Bungeejump

Bungee jump trampolines

Heb je het zo naar je zin dat je wel een gat in de lucht kan springen? Bij ons kan dat ook (bijna) met onze bungeejump trampolines! Vast gesnoerd in een tuigje vlieg jij de lucht in. Doordat wij de elastieken afstemmen op gewicht zijn onze bungee jump trampolines geschikt voor jong en oud. Ieder kind krijgt bij binnenkomst 1 muntje voor 1x springen. Wil je je record van salto’s toch écht verbreken, dan kan je bij de kassa extra muntjes bijkopen.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Peuterweide

Peuterweide

Ook voor de kleintjes hebben wij buiten genoeg te doen. In deze omheinde speelweide kunnen peuters en kleuters klimmen en klauteren op al de speeltoestellen. Maak de grootste zandkastelen, glij uit het klimhuisje, zwier op de schommel of verkoop jouw zandbak zandkoekjes via ’t Wienkeltje. In de peuter speelweide staat er vanaf de lente een spetterende waterpomp. Dat is lekker spetteren en afkoelen!

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Skelterbaan

Skelterbaan

3, 2, 1… GO! Scheur lekker rond over de skelterbaan op onze tractor skelters. Laat je niet afleiden door het touwenparcours waar je onderdoor rijdt. Houd een race met je vrienden en word de snelste van het parcours!

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Touwenparcours

Touwenparcours

Dit touwenparcours is nergens anders te vinden in Nederland, dus dat moet je natuurlijk een keer hebben uitgeprobeerd!

 

Ben jij 6 jaar of ouder? Dan mag jij helemaal in je eentje op avontuur in het hoge touwenparcours. Schuifel voorzichtig over een wiebelend touw, neem een duik in onze springnetten, klim helemaal tot in de top, stuiter lekker rond op onze mega ballen of slinger van de ene naar de andere kant. Ben je 4 jaar? Dan mag er een begeleider met je mee om jou door het parcours heen te helpen. Onze getrainde medewerkers houden het parcours goed in de gaten.

 

Oh en mocht het wat minder weer zijn, dan kun je hier nog steeds lekker spelen, want deze attractie is gedeeltelijk overdekt.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Peuterzone

Peuterzone

Natuurlijk hebben wij ook voor de kleintjes wat in huis. De grote speeltuin kan namelijk wat overweldigend voor hen zijn. Het kalverskotje is een omheind peuterspeeltuin met een ballenbak, klimrek, trampoline en mini tractors om op rond te rijden.

Voor de ouders zijn er tafeltjes bij de omheining gezet. Zo kan je lekker genieten van je kopje koffie met gebak terwijl je je kinderen goed in de gaten kan houden.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →

Speeltuin

Binnenspeeltuin

Kom je ook lekker klimmen en klauteren in onze indoor speeltuin?

Klimmen door het grote klimrek, vanaf 8(!) meter hoog vallen van onze spidertower of onder een echte maaidorser roetsjen. In de echte boeren speelschuur van Klok’uus kan het allemaal!

De grootste indoor speeltuin in Zeeland heeft een bijzonder verleden. Vroeger werden er namelijk appels en peren geoogst! Kijk maar eens goed rond, dan zie je vanzelf hoe we dit boeren thema hebben vastgehouden. We zijn dus niet zomaar een speeltuin. Hier zit echt geschiedenis achter! 🙂

Glijbanen
Pas op! Dit is echt alleen voor de stoerste jongens en meisjes! De freefall-glijbaan laat je in een rechte lijn naar beneden glijden. Mocht je deze glijbaan toch een beetje té spannend vinden, dan hebben we ook nog onze tweede hobbelige glijbaan. Bij deze glijbaan glijd je onder een echte combine die vroeger nog graan van het land oogstte! Maar let wel op… als je van deze glijbaan af wilt gaan, zal je wel eerst ons klimrek moeten trotseren! Maar dat lukt je vast wel…

Spidertower
Ja deze toren is eigenlijk niet te missen als je onze binnenspeeltuin in stapt. Als je eenmaal boven staat, kun je jezelf laten vallen door de elastieken heen en word je opgevangen voordat je bij de vloer aan komt. Super spannend, maar wel heel leuk!

Klimrek
Springen, duiken, verstoppen, klimmen en klauteren. Het is allemaal mogelijk met ons grote klimrek. Via de grote appelkisten kun je naar boven klimmen om zo heel de indoor speeltuin vanaf boven te bekijken! Via deze weg kun je ook naar ons overdekt touwenparcours buiten

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →