Introductie, sportdag of kamp

Met een grote club samenkomen? Of fris en fruitig het schooljaar beginnen? Met ons triatlon arrangement zit je wel snor om echte teamspirit te ontwikkelen! Tijdens deze dag kan je lekker aan de slag met allerlei activiteiten om elkaar beter te leren kennen en kun je de groep/klas zien vormen en het ontstaat er een hechte band. Hieronder ons aanbod binnen de activiteiten:

Lasergame

Trek het grote lasergame-veld in met loopgraven, tunnels en andere gave obstakels en stel jouw klas op de proef. Coördinatie, communicatie en stressbestendigheid zijn essentieel om uiteindelijk de tegenstanders te verslaan.

Lees hier alles over lasergamen als activiteit.

Archery tag

Een leuke combinatie van trefbal en boogschieten. Gewapend met (foam)pijl en boog gaan jullie met elkaar de strijd aan! Onze instructeurs leren ze hoe ze een boog moeten vasthouden, richten en schieten, terwijl ze tegelijkertijd teamwerk, strategie en coördinatie ontwikkelen.

Lees hier alles over  Archery Tag

Boerenspelen

Boerenspelen is de perfecte teambuilding activiteit. Goede samenwerking en een beetje strijdlust is nodig voor je met je team de overwinning kunt behalen!

Samen met je team neem je het tegen een ander team op tijdens verschillende spellen. Denk bijvoorbeeld aan: kruiwagenrace, melkbusvoetballen, trekkerband rollen en spellen met een bijzondere naam zoals: 2 emmertjes water halen of een speld in een hooiberg zoeken.

Lees hier alles over deze teambuilding Boerenspelen

Boerengolf/voetgolf

Boerengolf is de boeren-variant op het bekende golfspel. Trek het grote weiland in met een bourgondische kruiwagen, een houtenklomp aan een stok en een bal groter dan een normale golfbal voor een ontspannen potje boerengolf.

Lees hier alles over boerengolf.

Arrangement

Met het traitlon groepen arrangement ben je 5 uur onder de pannen. Dit is inclusief 3 aparte activiteiten en eten & drinken. Ben je met meer/minder of heb je andere wensen, dan maken we graag een passend voorstel!

Triatlon arrangement €24,95
1 uur lasergame, archery tag & boerengolf/voetgolf, onbeperkt ranja/water en grote friet met snack
– Vanaf 50 tot 90 personen
– Geen entree inbegrepen

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →