Voorjaarsvakantie

Een onvergetelijke voorjaarsvakantie bij Klok'uus!

Tijdens de voorjaarsvakantie is het altijd gezellig druk. Lees onderaan deze pagina onze reserveer tips!

Reserveren

Tijdens de voorjaarsvakantie valt er bij Klok’uus van alles te beleven voor het hele gezin. Natuurlijk kun je naar hartenlust spelen, maar hebben we ook wat extra’s georganiseerd:

 • Bloemen kistje knutselen: Lekker creatief aan de slag met verf, stiften, stickers en veel meer! Je krijgt een kistje die je zelf mag versieren. Uiteindelijk kun je ook je eigen plantje hierin planten. Deze activiteiten zijn van maandag t/m woensdag om 11.00, 13.30, en 15.30 uur.
 • Gratis Lasergamen: Doe mee aan onze spannende lasergame-sessies tussen 11.30 en 17.30 (inschrijven bij binnenkomst). Test jouw skills en speel samen met vriendjes en vriendinnetjes!
 • Natuurspeurtocht: Ga op avontuur met onze speurtocht in de vorm van een bingokaart.

Binnen spelen

In onze binnenspeeltuin wachten talloze avonturen op jou! Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je onderdoor een echte combine van de vrijeval glijbaan sjeest, van de 8 meter hoge spidertower springt, of door het grote klimrek klautert. Alles is prachtig in thema, wat zorgt voor een boerenspeelschuur ervaring.

En voor de kleintjes tot 4 jaar hebben we het ‘Kalverskotje’ in de binnenspeeltuin. Hier kunnen ze springen, klimmen en zich vermaken in een omheind softplay gedeelte. Dit terwijl de begeleiders een lekker kopje koffie kunnen drinken!

Buiten Spelen

Onze buitenspeeltuin biedt nog meer avontuur! Spring meters hoog de lucht in met de bungee jump. Je krijgt van ons gratis 1 muntje om te springen. Of leef je uit in ons touwenparcours met springnetten en skelterbaan (beide half overdekt). Kinderen tot 3 jaar kunnen in onze omheinde speelweide terecht met zandbak, schommel en speelhuisje.

Onze veilige en kindvriendelijke omgeving zorgt ervoor dat de kleintjes zich naar hartenlust kunnen uitleven terwijl jij zorgeloos toekijkt.

Ons Restaurant – Genieten voor Volwassenen

Uniek in Zeeland is de combinatie van spelen en gezellig tafelen in het restaurant. Voor de volwassenen is ons gezellige restaurant de ideale plek om te ontspannen. Laat de tijd even stil staan terwijl je geniet van een kopje koffie met een heerlijk gebakje, of kies uit onze smakelijke lunch- en dinergerechten. Onze kindvriendelijke menukaart zorgt ervoor dat de kleintjes zich ook hier thuis voelen.

Plan je onvergetelijke voorjaarsvakantie bij Klok’uus! Kom langs en beleef plezier voor het hele gezin. Reserveer nu en creëer mooie herinneringen samen.
Reserveren doe je op onze website. Je kunt ons ook bereiken op 0113 – 56 13 06 of info@klokuus.nl.

Reserveer tips

 

 • Reserveer altijd voor je bezoek. Controleer ook goed onze openingstijden!
 • Wil je graag op een specifieke plek zitten? Reserveer dan minimaal 2 dagen van te voren.
 • Bekijk goed onze pagina plan je bezoek voor tips over je kleding.
 • Kom ook eens gezellig dineren! Na 17.00 is spelen in de speeltuin geheel gratis. Dat is nog eens een leuke actie! 😊

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Peuterochtend

Klok’uus Peuterochtend; een heerlijk moment samen!

We hebben geweldig nieuws voor jullie en jullie kleintjes (0 t/m 3 jaar)!

Elke eerste woensdag en derde vrijdag van de maand vanaf 10.00 uur organiseren we de gezelligste peuterochtenden bij Klok’uus.

Onze vernieuwde peuterzone biedt maar liefst 75 m² speelplezier! Jullie kleintjes kunnen zich helemaal uitleven op de glijbaan, met magnetische blokken van ‘Jolly Heap’ om de leukste creaties te maken, een gezellig huisje en zelfs een echte klimtoren! En dat allemaal in een heel veilige omgeving waar ze kunnen rond banjeren op onze zachte speelmatten, en zonder de aanwezigheid van oudere kids.

1+1=2: Een perfect moment voor jullie ouders om te ontspannen en gezellig bij te praten met andere ouders.

Goed om te weten:

✺ Kinderen van 0-1 jaar hebben gratis toegang. Kindjes van 2-3 jaar kunnen genieten van een speciaal gereduceerd tarief van €5,95.
✺ En goed nieuws: volwassenen hebben gratis toegang!
✺ Bestel je drankjes aan onze bar en neem ze mee, vanaf 12.00 wordt er bediend.
✺ De keuken en bungeejump zijn vanaf 12.00 uur geopend.

Zet de data van onze peuterochtenden t/m de zomervakantie maar alvast in je agenda:

 • vrijdag 19 januari 2024
 • woensdag 7 februari 2024
 • woensdag 6 maart 2024
 • vrijdag 15 maart 2024
 • woensdag 3 april 2024
 • vrijdag 19 april 2024
 • vrijdag 17 mei 2024
 • woensdag 5 juni 2024
 • vrijdag 21 juni 2024
 • woensdag 3 juli 2024

Kom jij samen met je kleintje genieten van een moment samen bij Klok’uus? Klik op de onderstaande knop en reserveer nu!

Reserveren

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Bungeejump

Bungee jump trampolines

Heb je het zo naar je zin dat je wel een gat in de lucht kan springen? Bij ons kan dat ook (bijna) met onze bungeejump trampolines! Vast gesnoerd in een tuigje vlieg jij de lucht in. Doordat wij de elastieken afstemmen op gewicht zijn onze bungee jump trampolines geschikt voor jong en oud. Ieder kind krijgt bij binnenkomst 1 muntje voor 1x springen. Wil je je record van salto’s toch écht verbreken, dan kan je bij de kassa extra muntjes bijkopen.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Peuterweide

Peuterweide

Ook voor de kleintjes hebben wij buiten genoeg te doen. In deze omheinde speelweide kunnen peuters en kleuters klimmen en klauteren op al de speeltoestellen. Maak de grootste zandkastelen, glij uit het klimhuisje, zwier op de schommel of verkoop jouw zandbak zandkoekjes via ’t Wienkeltje. In de peuter speelweide staat er vanaf de lente een spetterende waterpomp. Dat is lekker spetteren en afkoelen!

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Skelterbaan

Skelterbaan

3, 2, 1… GO! Scheur lekker rond over de skelterbaan op onze tractor skelters. Laat je niet afleiden door het touwenparcours waar je onderdoor rijdt. Houd een race met je vrienden en word de snelste van het parcours!

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Touwenparcours

Touwenparcours

Dit touwenparcours is nergens anders te vinden in Nederland, dus dat moet je natuurlijk een keer hebben uitgeprobeerd!

 

Ben jij 6 jaar of ouder? Dan mag jij helemaal in je eentje op avontuur in het hoge touwenparcours. Schuifel voorzichtig over een wiebelend touw, neem een duik in onze springnetten, klim helemaal tot in de top, stuiter lekker rond op onze mega ballen of slinger van de ene naar de andere kant. Ben je 4 jaar? Dan mag er een begeleider met je mee om jou door het parcours heen te helpen. Onze getrainde medewerkers houden het parcours goed in de gaten.

 

Oh en mocht het wat minder weer zijn, dan kun je hier nog steeds lekker spelen, want deze attractie is gedeeltelijk overdekt.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Peuterzone

Peuterzone

Natuurlijk hebben wij ook voor de kleintjes wat in huis. De grote speeltuin kan namelijk wat overweldigend voor hen zijn. Het kalverskotje is een omheind peuterspeeltuin met een ballenbak, klimrek, trampoline en mini tractors om op rond te rijden.

Voor de ouders zijn er tafeltjes bij de omheining gezet. Zo kan je lekker genieten van je kopje koffie met gebak terwijl je je kinderen goed in de gaten kan houden.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Speeltuin

Binnenspeeltuin

Kom je ook lekker klimmen en klauteren in onze indoor speeltuin?

Klimmen door het grote klimrek, vanaf 8(!) meter hoog vallen van onze spidertower of onder een echte maaidorser roetsjen. In de echte boeren speelschuur van Klok’uus kan het allemaal!

De grootste indoor speeltuin in Zeeland heeft een bijzonder verleden. Vroeger werden er namelijk appels en peren geoogst! Kijk maar eens goed rond, dan zie je vanzelf hoe we dit boeren thema hebben vastgehouden. We zijn dus niet zomaar een speeltuin. Hier zit echt geschiedenis achter! 🙂

Glijbanen
Pas op! Dit is echt alleen voor de stoerste jongens en meisjes! De freefall-glijbaan laat je in een rechte lijn naar beneden glijden. Mocht je deze glijbaan toch een beetje té spannend vinden, dan hebben we ook nog onze tweede hobbelige glijbaan. Bij deze glijbaan glijd je onder een echte combine die vroeger nog graan van het land oogstte! Maar let wel op… als je van deze glijbaan af wilt gaan, zal je wel eerst ons klimrek moeten trotseren! Maar dat lukt je vast wel…

Spidertower
Ja deze toren is eigenlijk niet te missen als je onze binnenspeeltuin in stapt. Als je eenmaal boven staat, kun je jezelf laten vallen door de elastieken heen en word je opgevangen voordat je bij de vloer aan komt. Super spannend, maar wel heel leuk!

Klimrek
Springen, duiken, verstoppen, klimmen en klauteren. Het is allemaal mogelijk met ons grote klimrek. Via de grote appelkisten kun je naar boven klimmen om zo heel de indoor speeltuin vanaf boven te bekijken! Via deze weg kun je ook naar ons overdekt touwenparcours buiten

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Speelabonnement

Onbeperkt speelplezier & genieten met het Klok'uus speelabonnement!

Ontspannen en genieten met een speelabonnement van Klok’uus. Wij hebben ruim 2.500² meter spelen, waarvan 1000² meter overdekt! Met een abonnement kan je een heel jaar lang onbeperkt komen spelen en ontdekken.

Een jaar vol plezier

Met het speelabonnement bespaar je niet alleen €9,95 per bezoek, per kind (na 5x spelen heb je hem er al uit!), maar kan je ook nog eens gebruik maken van extra aardiggeitjes.  Met een jaarabonnement heb je tot 1 jaar na de aanschafdatum  het hele jaar lang onbeperkt toegang*. Hierbij mag je gebruik maken van:

 • Je mag per jaar 2 gratis introducees meenemen. Samen speelplezier beleven samen met vriendjes of vriendinnetjes!
 • Spaar per bezoek 1 punt voor gratis cadeautjes
  • Spaar voor knuffels, puzzels, gezelschapsspellen en nog veeel meer speelgoed!
 • Gratis abonnementspas
  • Eenmalig bij afsluiten
 • Ben je jarig? Dan krijg je €7,50 korting op je kinderfeestje bij Klok’uus (let op, de andere kinderen binnen het feestje krijgen geen korting bij bezit van een abonnement)

Prijzen

Per kwartaal kan je ons speelabonnement aanschaffen en is geldig t/m 31 december 2024.

1e kwartaal Jan t/m mrt € 45,00
2e kwartaal Apr t/m jun € 37,50
3e kwartaal Jul t/m sept € 30,00
4e kwartaal Okt t/m dec € 22,50

Abonnement afsluiten

Afsluiten is appeltje eitje! Tijdens je volgende bezoek kun je het abonnement afsluiten bij de kassa. Je krijgt dan gelijk de entree van die dag erbij. Bezoek Klok’uus tijdens onze openingstijden.

* ‘Onbeperkt toegang’ geldt alleen voor losse entree en is niet geldig in combinatie met andere acties of arrangementen. Een abonnement geeft je geen recht tot ‘altijd plaats’. We raden je aan in drukke periodes zoals vakanties of feestdagen voor 10.00 uur te reserveren. Zitten we vol, dan kun je net als alle andere bezoekers, niet meer naar binnen.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Kinderfeestjes

Een te gek kinderfeestje in Zeeland, leuk voor iedereen!

Een kinderfeestje in omgeving Goes dat iedereen leuk vindt? In ’s-Heer Arendskerke vind je de leukste binnen-en buitenspeeltuin van Zeeland. Bij lekker weer kun je terecht in onze uitgebreide buitenspeeltuin. Is het slecht weer, kun je terecht in de grote binnenspeeltuin.

Super leuke kinderfeestjes vind je bij Klok’uus! We hebben kinderfeestjes voor groot en klein. Met het speelfeest ben je zeker van een actief feestje. Raas door de binnenspeeltuin in boerderijthema, spring metershoog met onze bungeejump of klim en klauter in ons hoge touwenparcours.

Klaar voor wat meer uitdaging? Dan is het populaire kinderfeestje met lasertag wat voor jou. Of kies je toch voor het stoere GellyBall? De keuze is reuze en helemaal aan jou. Zien we jullie snel eens bij Klok’uus?

Kinderfeestjes reserveren
Woensdag/vrijdag | gehele dag, vrije keuze zitplaats
Zaterdag/zondag | tot 16.00, alleen boven zitten

Beschikbaarheid

Voor welk feestje kies jij?

Speelfeest | €14,95 per kind

Vanaf 5 kinderen 4 t/m 12 jaar

Jij gaat samen met je vrienden en vriendinnen de speeltuin trotseren! Lees hier wat er bij dit kinderfeestje zit:

✓ Onbeperkt spelen, inclusief 1 muntje voor de bungeetrampoline
✓ Onbeperkt ranja (of water)
✓ Onbeperkt frietjes (minisnacks eenmalig) of pannenkoeken
✓ Waterijsje of zakje chips
✓ De jarige mag uit onze cadeaukist een cadeautje uitzoeken

Dit kinderfeestje is ook te boeken zonder eten, voor €12,50 per kind.

Voetbalfeest | €14,95 per kind

Vanaf 5 kinderen 4 t/m 12 jaar

Jij gaat samen met je vrienden en vriendinnen de speeltuin trotseren! Daarnaast mogen jullie ook je voetbalkunsten laten zien op het voetgolf veld. Dit spel werkt net als het bekende boerengolf, maar dan met een voetbal! Lees hier wat er bij dit kinderfeestje zit:

✓ Onbeperkt spelen, inclusief 1 muntje voor de bungeetrampoline
✓ 1 uur voetgolf spelen (eigen begeleiding)
✓ Onbeperkt ranja (of water)
✓ Onbeperkt frietjes (minisnacks eenmalig) of pannenkoeken
✓ Waterijsje of zakje chips
✓ De jarige mag uit onze cadeaukist een cadeautje uitzoeken

Lasertag feest | €19,95 per kind

Vanaf 6 kinderen 6 t/m 12 jaar

Ben jij klaar voor veel spanning en actie? Ons activiteitenveld met loopgraven en verschillende obstakels ga jij een kopje kleiner wapen met een lasertagwapen. Ga jij de strijd aan met je vriendjes en vriendinnetjes?

✓ Onbeperkt spelen, inclusief 1 muntje voor de bungeetrampoline
✓ 1 uur lasertag onder begeleiding van instructeur
Lasertag speel je zo mogelijk tegen een ander feestje van dezelfde aantallen en leeftijden
✓ Onbeperkt ranja (of water)
✓ Onbeperkt frietjes (minisnacks eenmalig) of pannenkoeken
✓ Waterijsje of zakje chips
✓ De jarige mag uit onze cadeaukist een cadeautje uitzoeken

GellyBall feest | €19,95 per kind

Vanaf 6 kinderen 8 t/m 12 jaar
Bekend van TikTok

Op één van de enige locaties in Nederland kan je bij Klok’uus GellyBall spelen. Met gel balletjes (orbeez) kun je met een vol-automatisch wapen de strijd aan gaan op ons activiteitenveld.

✓ Onbeperkt spelen, inclusief 1 muntje voor de bungeetrampoline
✓ 1 uur GellyBall onder begeleiding van instructeur
GellyBall speel je zo mogelijk tegen een ander feestje van dezelfde aantallen en leeftijden
✓ Onbeperkt ranja (of water)
✓ Onbeperkt frietjes (minisnacks eenmalig) of pannenkoeken
✓ Waterijsje of zakje chips
✓ De jarige mag uit onze cadeaukist een cadeautje uitzoeken

Archery Tag feest | €19,95 per kind

Vanaf 6 kinderen 9 t/m 12 jaar

Voel je helemaal Robin Hood met jouw pijl en boog. Door de soft-demping kun jij met deze pijlen op je tegenstanders schieten! Net zo spannend als lasergamen, maar een tikkeltje uitdagender.

✓ Onbeperkt spelen, inclusief 1 muntje voor de bungeetrampoline
✓ 1 uur Archery Tag onder begeleiding van instructeur
Archery Tag speel je zo mogelijk tegen een ander feestje van dezelfde aantallen en leeftijden
✓ Onbeperkt ranja (of water)
✓ Onbeperkt frietjes (minisnacks eenmalig) of pannenkoeken
✓ Waterijsje of zakje chips
✓ De jarige mag uit onze cadeaukist een cadeautje uitzoeken

Extra feestpret

Jouw verjaardag onvergetelijk maken? Vul het kinderfeestje aan met de volgende opties:
– Snoepzakje met een verrassing
– Kinderslagroomtaart (met tekst en/of foto is meerprijs)
– Nodig iedereen uit met een persoonlijke uitnodiging. Deze worden meegestuurd met de bevestiging!

Wat moet ik weten voor mijn bezoek?

Heb je een kinderfeestje geboekt?
Dan is het aftellen geblazen! Samen met je kind kun je een aantal dingen doen om goed voorbereid te zijn op het bezoek.
– Lees goed onze kledingvoorschriften
– Heb je een activiteit geboekt? Neem dan regenlaarsjes of oude schoenen mee. De kinderen krijgen van ons een beschermde overall aan.

Tijdens mijn bezoek
– Zijn jullie aangekomen worden jullie naar tafel gewezen. Aan tafel ontvangen jullie uitleg.
– Het eetmoment van de kinderen bespreek je tijdens de uitleg aan tafel. Ze mogen dan ook gelijk kiezen wat ze willen.

Meer weten over de kinderfeestjes? Bekijk onze veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →