Leuke ideeën voor een schoolreis Zeeland

Ook te boeken voor verenigingen, clubs of stichtingen!
Leuke ideeën voor een schoolreis in Zeeland. Organiseer de leukste schoolreis voor kleine en grotere kinderen en laat iedereen genieten van leuke activiteiten om het schooljaar op een mooie manier te starten of eindigen.

Schoolreis organiseren

Voor de meeste scholen is het traditie om het schooljaar af te sluiten met leuke schooluitjes voor de hele klas. Vaak wordt bij schoolreizen basisonderwijs gekozen voor uitstapjes met meerdere klassen. Hierdoor is het uitje niet alleen voordeliger, maar ook organisatorisch een stuk makkelijker te regelen. Afhankelijk van de bestemming en de activiteiten kan er zelfs voor gekozen worden om voor kleine en grotere kinderen dezelfde schoolreis te organiseren.

Leuke ideeën voor een schoolreisje basisschool

Ben je zelf betrokken bij het organiseren van het volgende schoolreisje lagere school? Zoek je nog inspiratie voor een schoolreis? Klok’uus heeft alles in huis om het volgende schooluitje onvergetelijk te maken met onder andere een grote speeltuin. Je vindt ons midden in Zeeland op een verrassend mooie plek tussen de weilanden op nog geen vijf minuten van de snelweg.

Onze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Het maakt daarbij niet uit of je een schoolreis voor peuters organiseert of juist op zoek bent naar activiteiten voor kinderen van groep 8. Hieronder vind je een aantal ideeën voor een geslaagde schoolreis.

Schoolreis peuters

We hebben genoeg voor kinderen tot en met 3/4 jaar! Kom je met een kinderdagverblijf of andere opvang, dan kunnen de kinderen genieten van alles dat in de peuterzone te vinden is. Laat de kinderen naar hartenlust binnen of buiten spelen.

Schoolreisje groep 1 en 2

Voor de allerkleinsten hebben wij een speciaal programma voor een leuke dag. Doe samen met de kinderen mee aan onze educatieve speurtocht. Jullie gaan op pad op onze boerenweide en komen van alles te weten over planten en diertjes. Na de speurtocht kunnen de kinderen zich uitleven in onze grote binnen- en buitenspeeltuin. Vergeet vooral niet gebruik te maken van de bungeetrampoline. 😉
Tip: het is super leuk om de natuurspeurtocht te combineren met voetgolf/boerengolf met de oudere kinderen. Dit is op hetzelfde veld!

Tijdens de warme zomermaanden bieden we verkoeling aan in de vorm van een water buikschuiver. Verder mogen de kinderen gebruik maken van de glijbaan die uitkomt in een klein badje. Vergeet dus vooral niet om zwemkleding mee te nemen! Daarnaast staan er in de zomer ook springkussens opgesteld, waar alle kinderen gebruik van mogen maken.

Schoolreisje groep 3 t/m groep 5

Een kleine greep uit de activiteiten die wij aanbieden voor kinderen van groep 3 tot en met groep 5 zijn onder andere: touwnetten, springkussen, glijbaan en water buikschuiver. De activiteiten zijn een beetje afhankelijk van het seizoen. Kinderen mogen in het hoge touwparcours en de springnetten naar hartenlust klimmen en klauteren. In de zomer staan buiten springkussens en mogen de kinderen zich uitleven op de water buikschuiver en de glijbaan met badje.

Vanaf 6 jaar is het ook al mogelijk om Lasertag te spelen. Lasertag is helemaal aan de leeftijd aangepast en geschikt vanaf zes deelnemers. Elke groep gaat onder begeleiding van een instructeur spelen die maakt het potje om niet meer te vergeten!

Kinderen vanaf 8 jaar mogen tijdens het schoolreisje groep 5 GellyBall spelen. Een spelletje duurt één uur en de kinderen krijgen onbeperkt balletjes. GellyBall is te boeken bij een minimum deelname van zes kinderen.

Schoolreis groep 6 t/m groep 8

Vaak zijn schooluitjes niet geschikt voor jonge en oudere kinderen. Bij ons hebben we rekening gehouden met kinderen van alle leeftijden, dus ook kinderen van groep 6 tot en met groep 8. Naast de eerder genoemde activiteiten mogen kinderen vanaf 10 jaar Archery Tag spelen. Archery Tag is een combinatie van trefbal en boogschieten. De kinderen gaan een uur lang onder toezicht van een instructeur spelen. Minimale deelname is zes kinderen.

Arrangementen schoolreisje basisschool

Om ervoor te zorgen dat iedereen geniet bieden wij verschillende arrangementen aan. Deze zijn helemaal af te stemmen op de behoeften van de school en de (leeftijd) van de kinderen. Voor begeleiders gelden andere tarieven en arrangementen.

Arrangement Suus €11,00 (vanaf 25 kinderen)
✓ Onbeperkt spelen, inclusief 1 muntje voor de bungeetrampoline
✓ Onbeperkt ranja (of water)
✓ Waterijsje

Arrangement Guus €12,50 (vanaf 25 kinderen)
✓ Onbeperkt spelen, inclusief 1 muntje voor de bungeetrampoline
✓ Onbeperkt ranja (of water)
✓ Frietjes met minisnacks
✓ Waterijsje

Spelen in de speeltuin €9,95
1 uur lasergamen, GellyBall of Archery Tag (alleen i.c.m. arrangement) €6,-
Als je entree betaald is een potje boerengolf voor kinderen helemaal gratis!

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →