Pasen 2025

Op z’n Paasbest! Vier Pasen bij Klok’uus

Reserveren

Laat je verrassen tijdens Pasen met onze gezellige paasactiviteiten en heerlijk eten! Of je nu komt voor het traditionele paaseitjes zoeken, een smakelijke paaslunch of een sfeervol diner, bij Klok’uus ben je verzekerd van een warm welkom.

  • 1e Paasdag: Zondag 20 april
  • 2e Paasdag: Maandag 21 april

Paasmenu: van Paasbrunch tot Paasdiner

Vier Pasen bij ons restaurant en geniet van heerlijke gerechten van onze uitgebreide kaart en ons ei-xclusieve Paasmenu. Speciaal voor de kinderen bieden we ook een kinderarrangement aan, zodat de hele familie kan genieten van een heerlijke paaslunch of -diner.

Pasen in Zeeland, altijd wat te beleven!

Tijdens Pasen is er van alles te beleven! Je kunt niet alleen heerlijk eten & spelen, maar er zijn ook exclusieve extra activiteiten:

  • Paaseitjes zoeken: op ons grote veld heeft ons paaskonijn allemaal eitjes verstopt. Aan jullie om die te vinden! Je kunt paaseitjes zoeken om 11.30, 15.30, en 19.00 uur.
  • Schiet arena: met onze GellyBall wapens kun jij schieten op uitdagende schietschijven. Test je vaardigheden en blijf oefenen tot je het kunt!

Vier Pasen bij Klok’uus in Zeeland

De leukste binnenspeeltuin van Zeeland

Of het nu goed of slecht weer is tijdens Pasen, in onze binnenspeeltuin wachten talloze avonturen op jou! Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je onderdoor een echte combine van de vrijeval glijbaan sjeest, van de 8 meter hoge spidertower springt, of door het grote klimrek klautert. Alles is prachtig in thema, wat zorgt voor een boerenspeelschuur ervaring.

En voor de kleintjes tot 4 jaar hebben we het ‘Kalverskotje’ in de binnenspeeltuin. Hier kunnen ze springen, klimmen en zich vermaken in een omheind softplay gedeelte. Dit terwijl de begeleiders een lekker kopje koffie kunnen drinken!

Heerlijk buiten Spelen

Als het weer het toelaat biedt onze buitenspeeltuin nog meer avontuur in tijdens het Paasweekend! Spring meters hoog de lucht in met de bungee jump. Je krijgt van ons gratis 1 muntje om te springen. Of leef je uit in ons touwenparcours met springnetten en skelterbaan (beide half overdekt). Kinderen tot 3 jaar kunnen in onze omheinde speelweide terecht met zandbak, schommel en speelhuisje.

Onze veilige en kindvriendelijke omgeving zorgt ervoor dat de kleintjes zich naar hartenlust kunnen uitleven terwijl jij zorgeloos toekijkt.

Gezellig eten met Pasen – Genieten voor Volwassenen

Uniek in Zeeland is de combinatie van spelen en gezellig tafelen in het restaurant. Voor de volwassenen is ons gezellige restaurant de ideale plek om te ontspannen. Laat de tijd even stil staan terwijl je geniet van een kopje koffie met een heerlijk gebakje, of kies uit ons Paasmenu smakelijke lunch- en dinergerechten. Onze kindvriendelijke menukaart zorgt ervoor dat de kleintjes zich ook hier thuis voelen.

Paasbrunch of Paasdiner? Reserveer jouw plek

Pasen vier je bij het Klok’uus in Zeeland. Kom langs en beleef plezier voor het hele gezin. Voorkom teleurstellingen en reserveer tijdig en creëer mooie (familie) herinneringen samen.
Wil je liever bellen of reserveren per email? Je kunt ons ook bereiken op 0113 – 56 13 06 of info@klokuus.nl.

Reserveer tips Pasen

  • Reserveer altijd voor je bezoek!
  • Wil je graag op een specifieke plek zitten, bijvoorbeeld de peuterzone? Reserveer dan écht op tijd (1 week van te voren)
  • Bekijk goed onze pagina plan je bezoek voor tips over je kleding.
  • Tijdens de feestdagen is de 17.00 actie niet geldig
Reserveren

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →