Scholieren

Ook te boeken voor verenigingen, clubs of stichtingen!
Gaan jullie de uitdaging aan om met de groep een goed potje boerengolf, lasergame, GellyBall of archery tag te spelen? Kies voor het gehele arrangement en bespaar tot wel €6,- per persoon.

Lasergame

Uitgerust met een realistisch wapen ga je de battle aan met klas-of teamgenoten. Alles draait om het vinden van juiste objecten en speciale krachten waarmee je de tegenstander verslaat! De tegenstander is uitgeschakeld wanneer de levens op zijn.

Ons grote speelveld inclusief een gaaf gangenstelsel biedt genoeg ruimte om met de gehele klas of sportteam tegelijk te spelen. Een onvergetelijke ervaring dus! Al helemaal met ons leuke scholierenarrangement!

Capaciteit: max. 30 personen (capaciteit kan verschillen per week. Neem contact met ons op voor de huidige capaciteit)

Archery Tag

Archery Tag, een combinatie van trefbal en boogschieten, staat garant voor de nodige sensatie en actie maar vooral voor plezier onderling. Met een boog en pijlen met foam demping ga je de strijd aan met je klasgenoten en leraren. Het team dat het andere team het meest weet te raken wint! Een uur Archery Tag bestaat uit diverse spellen, zoals domination en een vlaggenspel.
Capaciteit: max. 20-40 personen (capaciteit kan verschillen per week. Neem contact met ons op voor de huidige capaciteit)

GellyBall

Masker op, overall aan en gaan! Hoe vaak weet jij je klasgenoten of leraren te raken? Verras doormiddel van onze obstakels en objecten je tegenstander en raak ze met de GellyBallletjes (ofwel orbeez)! Met een vol automatisch wapen speel jij spellen zoals deadmatch, free for all op capture the flag.
Capaciteit: max. 30 personen (capaciteit kan verschillen per week. Neem contact met ons op voor de huidige capaciteit) 

Boerenspelen

Boerenspelen is een activiteit van 1,5 uur vanaf 15 personen. Bij deze teambuilding activiteit is samenwerken belangrijk om samen met je team de overwinning te behalen! Doe dit met spellen zoals kruiwagenrace, melkbusvoetballen en veel meer.
Capaciteit: 100 personen 

Grotere groepen

Gaan jullie meerdere activiteiten doen, of is de groep te groot voor de activiteiten? Vul dan het programma aan met een rondje boerengolf (€8,50 p.p.) of een uurtje in ons hoge touwenparcours (€2,50 p.p.).

Arrangementen

Scholieren arrangement €17,50
1,5 uur lasergame & archery tag, onbeperkt ranja/water en grote friet met snack
– +/- 12-15 jaar
– 2 begeleiders mogen kosteloos deelnemen aan het arrangement
– Vanaf 15 personen

Triatlon arrangement €24,95
1 uur lasergame, archery tag & boerengolf/voetgolf, onbeperkt ranja/water en grote friet met snack
– Vanaf 50 tot 90 personen
– Geen entree inbegrepen

Klik hier om te reserveren of bel naar 0113-56 13 06

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →