Introductie, sportdag of kamp

Introductie, sportdag of kamp

Met een grote club samenkomen? Of fris en fruitig het schooljaar beginnen? Met ons triatlon arrangement zit je wel snor om echte teamspirit te ontwikkelen! Tijdens deze dag kan je lekker aan de slag met allerlei activiteiten om elkaar beter te leren kennen en kun je de groep/klas zien vormen en het ontstaat er een hechte band. Hieronder ons aanbod binnen de activiteiten:

Lasergame

Trek het grote lasergame-veld in met loopgraven, tunnels en andere gave obstakels en stel jouw klas op de proef. Coördinatie, communicatie en stressbestendigheid zijn essentieel om uiteindelijk de tegenstanders te verslaan.

Lees hier alles over lasergamen als activiteit.

Archery tag

Een leuke combinatie van trefbal en boogschieten. Gewapend met (foam)pijl en boog gaan jullie met elkaar de strijd aan! Onze instructeurs leren ze hoe ze een boog moeten vasthouden, richten en schieten, terwijl ze tegelijkertijd teamwerk, strategie en coördinatie ontwikkelen.

Lees hier alles over  Archery Tag

Boerenspelen

Boerenspelen is de perfecte teambuilding activiteit. Goede samenwerking en een beetje strijdlust is nodig voor je met je team de overwinning kunt behalen!

Samen met je team neem je het tegen een ander team op tijdens verschillende spellen. Denk bijvoorbeeld aan: kruiwagenrace, melkbusvoetballen, trekkerband rollen en spellen met een bijzondere naam zoals: 2 emmertjes water halen of een speld in een hooiberg zoeken.

Lees hier alles over deze teambuilding Boerenspelen

Boerengolf/voetgolf

Boerengolf is de boeren-variant op het bekende golfspel. Trek het grote weiland in met een bourgondische kruiwagen, een houtenklomp aan een stok en een bal groter dan een normale golfbal voor een ontspannen potje boerengolf.

Lees hier alles over boerengolf.

Arrangement

Met het traitlon groepen arrangement ben je 5 uur onder de pannen. Dit is inclusief 3 aparte activiteiten en eten & drinken. Ben je met meer/minder of heb je andere wensen, dan maken we graag een passend voorstel!

Triatlon arrangement €24,95
1 uur lasergame, archery tag & boerengolf/voetgolf, onbeperkt ranja/water en grote friet met snack
– Vanaf 50 tot 90 personen
– Geen entree inbegrepen

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Vereniging & clubs

Vereniging, stichting of club

Niet alleen leuk voor schoolreisjes, maar ook voor verenigingen, clubs en stichtingen in Zeeland. Organiseer een onvergetelijk dagje voor zowel kleine als grote kinderen en geniet van de leukste uitje in Zeeland. Hieronder meer over de verschillende leeftijdscategorieën en wat wij voor hen te bieden hebben.

Spelen in de speeltuin

Peuters & kleuters

Voor de kleintjes tot 3/4 jaar ben je bij ons ook aan het goede adres. Kom je met een kinderdagverblijf of andere opvang, dan kunnen de kinderen genieten van onze speciale peuterzone. Hier kunnen ze lekker spelen in onze ballenbak, klauteren op het klimrek, springen op de trampoline of lekker rondscheuren op de mini tractors. Zowel binnen als buiten is de keuze reuze.

Educatieve speurtocht

Doe samen met de kinderen mee aan onze educatieve speurtocht, waarbij je lekker op pad gaat op onze boerenweide en leert over allerlei planten en diertjes. Het is ook super leuk om deze speurtocht te combineren met voetgolf/boerengolf voor de wat oudere kinderen. Dit is op hetzelfde veld namelijk! Na de speurtocht kunnen de kinderen zich zowel binnen als buiten uitleven in onze speeltuin.

Speeltuin

Kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren in onze indoor speeltuin. Sjees onderdoor een echte combine van de freefall glijbaan, val 8 meter hoog van onze spidertower of klim door het grote klimrek. Alles is helemaal in thema, dus je waant je echt in een boerenspeelschuur.

Maar ook buiten vind je een grote speeltuin. Met onder andere een hoog touwenparcours, bungeetrampoline en skelterbaan. In de zomer vind je meerdere springkussens terug, waarbij je heel leuk met water kunt spelen.

Zomermaanden

Kom je langs in de zomermaanden? Dan bieden wij verkoeling aan in de vorm van een water buikschuiver en een glijbaan met een klein badje eraan. Zwemkleding is dus een must! Ook kunnen kinderen lekker rond stuiteren op onze springkussens.

Activiteiten

Lasertag & lasergame

Voor kinderen vanaf 6 jaar is het ook al mogelijk om lekker te lasergamen. Dit is helemaal aangepast aan de leeftijd en is mogelijk vanaf zes deelnemers. Onder begeleiding van een instructeur ga jij een potje spelen die je niet snel zal vergeten! Uitgerust met een realistisch wapen ga jij de strijd aan met je klas- of teamgenoten. Vindt de juiste objecten en maak gebruik van speciale krachten om de tegenstander te slim af te zijn. Ons speelveld heeft een gaaf gangenstelsel en is groot genoeg om met de hele klas of team tegelijk te spelen.

GellyBall

Voor kinderen vanaf 8 jaar is het ook mogelijk om GellyBall te spelen. Dit duurt ongeveer een uur en de kinderen krijgen onbeperkte GellyBalletjes (ook wel bekend als orbeez). Met een vol automatisch wapen worden er verschillende spelvormen gespeeld, zoals deadmatch, free for all of capture the flag.  Ook hiervoor geldt een minimum deelname van zes kinderen.

Capaciteit voor lasergame en GellyBall: max. 30 personen (capaciteit kan verschillen per week. Neem contact met ons op voor de huidige capaciteit)

Archery Tag

Naast GellyBall en lasergamen is het voor kinderen vanaf 10 jaar ook mogelijk om Archery Tag te spelen. Dit is een combinatie van trefbal en boogschieten. Onder toezicht van een instructuur kunnen de kinderen ongeveer een uur lang hun inner Robin Hood laten zien. Met een boog en pijlen met foam demping gaan zij de strijd aan in verschillende spelvormen, zoals domination en capture the flag. Net zoals bij GellyBall en Lasergame geldt hiervoor een minimale deelname van zes kinderen.

Capaciteit: max. 20-40 personen (capaciteit kan verschillen per week. Neem contact met ons op voor de huidige capaciteit)

Boerenspelen

Voor de tieners vanaf 14 jaar is er ook nog de optie om met 15 personen of meer de boerenspelen activiteit te doen. Deze activiteit duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens boerenspelen is samenwerking de sleutel tot succes om met je team de overwinning te behalen. Je gaat lekker aan de slag met spellen zoals kruiwagenrace, melkbusvoetballen en nog veel meer.

Capaciteit: max. 100 personen

Arrangementen

Om ervoor te zorgen dat iedereen een onvergetelijk leuke dag heeft, bieden wij verschillende arrangementen aan. Deze zijn helemaal af te stemmen op jouw behoeften en de leeftijd van de kinderen. Voor begeleiders gelden andere tarieven en arrangementen.

Kinderen tot 12 jaar

Arrangement Suus €11,00 (vanaf 25 kinderen)
✓ Onbeperkt spelen, inclusief 1 muntje voor de bungeetrampoline
✓ Onbeperkt ranja (of water)
✓ Waterijsje

Arrangement Guus €12,50 (vanaf 25 kinderen)
✓ Onbeperkt spelen, inclusief 1 muntje voor de bungeetrampoline
✓ Onbeperkt ranja (of water)
✓ Frietjes met minisnacks
✓ Waterijsje

Spelen in de speeltuin €9,95
1 uur lasergamen, GellyBall of Archery Tag  €6,-
(alleen in combinatie met schoolreisarrangement Suus of Guus)

Als je entree betaald is een potje boerengolf voor kinderen helemaal gratis! 🙂

Vanaf 13 jaar en ouder
Scholieren arrangement €17,50
1,5 uur lasergame & archery tag, onbeperkt ranja/water en grote friet met snack
– Vanaf 15 personen
– Geen entree inbegrepen
– 2 begeleiders mogen kosteloos meedoen aan het arrangement

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Scholieren

Scholieren

Ook te boeken voor verenigingen, clubs of stichtingen!
Gaan jullie de uitdaging aan om met de groep een goed potje boerengolf, lasergame, GellyBall of archery tag te spelen? Kies voor het gehele arrangement en bespaar tot wel €6,- per persoon.

Lasergame

Uitgerust met een realistisch wapen ga je de battle aan met klas-of teamgenoten. Alles draait om het vinden van juiste objecten en speciale krachten waarmee je de tegenstander verslaat! De tegenstander is uitgeschakeld wanneer de levens op zijn.

Ons grote speelveld inclusief een gaaf gangenstelsel biedt genoeg ruimte om met de gehele klas of sportteam tegelijk te spelen. Een onvergetelijke ervaring dus! Al helemaal met ons leuke scholierenarrangement!

Capaciteit: max. 30 personen (capaciteit kan verschillen per week. Neem contact met ons op voor de huidige capaciteit)

Archery Tag

Archery Tag, een combinatie van trefbal en boogschieten, staat garant voor de nodige sensatie en actie maar vooral voor plezier onderling. Met een boog en pijlen met foam demping ga je de strijd aan met je klasgenoten en leraren. Het team dat het andere team het meest weet te raken wint! Een uur Archery Tag bestaat uit diverse spellen, zoals domination en een vlaggenspel.
Capaciteit: max. 20-40 personen (capaciteit kan verschillen per week. Neem contact met ons op voor de huidige capaciteit)

GellyBall

Masker op, overall aan en gaan! Hoe vaak weet jij je klasgenoten of leraren te raken? Verras doormiddel van onze obstakels en objecten je tegenstander en raak ze met de GellyBallletjes (ofwel orbeez)! Met een vol automatisch wapen speel jij spellen zoals deadmatch, free for all op capture the flag.
Capaciteit: max. 30 personen (capaciteit kan verschillen per week. Neem contact met ons op voor de huidige capaciteit) 

Boerenspelen

Boerenspelen is een activiteit van 1,5 uur vanaf 15 personen. Bij deze teambuilding activiteit is samenwerken belangrijk om samen met je team de overwinning te behalen! Doe dit met spellen zoals kruiwagenrace, melkbusvoetballen en veel meer.
Capaciteit: 100 personen 

Grotere groepen

Gaan jullie meerdere activiteiten doen, of is de groep te groot voor de activiteiten? Vul dan het programma aan met een rondje boerengolf (€8,50 p.p.) of een uurtje in ons hoge touwenparcours (€2,50 p.p.).

Arrangementen

Scholieren arrangement €17,50
1,5 uur lasergame & archery tag, onbeperkt ranja/water en grote friet met snack
– +/- 12-15 jaar
– 2 begeleiders mogen kosteloos deelnemen aan het arrangement
– Vanaf 15 personen

Triatlon arrangement €24,95
1 uur lasergame, archery tag & boerengolf/voetgolf, onbeperkt ranja/water en grote friet met snack
– Vanaf 50 tot 90 personen
– Geen entree inbegrepen

Klik hier om te reserveren of bel naar 0113-56 13 06

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Schoolreisjes

Leuke ideeën voor een schoolreis Zeeland

Ook te boeken voor verenigingen, clubs of stichtingen!
Leuke ideeën voor een schoolreis in Zeeland. Organiseer de leukste schoolreis voor kleine en grotere kinderen en laat iedereen genieten van leuke activiteiten om het schooljaar op een mooie manier te starten of eindigen.

Schoolreis organiseren

Voor de meeste scholen is het traditie om het schooljaar af te sluiten met leuke schooluitjes voor de hele klas. Vaak wordt bij schoolreizen basisonderwijs gekozen voor uitstapjes met meerdere klassen. Hierdoor is het uitje niet alleen voordeliger, maar ook organisatorisch een stuk makkelijker te regelen. Afhankelijk van de bestemming en de activiteiten kan er zelfs voor gekozen worden om voor kleine en grotere kinderen dezelfde schoolreis te organiseren.

Leuke ideeën voor een schoolreisje basisschool

Ben je zelf betrokken bij het organiseren van het volgende schoolreisje lagere school? Zoek je nog inspiratie voor een schoolreis? Klok’uus heeft alles in huis om het volgende schooluitje onvergetelijk te maken met onder andere een grote speeltuin. Je vindt ons midden in Zeeland op een verrassend mooie plek tussen de weilanden op nog geen vijf minuten van de snelweg.

Onze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Het maakt daarbij niet uit of je een schoolreis voor peuters organiseert of juist op zoek bent naar activiteiten voor kinderen van groep 8. Hieronder vind je een aantal ideeën voor een geslaagde schoolreis.

Schoolreis peuters

We hebben genoeg voor kinderen tot en met 3/4 jaar! Kom je met een kinderdagverblijf of andere opvang, dan kunnen de kinderen genieten van alles dat in de peuterzone te vinden is. Laat de kinderen naar hartenlust binnen of buiten spelen.

Schoolreisje groep 1 en 2

Voor de allerkleinsten hebben wij een speciaal programma voor een leuke dag. Doe samen met de kinderen mee aan onze educatieve speurtocht. Jullie gaan op pad op onze boerenweide en komen van alles te weten over planten en diertjes. Na de speurtocht kunnen de kinderen zich uitleven in onze grote binnen- en buitenspeeltuin. Vergeet vooral niet gebruik te maken van de bungeetrampoline. 😉
Tip: het is super leuk om de natuurspeurtocht te combineren met voetgolf/boerengolf met de oudere kinderen. Dit is op hetzelfde veld!

Tijdens de warme zomermaanden bieden we verkoeling aan in de vorm van een water buikschuiver. Verder mogen de kinderen gebruik maken van de glijbaan die uitkomt in een klein badje. Vergeet dus vooral niet om zwemkleding mee te nemen! Daarnaast staan er in de zomer ook springkussens opgesteld, waar alle kinderen gebruik van mogen maken.

Schoolreisje groep 3 t/m groep 5

Een kleine greep uit de activiteiten die wij aanbieden voor kinderen van groep 3 tot en met groep 5 zijn onder andere: touwnetten, springkussen, glijbaan en water buikschuiver. De activiteiten zijn een beetje afhankelijk van het seizoen. Kinderen mogen in het hoge touwparcours en de springnetten naar hartenlust klimmen en klauteren. In de zomer staan buiten springkussens en mogen de kinderen zich uitleven op de water buikschuiver en de glijbaan met badje.

Vanaf 6 jaar is het ook al mogelijk om Lasertag te spelen. Lasertag is helemaal aan de leeftijd aangepast en geschikt vanaf zes deelnemers. Elke groep gaat onder begeleiding van een instructeur spelen die maakt het potje om niet meer te vergeten!

Kinderen vanaf 8 jaar mogen tijdens het schoolreisje groep 5 GellyBall spelen. Een spelletje duurt één uur en de kinderen krijgen onbeperkt balletjes. GellyBall is te boeken bij een minimum deelname van zes kinderen.

Schoolreis groep 6 t/m groep 8

Vaak zijn schooluitjes niet geschikt voor jonge en oudere kinderen. Bij ons hebben we rekening gehouden met kinderen van alle leeftijden, dus ook kinderen van groep 6 tot en met groep 8. Naast de eerder genoemde activiteiten mogen kinderen vanaf 10 jaar Archery Tag spelen. Archery Tag is een combinatie van trefbal en boogschieten. De kinderen gaan een uur lang onder toezicht van een instructeur spelen. Minimale deelname is zes kinderen.

Arrangementen schoolreisje basisschool

Om ervoor te zorgen dat iedereen geniet bieden wij verschillende arrangementen aan. Deze zijn helemaal af te stemmen op de behoeften van de school en de (leeftijd) van de kinderen. Voor begeleiders gelden andere tarieven en arrangementen.

Arrangement Suus €11,00 (vanaf 25 kinderen)
✓ Onbeperkt spelen, inclusief 1 muntje voor de bungeetrampoline
✓ Onbeperkt ranja (of water)
✓ Waterijsje

Arrangement Guus €12,50 (vanaf 25 kinderen)
✓ Onbeperkt spelen, inclusief 1 muntje voor de bungeetrampoline
✓ Onbeperkt ranja (of water)
✓ Frietjes met minisnacks
✓ Waterijsje

Spelen in de speeltuin €9,95
1 uur lasergamen, GellyBall of Archery Tag (alleen i.c.m. arrangement) €6,-
Als je entree betaald is een potje boerengolf voor kinderen helemaal gratis!

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →