement van Boerengolf met lunch, diner of borrel via reserveren onder aan de pagina, of via ons contactformulier.


Archery tag

Archery Tag in Zeeland

Een originele en vooral spannende groepsactiviteit in Zeeland!

Archery tag volwassenen | €19,50 per persoon

Archery Tag staat garant voor veel actie en echte spanning, maar voornamelijk zorgt het beschieten van je vrienden, collega’s, klasgenoten of familieleden met de speciale pijlen voor veel plezier en hilariteit. Dit maakt de activiteit erg leuk voor bedrijfsuitjes in Zeeland. De Activiteit is te spelen met maximaal 20 personen en is te combineren met een lunch of diner.

Deze nieuwe activiteit is uiterst populair in Amerika maar in Nederland nog bijna nergens te spelen.  Het spel is een mix van het de bekende spellen paintball, trefbal en boogschieten. Ons gangenstelsel dat veel weg heeft van echte loopgraven geeft het spel een extra dimensie (Neem hier alvast een kijkje). Tijdens de activiteit worden diverse spelvormen gespeeld. Archery Tag is ook wel bekend als Arrow Tag of Arrow Battle.
Mogelijk vanaf 6 tot 40 personen

De activiteit Archery Tag is te combineren met lunch, diner of een borrel.  Onze standaard arrangementen vind je hier. Meer weten over een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier of Klik hier om te reserveren


E-choppers huren Zeeland

E-choppers huren Zeeland

Beschikbaar van maart t/m oktober. Zomerse tip!

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust ♬… Zijn de duurzame, elektrisch aangedreven en bovenal stoere E-choppers van Klok’uus niet meer weg te denken. Ontdek Zuid-Beveland, het heeft zóveel moois te laten zien!

Touren door Zeeland

Genieten van het leven! Let’s go! Met 25 km/u tour je al met de wind door je haren door het prachtige landschap van Zeeland. Bijvoorbeeld langs de prachtige bloemdijken (Nisse), de mooie meren met panoramisch uitzicht (Veerse meer), de dijken en havens (Goes). Waar je ook kijkt, er is hier altijd wat te zien en te beleven.

Een e-chopper huren Zeeland is inclusief:

  • Volle accu goed voor in ieder geval 45 km/ 80 km pret;
  • Probleempjes onderweg? Je knippert nog maar met je ogen, en wij zijn er! Service.
  • 3 mooie routes, leuk om mee door de omgeving te gaan. Natuurlijk kan je ook een eigen route rijden. Met onze e-choppers heb je alle vrijheid om te genieten op jouw manier. Deel je wel even jouw leuke route met ons? 😉
  • Handige telefoonhouders gevestigd op de choppers, zodat je ook met telefoon kan navigeren. Onze routes zijn te vinden op de app: route.nl
  • De mogelijkheid om je chopper tocht te verrijken met Route2Play!
  • Ontvangst en vertrek met een grote glimlach!

Met een groep de hort op

Ook afgelopen jaren waren onze e-choppers en solexen de meest gereserveerde activiteit onder bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten. En dat vinden wij niet gek, want het is zo leuk en helemaal niet lastig!
Met maar liefst 60 e-choppers kan de héle groep de hort op. Met een grote groep? Yes, nog meer vreugde! Combineer de e-choppers Zeeland met onze stoere e-solexen.

Interactieve route met Route2play!

Klok’uus zou Klok’uus niet zijn zónder een spelelement aan de activiteit toe te voegen. Verrijk je chopper ervaring met Route2play, waarbij jullie niet alleen één van de mooiste routes Veerse Meer rijden, maar ook 7 geïntegreerde games onderweg spelen. Denk aan: raad het woord, ik zie ik zie wat jij niet ziet, zoek de verschillen, scrambled word en meer! Dit zorgt voor een speelse en leerzame ervaring! Elk spel draait natuurlijk on onze prachtige provincie: Zeeland. Daag nu je collega’s uit in een individuele strijd, terwijl je elkaars kennis test over Zeeland!

Groepen & Prijs

€2,50 per persoon (voor 7 spellen)

Een maximum van 10 deelnemers per team. Grotere groep? Geen probleem, dan vormen we meerdere groepjes. Of je nu met een kleine of grote bent, deze ervaring is gegarandeerd fantastisch!

Op pad met collega's én kids

Een leuk dagje uit met collega’s en de kids mogen mee? Gaaf! Aan alles is gedacht. Voor kinderen t/m 5 jaar hebben we achterop stoere kinderzitjes. Voor 5 tot en met 18-jarige hebben we e-scooters met duozadels. Gratis.

Kind of volwassenen zonder rijbewijs? (rijbewijs of brommercertificaat verplicht!) Geen probleem! We hebben 2 stoere Klok’uus Cruisers die goed te combineren zijn met de choppers. Een fantastische dag met z’n allen op pad zo.

Pitstop bij Klok’uus
En alsof het al niet al een super leuke dag is, kan je nu ook een super leuke pitstop maken bij Klok’uus. Nog rammelende buikjes voor vertrek van de e-choppers rijd of helemaal uitgewaaid en genoten van de natuur? Combineer de chopper huren Zeeland met een overheerlijke lunch, borrel of diner in ons sfeervolle restaurant of zonnige terras. Bekijk hier onze groepsarrangementen en hier onze menukaart.

Maken jullie naderhand een gezellige pitstop bij Klok’uus? Gegarandeerd een ontzettend leuk en goed geregeld totaalpakket van een dag erop uit zo!

Bekijk hier onze menukaart of arrangementen.

E-solexen & E-choppers

Nostalgie! Naast e-chopper Zeeland hebben we ook stoere, geruisloze e-solexen op locatie. Met de e-solexen kan je 30 km Zeeland ontdekken en dezelfde mooie route rijden. Op deze manier ook leuk te combineren met de e-choppers.

Prijzen & tijdsduur
tot 4 uur €35,- per voertuig
4 uur of langer €55,- per voertuig
Er wordt geen borg gerekend

Goed voorbereid op pad gaan met onze e? We’ve got your back! Bekijk hier onze meest gestelde vragen.

Reserveren

Of je nu kiest voor wat lekkers onderweg,  een pitstop bij Klok’uus houdt of gewoon zelf iets lekkers meeneemt, de e scooters huren Zeeland zijn een leuk middel om jezelf een paar uur te vermaken. Een chopper huren? Reserveren kan hier! Of neem contact met ons op, ook als je nog vragen hebt, zoals: een elektrische chopper huren Zeeland of een groepsactiviteit plannen.

Telefoonnummer: 0113 – 56 13 06
(bij geen gehoor 0113 – 656162)


Lasergamen

Lasergame in Zeeland

Lasergame volwassenen | €19,50 per persoon

Outdoor Lasergame bij Klok’uus biedt veel actie, plezier en ruimte voor een dolletje met collega’s. Ontdek het uitdagendste veld van Zeeland met loopgraven, tunnels en andere gave obstakels vlakbij Goes.

Met onze lasergamewapens tillen we de lasergame experience naar een hoger niveau! Het draait niet alleen meer op de tegenspeler te raken met de laserstraal. Nee, onze wapens zorgen voor een échte real life beleving door vibratie, sounds & meerdere spelvarianten! Ook kunnen de scores per persoon heel précies worden bijgehouden. GAAF dus!

Deze activiteit is uitermate geschikt voor kleine én grote groepen. Onze instructeur neemt jullie helemaal mee in deze lasergame experience en past het spel aan aan de grootte van de groep. Er zijn namelijk verschillende spelvormen mogelijk: ‘Free for all, capture the flag en nog veel meer..’

  • Een groep van 6 tot 35 personen
  • Lasergame duurt +- 1 uur
  • Begeleide activiteit

Combineren met een hapje & drankje

Tijdens het lasergame een pauze inlassen? Kies dan leuk voor een goed gevulde kruiwagen naar keuze. Vul hem met een combinatie van drankjes en hapjes. Dat maakt deze activiteit uitermate compleet!

Ook is de activiteit Lasergame is te combineren met borrel, lunch, diner of barbecue. Onze standaard arrangementen vind je hier. Bekijk hier onze barbecue arrangementen. Meer weten over een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier of Klik hier om te reserveren


Klok'uus boerenspelen

Echte teamchallenges met onze boerenspelen!

Beschikbaar van april t/m september. Zomerse tip!

Boerenspelen | €19,50 per persoon

De Boerenspelen is de ultieme teambuilding activiteit voor zakelijke groepen! Gezellig met collega’s onder elkaar hilarische challenges aangaan. Trek met het hele gezelschap het boerenweiland in en strijd in teams tijdens de Boerenspelen! Neem bourgondisch een kruiwagen met gekoelde drankjes en borrelhapjes mee. Of combineer de spelen met een hapje en drankje in ons sfeervolle restaurant of op ons zonnig terras. Afsluiten met een heerlijk diner? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

De Boerenspelen zijn een combinatie van verschillende activiteiten in teamverband. Samen met je team neem je het tegen een ander team op tijdens verschillende, hilarische spellen. Denk bijvoorbeeld aan: kruiwagenrace, melkbusvoetballen, trekkerband rollen en spellen met een bijzondere naam zoals: 2 emmertjes water halen of een speld in een hooiberg zoeken.

– Vanaf 15 tot 100 personen
– Vanaf 14 jaar
– Boerenspelen duurt +- 1/1,5 uur totaal
– Begeleide activiteit

Klik hier om te reserveren

Combineren met BBQ!

Combineer de Boerenspelen met een toffe BBQ, bijvoorbeeld onze Zeeuwse barbecue, Klok’uus barbecue of doe-het-zelf barbecue. Zo hebben we voor zowel kleine als grote groepen een barbecue aanbod op maat. Het ultieme Zomer programma wel!

Bekijk hier onze barbecue arrangementenZomerse menukaart of standaard arrangementen. Graag een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier.