Huisregels privacy beleid

Huisregels & Privacy beleid

Klok’uus staat voor plezier en een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Om hier aan te voldoen heeft Klok’uus een aantal huisregels. U vindt deze hier.

In verband met de nieuwe privacy wet kunt u hier klikken voor onze Privacy statement.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Vind hieronder het antwoord op de veelgestelde vragen. Kom je er toch niet helemaal uit, neem dan even contact op met een van onze medewerkers.

Reserveren

Reserveren is verplicht. Dit kan vaak nog tot op de dag zelf. Als jullie aankomen zonder reservering, dan kijken wij graag met jullie mee voor een plekje. Het kan zijn, dat wij op dat moment vol zitten.

De tijd die u aan kunt klikken in de groene of rode vakjes is uw aankomst tijd. In de opmerkingen kunt u aangeven hoe laat u wilt eten.

Grote wijzigingen (meer dan 10% van het aantal gereserveerde personen) in het door u opgegeven aantal personen, kunt u tot 1 week voor uw komst doorgeven.
Kleine wijzigingen zijn nog mogelijk tot op de dag zelf.

Annuleren:
Annuleren van de reservering is mogelijk tot uiterlijk 4 dagen voor uw komst. Mochten er onkosten zijn gemaakt in het voorbereiden van uw bezoek, dienen deze te worden betaald.

Zowel binnen als op het terras zijn er geen honden toegestaan.

Het is mogelijk om met contact geld (euro) en met een Debit kaart (Mastercard of Meastro) te betalen. Het is niet mogelijk om met een creditcard te betalen. We accepteren geen briefjes van €200,- of meer.

Eten en drinken

In overleg is er veel mogelijk. We doen ons uiterste best met alle allergenen en dieetwensen rekening te houden. Gelieve deze bij uw reservering door te geven. Wel willen we benadrukken dat er in de keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal/schelpdieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd, sesam en lupine. Vandaar dat er sporen van de genoemde producten aanwezig kunnen zijn.

De keuken sluit 1 uur voor sluitingstijd. Zie Openingstijden.

Activiteiten

Wij raden aan om voor lasergame, archery tag en paintball aanraden oude schoenen of laarzen aan te doen. Het veld kan soms redelijk drassig zijn na een regenbui. Tijdens de activiteit krijg je een legeroverall aan. Verder is makkelijke kleding niet al te nette kleding prima voor het spel.

De paintball wapens die wij hebben zijn geschikt voor kinderen van 8 tot ongeveer 14/15 jaar. Doordat deze wapens niet met luchtdruk, maar een veer werken schieten de balletjes veel minder hard. Daarom krijg je ook geen blauwe plekken van dit spel en is het geschikt voor kinderen.

Lasergame, Archery Tag, paintball en boerengolf bevinden zich allemaal op een buitenveld. Dit kan dus helaas niet overdekt worden gespeeld. De attributen kunnen tegen regen dus het spel kan gewoon door gaan bij regen. Is het aan het plenzen of onweren? Dan kijken wij graag samen naar een oplossing.

De boerenspelen kan in de wintermaanden t/m 50 personen overdekt worden gespeeld.

Helaas kan er online niet gekeken worden naar de beschikbaarheid van de activiteiten. De reserveringsmodule laat enkel de beschikbaarheid van de tafels in ons restaurant zien. Wij kunnen dit wel zien en zijn bereikbaar op 0113-561306 (bellen of whatsappen) of u kunt mailen naar info@Klokuus.nl.

1,5 – 4 uur €35,- per voertuig. 4 uur of langer €55,- per voertuig.

Binnen- en buitenspeeltuin

 • Sokken zijn verplicht i.v.m. hygiene (ook te koop bij Klok’uus zolang de voorraad strekt)
 • Spelen met synthetische kleding is niet toegestaan
 • Wij raden een lange broek/legging aan om mee te nemen i.v.m. het schuren van de glijbaan
 • Slippers zijn niet toegestaan in het klimparcours (sandaaltjes of dichte schoenen zijn prima)

Is het warmer dan 20 graden? Dan zijn er hoogstwaarschijnlijk waterattracties aanwezig. Denk dus aan zwemkleding en een handoek.

In de zomer zijn er waterattracties aanwezig als het 20 graden of warmer is.

Dit kan alleen aan de kassa in Klok’uus zelf, aan de balie. Kijk hier voor de openingstijden

De prijs voor een abonnement van 1 januari t/m 31 december is €45.
Koopt u een abonnement in het tweede kwartaal dan is de prijs €37,50.

Derde kwartaal 1 juli t/m 30 september: €30
Vierde kwartaal 1 oktober t/m 31 december: €22,50
Alle abonnementen lopen dus t/m 31 december en kunnen daarna eventueel met automatische incasso worden verlengd voor het volgende jaar.

De bungee trampoline is zo vaak mogelijk open zodat iedereen de kans krijgt om te kunnen springen. Is de bungeejump gesloten en ziet u geen attractie medewerker in de buurt? Vraag het dan bij de  infobalie, zij kunnen iemand roepen.

Kinderfeestjes

Bij binnenkomst worden jullie ontvangen en naar de tafel begeleid. Daar legt de bediening de inhoud van het feestje uit en neemt hij/zij op wat de kinderen willen eten (ze mogen frietjes met minisnacks of pannenkoek kiezen) en wanneer ze kunnen eten. De kinderen kunnen verder lekker gaan spelen of een (gereserveerde) activiteit doen.

Dit kan op de dag zelf worden besproken met de bediening.

In het weekend hebben wij geen plaats voor alle kinderfeestjes/tafels om zowel binnen als buiten te zitten. Daarom blijft in het weekend de feesttafel/eettafel binnen. Wel kunnen de ouders buiten plaats nemen.

Op woensdag en vrijdag is het doorgaans rustiger en kunnen kinderfeestjes wel buiten zitten.

E-chopper verhuur

Om een e-chopper te huren, heb je een geldig rijbewijs of brommercertificaat nodig. Geen rijbewijs? Dan hebben we de gave Klok’uus cruiser beschikbaar!

Nee helemaal niet! Voordat jullie aan de tocht beginnen, krijgen jullie uitgebreide instructies over de bediening van de E-chopper en kunnen jullie op ons terrein een rondje proefrijden. Op het begin is het misschien even wennen, maar uit eigen ervaring en die van onze gasten is gebleken dat iedereen met de E-chopper overweg kan. We hebben nu ook nieuwe e-choppers, die ‘lichter’ zijn om te besturen.

Onze e-choppers gaan niet harder dan 25 km per uur.

Ja, dat mag. Hartstikke leuk zelfs! Voor kinderen t/m 5 jaar hebben we achterop stoere kinderzitjes. Voor 6 t/m 18-jarige hebben we e-choppers met duozadels. Meerijden is gratis!

Ja, dit kan zeker. We hebben een aantal e-choppers met duozadels! Mee rijden is gratis, erg veilig en je maakt echt de blits.

Ja, dit kan zeker. We hebben een aantal e-choppers met duozadels! Mee rijden is gratis, erg veilig en je maakt echt de blits.

Empty section. Edit page to add content here.

Op onze e-choppers zit een handige telefoonhouder. Op de app ‘route.nl’ zijn onze gave routes te vinden en deze wijzen je keurig de weg 🙂 Ook is het mogelijk om lekker back to basic te gaan met onze leuke route kaarten.

Nee, de huur van de e-chopper start altijd op onze locatie.

Staat jouw vraag er niet tussen? Vul hem hieronder in en wellicht voegen we 'm wel toe!

  Niet gevonden wat je zocht?

  Contact opnemen →

  Vacatures

  Vacatures

  Yes! Gaaf dat je op onze sollicitatie pagina terecht bent gekomen. Bekijk de vacature die het best bij jou past en solliciteren maar! Heb je een tussenjaar of wil je een open sollicitatie doen? Klik dan hier.

  Niet gevonden wat je zocht?

  Contact opnemen →

  Sponsoring

  Sponsoring

  Klok’uus werkt graag mee aan de beweging en daarom sponsoren wij onder andere Voetbal Vereniging Kloetinge, Voetbal Vereniging Zeelandia en natuurlijk onze thuisploeg: Voetbal Vereniging Arendskerke!

  Daarnaast sponsoren wij graag basisscholen, verenigingen en kindervakantieweken, maar omdat we met een budget werken kunnen wij niet op alle aanvragen ingaan.

  Niet gevonden wat je zocht?

  Contact opnemen →

  Virtuele tour

  Virtuele Tour

  Niet gevonden wat je zocht?

  Contact opnemen →

  Gratis parkeergelegenheid

  Gratis parkeergelegenheid

  Wist u dat er bij Klok’uus een groot gratis parkeerterrein gelegen is? Hier kunt u de hele dag uw auto parkeren. Wij bieden de volgende facaliteiten:

  – Elekrische laadpaal

  – Gehandicapten parkeerplaatsen

  Niet gevonden wat je zocht?

  Contact opnemen →