Handig om te weten

Reserveren
  • Als je naar Klok’uus wilt komen maak dan een reservering. Dit om teleurstelling te voorkomen dat we vol zitten en om jullie bij binnenkomst zo snel mogelijk te helpen.
  • Honden zijn niet toegstaan (binnen en terras)
  • Heb je een voorkeur voor een ruimte en/of tafel waar je wilt zitten, dan kan je dit bij het reserveren aangeven. We kunnen niet toezeggen dat je ook daadwerkelijk deze tafel hebt.
  • Spelen in de speeltuin gaat altijd in combinatie met het reserveren van een tafel. Heb je een tafel, dan heb je ook toegang tot de speeltuin.
  • Speeltuin actie: Komen jullie na 17.00 uur binnen en blijven jullie eten, dan is spelen in de speeltuin gratis! (niet geldig tijdens officiële feestdagen)

Wijzigingen reserveringen: grote wijzigingen (meer dan 10% van het totaalaantal) en allergenen kun je tot aan 1 week van te voren doorgeven. Kleine wijzigingen kan tot op de dag zelf doorgegeven worden.
Annuleren: annuleren kan kosteloos tot 4 dagen van te voren. Lukt dit niet, dan worden eventuele gemaakte kosten in rekening gebracht.

Wijzigingen en annuleringen moeten schriftelijk via de mail worden doorgegeven.

Spelen in de speeltuin

1 jaar of jonger – gratis
2 t/m 3 jaar – €5,95
4 t/m 12 jaar – €9,95
Volwassenen – gratis
Abonnementhouders – gratis

Voordeliger uit zijn? Bij een speelabonnement heb je de kosten er al uit na 5 keer (!) spelen. Een abonnement kan je aanschaffen tijdens je bezoek. Deze entreekosten krijg je dan direct van ons cadeau.

Speeltuin kledingvoorschriften

  • Sokken zijn verplicht i.v.m. hygiene ook te koop bij Klok’uus, zolang de voorraad strekt.
  • Spelen met synthetische kleding is niet toegestaan (vooral geen voetbal tenues!)
  • Wij raden een lange broek/legging aan om mee te nemen i.v.m. het schuren van de glijbaan
  • Slippers zijn niet toegestaan in het klimparcours (sandaaltjes of dichte schoenen zijn prima)

Is het warmer dan 20 graden? Dan zijn er hoogstwaarschijnlijk waterattracties aanwezig. Denk dus aan zwemkleding en een handoek.

Openingstijden

Bekijk deze hier. De keuken sluit 1 uur voor sluitingstijd.

Confetti
I.v.m. het schoonmaken en afgeven van confetti op meubels en vloeren is het niet toegestaan om confetti te gebruiken in Klok’uus.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →