Zeeuwse pubquiz

Speel onze verrassende Zeeuwse pubquiz: Plezier, teamwork & leerzaam!

Beschikbaar van oktober t/m maart.

Zeeuwse Pubquiz

Beleef veel plezier met onze nieuwe Zeeuwse Pubquiz! Het is een zelfstandige activiteit, dus neem je eigen quizmaster mee! Voeg zelf toffe vragen toe vanuit de organisatie en maak de quiz nog persoonlijker. En we hebben een verrassing in petto om het nog hilarischer te maken! Het welbekende ‘mutsje op, mutsje af’, geliefd bij ons Klok’uus-personeel, zal jullie vermaken. Is het A? Zet de muts op. Is het B? Laat de muts af. Uiteraard zorgen wij voor de mutsen!

– De pubquiz bestaat uit 20 vragen
– Mogelijkheid om zelf 10 vragen toe te voegen
– €5,- per persoon + €125,- beamer, scherm & geluid.
– De quiz duurt ongeveer 1 uur

Groepsbijeenkomsten

De Zeeuwse Pubquiz is perfect voor allerlei groepsbijeenkomsten, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, kerst- en nieuwjaarsborrels en meer. Met een minimum van 25 personen kunnen jullie samen genieten van deze unieke ervaring. Kies voor plezier, teamwork en leerzaam vermaak en reserveer nu jullie plek bij de Zeeuwse Pubquiz!

Klik hier om te reserveren

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Hakbijl gooien

Bijl werpen bij Klok’uus

Ontdek het trending “Hakbijl gooien” bij Klok’uus – dé ultieme bestemming voor een toffe groepsactiviteit! Ben je opzoek naar een uitdagende en adrenaline gevende ervaring? Dan is Hakbijl gooien, ook wel bekend als axe gooien of axe throwing, een schot in de roos!

👥 4-9 deelnemers per baan (18 jaar of ouder)
⏰  60 minuten
 € €60 per baan per uur

Uniek in Zeeland

Klok’uus biedt de allereerste Hakbijl arena in Zeeland, met 3 banen! Maar dat is niet alles… Voor groepen groter dan 4-6 deelnemers hebben we extra spellen zoals ‘spijkerslaan’ en ‘houthakken’ om het ook voor grotere groepen mogelijk te maken!

Na een korte uitleg krijgt elke speler 10 oefenworpen: 5 met één hand en 5 met beide handen. De wedstrijd bestaat uit 5 rondes, waarin elke speler 5 worpen heeft. Raak de roos of probeer zelfs de meedogenloze killshot! Alleen worpen waarbij de bijl blijft hangen, tellen mee. Na 5 rondes worden alle scores opgeteld en bepaalt de hoogste score de winnaar. Deze uitdagende activiteit brengt het oergevoel in je naar boven!

Spelregels bijl gooien

Lees deze van tevoren goed door! Daar gaan we:

Persoonlijke veiligheidsregels
• Tijdens de activiteit mag je niet gooien als je onder invloed bent van drugs, alcohol of andere verdovende middelen;
• Het dragen van dichte schoenen is verplicht;
• Het dragen van loszittende kleding en loszittende hoofdbedekking (bijvoorbeeld capuchon), waarachter de bijl kan blijven haken, is niet toegestaan.
• Algemene veiligheidsregels

De Hakbijl verlaat nooit de baan;
• Er mag alleen gegooid worden met bijlen die aangeboden worden door Klok’uus;
• Maximaal 1 persoon tegelijkertijd toegestaan op de baan;
• Het is niet toegestaan om meegebrachte foto’s op te hangen;
• Te allen tijde moeten de regels en voorschriften van de activiteitenbegeleider worden opgevolgd;
• Zonder begeleiding van een Klok’uus medewerker.

Overdekte activiteit

Hoewel het niet ‘indoor bijlwerpen’ is, zijn onze buitenbanen volledig overdekt, waardoor het bijl gooien bij Klok’uus een unieke ervaring is, het hele jaar door.

Grote groepen

Grote groepen zijn hartstikke welkom! Bij Klok’uus vind je 2 hakbijlbanen en diverse activiteiten op één locatie, perfect voor bedrijfsuitjes, familiedagen en meer.

Combineer het uitdagender bijl gooien met één van onze andere activiteiten. Ontdek al onze activiteiten hier.

Of huur onze e-choppers en solexen t/m oktober. Met een capaciteit van meer dan 70 voertuigen geschikt voor grote groepen. Inclusief kinderzitjes van Yepp en opties voor degene zonder rijbewijs. Aanschouw Zeeland op avontuurlijke wijze! Lees hier alles over onze e-chopper verhuur mogelijkheden.

Combineren met een hapje & drankje

Na een intensieve en uitdagende wedstrijd bijl werpen, heb je vast wel honger gekregen. Geniet van een hapje en drankje in ons sfeervolle restaurant of op ons zonnige terras. Het voordeel van alles op één locatie! Bekijk onze verrassende menukaart hier. Of bekijk onze groepsarrangementen hier!

Reserveren

Voor grote of kleine groepen, jong of oud, wij adviseren graag. Reserveer vandaag hier nog voor Hakbijl gooien en laat de uitdaging beginnen! Bel ons op 0113-561306 of stuur een e-mail naar info@klokuus.nl. Voor groepen maken we ook graag een verrassend voorstel op maat!

Reserveer hier ook onze andere gave activiteiten, of specifiek voor een vrijgezellenfeest hier

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Gellyball

GellyBall outdoor

Bekend van TikTok, bekijk hier een sfeerimpressie

Dezelfde spanning als Nerf, Paintball en Airsoft, maar dan zonder de verf, pijltjes of pijn! GellyBall is te spelen op nog maar 3 locaties in Nederland, daar is Klok’uus er nu een van.

Met jouw medespelers duik je ons veld in vol loopgraven, tunnels en andere obstakels. Een uur lang ga jij de strijd aan met een vol automatische GellyBall Blaster.

“De activiteit GellyBall was ontzettend leuk! Wat een gaaf terrein! Echt een aanrader.”

GellyBall blasters schieten gelballetjes, ook wel bekend als Orbeez. Het spel is snel, dynamisch en er worden spellen gespeeld zoals free for all, capture the flag en deadmatch.

Gellyball kun je spelen vanaf 6 personen, vanaf 8 jaar. Prijs per persoon per uur is €10,- maar we hebben ook gave arrangementen:

Klik hier om te reserveren

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Winterspelen

Hilarische challenges met Klok'uus Winterspelen!
(overdekt)

Beschikbaar van oktober t/m maart.

Winterspelen | €19,50 per persoon

De Klok’uus Winterspelen is een combinatie van 9 verschillende spellen in teamverband. Leuk voor o.a. familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes! Gave spellen als: houthakken, spijkerslaan, trekkerband race, archery tag shoot off en spellen met een bijzondere naam als koeienvlaaienveld en boter, kaas en eieren, geven zó veel plezier dat je het er wel warm van krijgt!

De Winterspelen zijn grotendeels overdekt. Goed of slecht weer, de activiteit gaat altijd door en blijft in elke weersomstandigheden gaaf om te spelen!

❆ 15 -50 deelnemers
❆ Vanaf 18 jaar
❆ De Winterspelen duurt 1,5 uur totaal

Combineren

Klok’uus Winterspelen is ook de ultieme activiteit voor bij een kerst-nieuwjaarsborrel. Combineer het met een heerlijke lunch, borrel of diner. Onze arrangementen vind je hier. Of maak tijdens het spel gebruik van onze exclusieve winterse hapjes en drankjes:
❆ Warme glühwein
❆ Warme chocolademelk
❆ De lekkerste oliebollen

Klik hier om te reserveren

Meer weten over een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

E-chopper huren Zeeland

E-choppers huren Zeeland

Beschikbaar van 1 maart t/m 31 oktober

Nu reserveren

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust ♬… Zijn de duurzame, elektrisch aangedreven en bovenal stoere E-choppers van Klok’uus niet meer weg te denken. Ontdek Zuid-Beveland, het heeft zóveel moois te laten zien!

Genieten van Zeeland

Genieten van Zeeland! Let’s go! Met 25 km/u tour je al met de wind door je haren door het prachtige landschap van Zeeland. Bijvoorbeeld langs de prachtige bloemdijken (Nisse), de mooie meren met panoramisch uitzicht (Veerse meer), de dijken en havens (Goes). Waar je ook kijkt, er is hier altijd wat te zien en te beleven.

Een e-chopper huren Zeeland is inclusief:

  • Volle accu goed voor in ieder geval 40 km/ 80 km pret;
  • Probleempjes onderweg? Je knippert nog maar met je ogen, en wij zijn er! Service;
  • 3 mooie routes, leuk om mee door de omgeving te gaan. Natuurlijk kan je ook een eigen route rijden. Met onze e-harlies heb je alle vrijheid om te genieten op jouw manier. Deel je wel even jouw leuke route met ons? 😉
  • Handige telefoonhouders gevestigd op de choppers, zodat je ook met telefoon kan navigeren. Onze routes zijn te vinden op de routiq app;
  • Bij regenachtig weer krijg je gratis poncho’s van ons mee (kosteloos annuleren maximaal 24 uur van te voren);
  • De mogelijkheid om je chopper tocht te verrijken met Route2Play!
  • Ontvangst en vertrek met een grote glimlach!

“De e-chopper tour spreekt voor zich. Ontzettend leuk om te doen en echt een aanrader.”

Op pad met de kids

Een leuk dagje uit met de kids? Gaaf! Aan alles is gedacht. Voor kinderen t/m 5 jaar hebben we achterop stoere kinderzitjes van Yepp. Voor 5 tot en met 18-jarige hebben we e-scooters met duozadels. Gratis.

Kind of volwassenen zonder rijbewijs? (rijbewijs of brommercertificaat verplicht!) Geen probleem! We hebben 2 stoere Klok’uus Cruisers die goed te combineren zijn met de choppers. Een fantastische dag met z’n allen op pad zo.

Met een groep de hort op

Ook afgelopen jaren waren onze e-choppers en solexen de meest gereserveerde activiteit onder bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten. En dat vinden wij niet gek, want het is zo leuk en helemaal niet lastig!
Met maar liefst 56 e-choppers kan de héle groep de hort op. Met een grote groep? Yes, nog meer vreugde! Combineer de e-choppers Zeeland met onze stoere e-solexen.

Interactieve route met Route2Play!

Klok’uus zou Klok’uus niet zijn zónder een spelelement aan de activiteit toe te voegen. Verrijk je chopper ervaring met Route2play, waarbij jullie niet alleen één van de mooiste routes Veerse Meer rijden, maar ook 7 geïntegreerde games onderweg spelen. Denk aan: raad het woord, ik zie ik zie wat jij niet ziet, zoek de verschillen, scrambled word en meer! Dit zorgt voor een speelse en leerzame ervaring! Elk spel draait natuurlijk on onze prachtige provincie: Zeeland. Daag nu vrienden of familie uit in een individuele strijd, terwijl je elkaars kennis test over Zeeland!

Route2play deelnemers & prijzen
€2,50 per persoon (voor 7 spellen)

Een maximum van 10 deelnemers per team. Grotere groep? Geen probleem, dan vormen we meerdere groepjes. Of je nu met een kleine of grote bent, deze ervaring is gegarandeerd fantastisch!

Pitstop bij Klok'uus

En alsof het al niet al een super leuke dag is, kan je nu ook een super leuke pitstop maken bij Klok’uus. Nog rammelende buikjes voor vertrek van de e-choppers rijd of helemaal uitgewaaid en genoten van de natuur? Combineer de chopper huren Zeeland met een overheerlijke lunch, borrel of diner in ons sfeervolle restaurant of zonnige terras. Bekijk hier onze groepsarrangementen en hier onze menukaart.

Maken jullie naderhand een gezellige pitstop bij Klok’uus? Gegarandeerd een ontzettend leuk en goed geregeld totaalpakket van een dag erop uit zo!

Bekijk hier onze menukaart of arrangementen.

E-solexen & e-choppers

Nostalgie! Naast e-chopper huren Zeeland hebben we ook stoere, geruisloze e-solexen op locatie. Met de e-solexen kan je 30 km Zeeland ontdekken en dezelfde mooie route rijden. Op deze manier ook leuk te combineren met de e-scooters.

Prijzen & Tijdsduur

1,5-4 uur €35,- per voertuig
4 uur of langer €55,- per voertuig
Er wordt geen borg gerekend

Goed voorbereid op pad gaan met onze e? We’ve got your back! Bekijk hier onze meest gestelde vragen over e-chopper huren Zeeland. Lees hier meer over de e-harlie tour.

Reserveren

Of je nu kiest voor wat lekkers onderweg,  een pitstop bij Klok’uus houdt of gewoon zelf iets lekkers meeneemt, de e scooters huren Zeeland zijn een leuk middel om jezelf een paar uur te vermaken. Een chopper huren? Reserveren kan hier! Of neem contact met ons op, ook als je nog vragen hebt, zoals: een elektrische chopper huren Zeeland of een groepsactiviteit plannen.

Telefoonnummer e-chopper huren Zeeland: 0113 – 56 13 06
(bij geen gehoor 0113 – 656162)

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Boerenspelen

Boerenspelen

Beschikbaar van april t/m september.
Boerenspelen | €19,50 per persoon

Nu aanvragen

De Boerenspelen, de ultieme teambuilding activiteit! Gezellig met collega’s een vrijgezellenfeest, sportteam of als teambuilding activiteit na een vergadering. Trek met het hele gezelschap het weiland in en strijd in teams tijdens de Boerenspelen! Combineer deze activiteit met een hapje en drankje in het restaurant of op het sfeervolle terras. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om af te sluiten met een heerlijke lunch, borrel of diner.

De Boerenspelen zijn een combinatie van verschillende activiteiten in teamverband. Samen met je team neem je het tegen een ander team op tijdens verschillende spellen. Denk bijvoorbeeld aan: kruiwagenrace, melkbusvoetballen, trekkerband rollen en spellen met een bijzondere naam zoals: 2 emmertjes water halen of een speld in een hooiberg zoeken.
– Vanaf 15 tot 100 personen
– Vanaf 14 jaar
– 1 spel duurt 1,5 uur totaal

Klik hier om te reserveren

Combineren

De activiteit boerenspelen is te combineren met lunch, diner of een borrel. Onze standaard arrangementen vind je hier. Je kan ook lekker buiten dineren op ons sfeervolle terras met een heerlijke barbecue. Meer weten over een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Solex rijden

Nostalgisch! Een schitterende solex tocht.

Solex rijden is plezier en gezelligheid voor iedereen. Op een wel heel nostalgische manier verken je de omgeving van Zuid-Beveland. Deze stoere, geruisloze elektrische solexen zijn een leuke manier om erop uit te trekken met de groep.

Solex rijden

Je kan een keuze maken uit verschillende Solex tours. Elke tour duurt zo’n 1,5 uur. Vooral in het voorjaar is solex rijden echt aan te raden!

Solex tour Zeeland

Er zijn 4 verschillende tours te rijden. Hieronder hebben we onze leukste tours beschreven. Uiteraard kan je ook een eigen route rijden.

Route Nisse (26 km)

Nisse is een dorp en voormalige heerlijkheid in de Zak van Zuid-Beveland. En Nisse bloeit! In de lente zijn de prachtige bloemdijken te trotseren. Vele bloemdijken laten dan hun kleurrijke bloemen zien. Ook zijn er vaak leuke, gezellige evenementen voor jong en oud.

Route Veerse meer (27 km)

Tour langs het water. Vanaf de solex heb je een panoramisch uitzicht over het Veerse meer. Een schitterende plek om met mooi weer een tussenstop te maken!

Route Goese Sas (30 km)

Goese Sas is een van de tien mooiste duikstekken ter wereld! Oude dijkstructuren vormen een prachtig landschap, dat volledig begroeid is met leven. Dat moét je toch een keer gezien hebben?

Richting Landing Baarland (34 km)

(alleen mogelijk met extra accu) Als je naar Baarland gaat, tour je niet zomaar ergens heen. Baarland is één van de mooiste dorpen in de regio met bezienswaardigheden als het voormalige slot Baarland. En achter de zeedijk bevindt zich een prachtig scheldenstrandje.

Prijzen en belangrijke tips:

Prijs per solex €35,-
Er wordt geen borg gerekend.

  • Kies een van onze mooie routes of stippel zelf een route uit (max 30 km)
  • Iedere Solex heeft een fietstas met daarin een regenjasje
  • De Klok’uus cruiser is een mountainbike met ‘trap ondersteuning’ waar je dus geen rijbewijs voor nodig hebt! (Vanaf 15 jaar)

Pitstop bij Klok'uus

En alsof het nog niet leuk genoeg is, kan je nu ook een pitstop maken bij Klok’uus. Nog rammelende buikjes voor vertrek of helemaal uitgewaaid en genoten van de natuur? Combineer de solextour met een overheerlijke lunch, borrel of diner in ons sfeervolle restaurant of zonnige terras.

Bekijk hier onze menukaart of arrangementen.

En enthousiast? Dan is het hoog tijd om te reserveren voor solex rijden Zeeland! Neem contact met ons op via 0113- 56 13 06 of op info@klokuus.nl. We helpen jullie graag verder voor een gaaf solex arrangement! Je kunt zelf ook gemakkelijk hier een online  aanvraag doen, dan nemen wij de aanvraag z.s.m. in behandeling.

(bij geen gehoor: 0113 – 656162)

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Boerengolf

Speel de gezellige groepsactiviteit Boerengolf in Zeeland!

Boerengolf €8,50 per persoon

Boerengolf is de boeren-variant op het bekende golfspel. De club is vervangen door een houten klomp aan een stok en de bal is groter dan een normale golfbal.  De golfbaan, bestaande uit tien holes verspreidt door een groot weiland, biedt de perfecte locatie voor een ontspannen potje Boerengolf. Voor zowel jong als oud zorgt het voor een gezellige dag.
– Voor alle leeftijden
– Vanaf 2-100 personen
– 1 potje duurt 1,5 uur

Klik hier om te reserveren

Combineren

Trek met het hele gezelschap het weiland in en speel een partijtje boerengolf. Neem bourgondisch een kruiwagen met een drankje en hapje mee en sluit af met een lunch, borrel of diner in ons gezellige restaurant. Neem contact op voor de prijzen van een combinatiearrangement van Boerengolf met lunch, diner of borrel via reserveren onder aan de pagina, of via ons contactformulier.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Archery tag in Zeeland

Een originele en vooral spannende groepsactiviteit in Zeeland!

Archery tag volwassenen | €19,50 per persoon

Aanvragen

Archery Tag staat garant voor veel actie en echte spanning, maar voornamelijk zorgt het beschieten van je vrienden, collega’s, klasgenoten of familieleden met de speciale pijlen voor veel plezier en hilariteit. Dit maakt de activiteit erg leuk voor onder andere vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en familieuitjes in Zeeland. De Activiteit is te spelen met maximaal 20 personen en is te combineren met een lunch of diner.

Deze nieuwe activteit is uiterst populair in Amerika maar in Nederland nog bijna nergens te spelen.  Het spel is een mix van het de bekende spellen paintball, trefbal en boogschieten. Ons gangenstelsel dat veel weg heeft van echte loopgraven geeft het spel een extra dimensie (Neem hier alvast een kijkje). Tijdens de activiteit worden diverse spelvormen gespeeld. Archery Tag is ook wel bekend als Arrow Tag of Arrow Battle.
Mogelijk vanaf 6 tot 40 personen

De activiteit Archery Tag is te combineren met lunch, diner of een borrel.  Onze standaard arrangementen vind je hier. Meer weten over een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Archery tag kinderen | €10,- per persoon

Door onze speciale kinderbogen is het spel ook aan te passen voor kinderen vanaf 9 jaar. Een ontzettend gave activiteit om met je vrienden/vriendinnen de strijd aan te gaan! Na de activiteit ook nog even komen spelen? Misschien is het archery tag feest wat voor jou! ↓
Mogelijk vanaf 6 kinderen in de leeftijd van 9-12 jaar

Klik hier om te reserveren

Benieuwd naar onze arrangementen?

Bekijk hier onze kinderfeestjes arrangementen in combinatie met archery tag
Bekijk hier onze scholieren arrangementen in combinatie met archery tag

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Lasergame in Zeeland

De leukste outdoor Lasergame vind je bij Klok’uus!

Lasergame bij Klok’uus biedt veel actie, plezier en ruimte voor een dolletje met familie, vrienden of kennissen. Ontdek ons grote lasergame veld vlakbij Goes, Zeeland met loopgraven, tunnels en andere obstakels vlakbij Goes. De activiteit is uitermate geschikt tijdens familie-uitjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellen feesten.

Aanvragen

Lasergame Zeeland volwassenen | €19,50 per persoon

Met de lasergame wapens voor volwassenen tillen we de lasergame experience naar een hoog niveau! Het draait niet alleen meer op de tegenspeler te raken met de laserstraal. Nee, onze wapens zorgen voor een échte real life beleving door vibratie, sounds & meerdere spelvarianten! Ook kunnen de scores per persoon heel précies worden bijgehouden. GAAF dus!

Lasergamen duurt standaard 1 uur, met een groep van 6 tot 40 personen. Tijdens dit uur neemt onze instructeur je helemaal mee in de lasergaming experience. De lasergame buiten bestaat uit verschillende spelvormen: ‘Free for all, capture the flag en nog veel meer..’

Deze activiteit is uitermate geschikt voor kleine én grote groepen. Het spel past zich aan de grootte van de groep aan. Klaar om te lasergamen? Klok’uus staat klaar met het uitdagendste veld van Zeeland.

Tijdens een activiteit kom je niets tekort met een goed gevulde kruiwagen naar keuze. Vul hem met een combinatie van drankjes en hapjes. Dat maakt deze activiteit uitermate compleet!

Lasergamen combineren met lunch, diner

De activiteit lasergame is te combineren met lunch of diner. De lunch wordt vers bereid met het lekkerste brood, heerlijk gevulde soepjes en nog veel meer. Onze 2-gangenlunch of boerenlunch zijn goedgevulde arrangementen om heerlijk te genieten van echte verse producten.

Voor het diner kan je heerlijk van de menukaart kiezen, met verse gerechten van lokale leveranciers. Een walking diner maakt de avond nog gezelliger. Bij dit concept heb je namelijk de ruimte om even bij de andere tafel te gaan kijken.

Bekijk onze standaard arrangementen. Liever een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Lasergamen vrijgezellenfeest

In de lasergame arena ben je bij Klok’uus voor een vrijgezellenfeest aan het goede adres. Leef je uit op ons activiteitveld waarbij je de vrijgezel achter de hielen zit in ons konijnenpak. Stiekem alvast spieken? Bekijk onze lasergame activiteitveld.

Tijdens de activiteiten boerenspelen, lasergame en archery tag kom je niets tekort. Neem een heerlijke rijkgevulde kruiwagen mee, vol met hapjes en drankjes. Neem even pauze met ons rijk gevulde borrelplank met o.a. nacho’s, bitterballen en meer.

Na de activiteiten honger gekregen? Met het onbeperkt menu eet je spareribs, Klok’uus- burgers en kipsaté tot je niet meer kunt.

Lasertag kids | €10,- per kind

Lasertag wordt gespeeld in onze lasertag arena! Deze activiteit is uitermate geschikt vanaf 6 jaar. Onze instructeur past de spelvormen aan naar de leeftijd van de groep. Máár waar het uiteindelijk allemaal om draait is zoveel mogelijk tegenspelers met de laserstraal raken!

Ontdek ons grote lasertagveld 1 uur lang met vriendjes en vriendinnetjes. Lasertag biedt heel veel actie en ruimte voor een dolletje.
Wil je ons veld onveilig maken, dan ben je wel even bezig. Onze lasertag arena bestaat uit loopgraven, tunnels en andere obstakels die het spel nog leuker maken. Genoeg bewegingsruimte dus! Ook onze stoere lasertag truck maakt het veld tot een groot succes.

Lasergamen outdoor is te combineren met een van onze arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een scholieren arrangement, of een kinderfeestje. Onze standaard arrangementen vind je via de onderstaande links.

Benieuwd naar onze arrangementen?

Bekijk hier onze kinderfeestjes arrangementen in combinatie met bovenstaande activiteit

Bekijk hier onze scholieren arrangementen in combinatie met bovenstaande activiteit

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →