Huisregels privacy beleid

Huisregels & Privacy beleid

Klok’uus staat voor plezier en een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Om hier aan te voldoen heeft Klok’uus een aantal huisregels. U vindt deze hier.

In verband met de nieuwe privacy wet kunt u hier klikken voor onze Privacy statement.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Vind hieronder het antwoord op de veelgestelde vragen. Kom je er toch niet helemaal uit, neem dan even contact op met een van onze medewerkers.

Reserveren

Als je naar Klok’uus wilt komen maak dan een reservering. Dit om teleurstelling te voorkomen dat we vol zitten en om jullie bij binnenkomst zo snel mogelijk te helpen. Meestal kun je nog reserveren tot op de avond ervoor, of in de ochtend. Wil je graag beneden zitten, of in de speeltuin? Dan raden we aan om minimaal 2-4 dagen van te voren te reserveren.

De tijd de kiest en reserveert is de tijd van aankomst. Je kunt daarna in een apart veld aangeven hoe laat jullie weer vertrekken. Een etenstijd hoef je niet van te voren af te spreken, dit kun je tijdens je bezoek bepalen.

Heb je een wijziging of wil je iets annuleren? Dit kun je gemakkelijk aan de telefoon of via de mail aangeven. Wil je een activiteit annuleren kun je dit doen tot 4 dagen van te voren. Doe je dit binnen deze periode kunnen er (on)kosten in rekening worden gebracht.

Groepen (vanaf 15 personen)
Grote wijzigingen (meer dan 10% van het aantal gereserveerde personen) in het door het opgegeven aantal personen, kun je tot 1 week voor uw komst doorgeven.
Kleine wijzigingen zijn nog mogelijk tot op de dag zelf.

Annuleren:
Annuleren van de reservering is mogelijk tot uiterlijk 4 dagen voor je komst. Mochten er onkosten zijn gemaakt in het voorbereiden van uw bezoek, dienen deze te worden betaald.

Zowel binnen als op het terras zijn er geen honden toegestaan.

Het is mogelijk om met contact geld (euro) en met een Debit kaart (Mastercard of Meastro) te betalen. Het is niet mogelijk om met een creditcard te betalen. We accepteren geen briefjes van €200,- of meer.

Je kunt annuleren bij Klok’uus door te bellen naar 0113 – 56 13 06 of te mailen naar info@klokuus.nl.

Eten en drinken

In overleg is er veel mogelijk. We doen ons uiterste best met alle allergenen en dieetwensen rekening te houden. Graag deze bij uw reservering door te geven. Wel willen we benadrukken dat er in de keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal/schelpdieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd, sesam en lupine. Vandaar dat er sporen van de genoemde producten aanwezig kunnen zijn.

De keuken sluit 1 uur voor sluitingstijd. Zie Openingstijden.

Wij hebben een heerlijke menukaart met alles wat je nodig hebt tijdens je bezoek. Eigen eten en drinken is daarom niet toegestaan. Heb je een allergie en wil je daarom wel graag zelf iets meenemen, is dat mogelijk. Dat weten we graag wel even van te voren, geef dat dus door bij het maken van je reservering.

Op de benedenverdieping is alles gelijkvloers gemaakt zodat je (vrijwel) overal kunt komen als je slecht ter been bent. Voor de bovenverdieping is er een lift aanwezig. Je kunt bij Klok’uus ook gebruik maken van een invalide toilet.

Het activiteitenveld en de peuterzone zijn slecht tot niet begaanbaar voor rolstoelen.

We hebben door heel Klok’uus gratis Wi-Fi beschikbaar. We hebben ook Wi-Fi op het terras, maar het kan zijn dat achteraan het terras het bereik minder goed is.

We hebben een aantal plaatsen beschikbaar met een stopcontact. Geef als je reserveert aan dat je hierbij in de buurt wilt zitten!

Binnen- en buitenspeeltuin

Kinderen van 2 tot 12 jaar betalen om te kunnen spelen in de speeltuin. De prijzen vind je hier. Alle leeftijden hierbuiten krijgen gratis toegang! Kom je na 17.00 binnen en blijf je ook dineren? Dan kun je gebruik maken van onze actie en hoeft niemand te betalen voor het spelen in de speeltuin.

 • Sokken zijn verplicht i.v.m. hygiëne (ook te koop bij Klok’uus)
 • Spelen met synthetische kleding is niet toegestaan
 • Wij raden een lange broek/legging aan om mee te nemen i.v.m. het schuren van de glijbaan
 • Slippers zijn niet toegestaan in het klimparcours (sandaaltjes of dichte schoenen zijn prima)

Is het warmer dan 20 graden? Dan zijn er hoogstwaarschijnlijk waterattracties aanwezig. Denk dus aan zwemkleding en een handdoek.

In de zomer (mei t/m september +/-) zijn er waterattracties aanwezig als het 20 graden of warmer is.

Je kunt deze aanschaffen bij de kassa in Klok’uus. Kijk hier voor de openingstijden

De bungee trampoline is zo vaak mogelijk open zodat iedereen de kans krijgt om te kunnen springen. Is de bungeejump gesloten en zie je geen attractie medewerker in de buurt? Vraag het dan bij de bediening of kassa, zij kunnen iemand roepen.

Er zijn twee parkeervakken beschikbaar bestemd voor elektrisch laden.

Kinderen mogen hier komen spelen met begeleiding van minimaal 16 jaar.

Activiteiten

Wij raden aan om voor lasergame, archery tag en paintball aanraden oude schoenen of laarzen aan te doen. Het veld kan soms redelijk drassig zijn na een regenbui. Tijdens de activiteit krijg je een legeroverall aan. Verder is makkelijke kleding, niet al te netjes, prima voor het spel.

Activiteiten zoals winterspelen, hakbijl gooien en de pubquiz worden overdekt gespeeld. Onze overige activiteiten bevinden zich in de frisse buitenlucht! Als het regent gaan deze activiteiten gewoon door.

Hebben jullie gereserveerd voor een buitenactiviteit en zien jullie het niet zitten om in de regen te spelen? Neem contact met ons op om te kijken of we je reservering kunnen verplaatsen. Let op, de wijziging en reserveerregels blijven van kracht.

Online kun je niet zien of de activiteit nog beschikbaar is. Je kunt een aanvraag doen, daarna kijken wij of dit lukt! Wil je het liever gelijk weten, bel ons dan op 0113 – 56 13 06.

Kinderfeestjes

Bij binnenkomst worden jullie ontvangen en naar de tafel begeleid. Daar legt de bediening de inhoud van het feestje uit en neemt hij/zij op wat de kinderen willen eten en wanneer ze kunnen eten. De kinderen kunnen verder lekker gaan spelen of een (gereserveerde) activiteit doen.

Dit kan op de dag zelf worden besproken met de bediening.

In het weekend hebben wij geen plaats voor alle kinderfeestjes/tafels om zowel binnen als buiten te zitten. Daarom blijft in het weekend de feesttafel/eettafel binnen. Wel kunnen de ouders/beleiders buiten plaats nemen.

Op woensdag en vrijdag is het doorgaans rustiger en kunnen kinderfeestjes wel buiten zitten.

E-chopper verhuur

Om een e-chopper te huren, heb je een geldig rijbewijs of brommercertificaat nodig. Geen rijbewijs? Dan hebben we de gave Klok’uus cruiser beschikbaar!

Nee helemaal niet! Voordat jullie aan de tocht beginnen, krijgen jullie uitgebreide instructies over de bediening van de E-chopper en kunnen jullie op ons terrein een rondje proefrijden. Op het begin is het misschien even wennen, maar uit eigen ervaring en die van onze gasten is gebleken dat iedereen met de E-chopper overweg kan. We hebben nu ook nieuwe e-choppers, die ‘lichter’ zijn om te besturen.

Onze e-choppers gaan niet harder dan 25 km per uur.

Ja, dat mag. Hartstikke leuk zelfs! Voor kinderen t/m 5 jaar hebben we achterop stoere kinderzitjes. Voor 6 t/m 18-jarige hebben we e-choppers met duozadels. Meerijden is gratis!

Ja, dit kan zeker. We hebben een aantal e-choppers met duozadels! Mee rijden is gratis, erg veilig en je maakt echt de blits.

Je kunt iemand achterop nemen van 18 jaar of ouder. Let op, hou zwaarder de e-chopper is, hoe sneller hij leeg raakt.

Op onze e-choppers zit een handige telefoonhouder. Op de app ‘route.nl’ zijn onze gave routes te vinden en deze wijzen je keurig de weg 🙂 Ook is het mogelijk om lekker back to basic te gaan met onze leuke route kaarten.

Nee, de huur van de e-chopper start altijd op onze locatie.

Staat jouw vraag er niet tussen? Vul hem hieronder in en wellicht voegen we 'm wel toe!

  Niet gevonden wat je zocht?

  Contact opnemen →

  Sponsoring

  Sponsoring

  Klok’uus werkt graag mee aan de beweging en daarom sponsoren wij onder andere Voetbal Vereniging Kloetinge, Voetbal Vereniging Zeelandia en natuurlijk onze thuisploeg: Voetbal Vereniging Arendskerke!

  Daarnaast sponsoren wij graag basisscholen, verenigingen en kindervakantieweken, maar omdat we met een budget werken kunnen wij niet op alle aanvragen ingaan.

  Niet gevonden wat je zocht?

  Contact opnemen →

  Virtuele tour

  Virtuele Tour

  Niet gevonden wat je zocht?

  Contact opnemen →

  Gratis parkeergelegenheid

  Gratis parkeergelegenheid

  Tijdens je bezoek aan Klok’uus kun je op ons terrein gratis parkeren. Op het parkeerterrein is er een elektrische laadpaal beschikbaar.

  Naast de ingang zijn twee invalide parkeerplaatsen te vinden. Klok’uus is toegankelijk voor rolstoelers.

  Niet gevonden wat je zocht?

  Contact opnemen →