Vereniging, stichting of club

Niet alleen leuk voor schoolreisjes, maar ook voor verenigingen, clubs en stichtingen in Zeeland. Organiseer een onvergetelijk dagje voor zowel kleine als grote kinderen en geniet van de leukste uitje in Zeeland. Hieronder meer over de verschillende leeftijdscategorieën en wat wij voor hen te bieden hebben.

Spelen in de speeltuin

Peuters & kleuters

Voor de kleintjes tot 3/4 jaar ben je bij ons ook aan het goede adres. Kom je met een kinderdagverblijf of andere opvang, dan kunnen de kinderen genieten van onze speciale peuterzone. Hier kunnen ze lekker spelen in onze ballenbak, klauteren op het klimrek, springen op de trampoline of lekker rondscheuren op de mini tractors. Zowel binnen als buiten is de keuze reuze.

Educatieve speurtocht

Doe samen met de kinderen mee aan onze educatieve speurtocht, waarbij je lekker op pad gaat op onze boerenweide en leert over allerlei planten en diertjes. Het is ook super leuk om deze speurtocht te combineren met voetgolf/boerengolf voor de wat oudere kinderen. Dit is op hetzelfde veld namelijk! Na de speurtocht kunnen de kinderen zich zowel binnen als buiten uitleven in onze speeltuin.

Speeltuin

Kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren in onze indoor speeltuin. Sjees onderdoor een echte combine van de freefall glijbaan, val 8 meter hoog van onze spidertower of klim door het grote klimrek. Alles is helemaal in thema, dus je waant je echt in een boerenspeelschuur.

Maar ook buiten vind je een grote speeltuin. Met onder andere een hoog touwenparcours, bungeetrampoline en skelterbaan. In de zomer vind je meerdere springkussens terug, waarbij je heel leuk met water kunt spelen.

Zomermaanden

Kom je langs in de zomermaanden? Dan bieden wij verkoeling aan in de vorm van een water buikschuiver en een glijbaan met een klein badje eraan. Zwemkleding is dus een must! Ook kunnen kinderen lekker rond stuiteren op onze springkussens.

Activiteiten

Lasertag & lasergame

Voor kinderen vanaf 6 jaar is het ook al mogelijk om lekker te lasergamen. Dit is helemaal aangepast aan de leeftijd en is mogelijk vanaf zes deelnemers. Onder begeleiding van een instructeur ga jij een potje spelen die je niet snel zal vergeten! Uitgerust met een realistisch wapen ga jij de strijd aan met je klas- of teamgenoten. Vindt de juiste objecten en maak gebruik van speciale krachten om de tegenstander te slim af te zijn. Ons speelveld heeft een gaaf gangenstelsel en is groot genoeg om met de hele klas of team tegelijk te spelen.

GellyBall

Voor kinderen vanaf 8 jaar is het ook mogelijk om GellyBall te spelen. Dit duurt ongeveer een uur en de kinderen krijgen onbeperkte GellyBalletjes (ook wel bekend als orbeez). Met een vol automatisch wapen worden er verschillende spelvormen gespeeld, zoals deadmatch, free for all of capture the flag.  Ook hiervoor geldt een minimum deelname van zes kinderen.

Capaciteit voor lasergame en GellyBall: max. 30 personen (capaciteit kan verschillen per week. Neem contact met ons op voor de huidige capaciteit)

Archery Tag

Naast GellyBall en lasergamen is het voor kinderen vanaf 10 jaar ook mogelijk om Archery Tag te spelen. Dit is een combinatie van trefbal en boogschieten. Onder toezicht van een instructuur kunnen de kinderen ongeveer een uur lang hun inner Robin Hood laten zien. Met een boog en pijlen met foam demping gaan zij de strijd aan in verschillende spelvormen, zoals domination en capture the flag. Net zoals bij GellyBall en Lasergame geldt hiervoor een minimale deelname van zes kinderen.

Capaciteit: max. 20-40 personen (capaciteit kan verschillen per week. Neem contact met ons op voor de huidige capaciteit)

Boerenspelen

Voor de tieners vanaf 14 jaar is er ook nog de optie om met 15 personen of meer de boerenspelen activiteit te doen. Deze activiteit duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens boerenspelen is samenwerking de sleutel tot succes om met je team de overwinning te behalen. Je gaat lekker aan de slag met spellen zoals kruiwagenrace, melkbusvoetballen en nog veel meer.

Capaciteit: max. 100 personen

Arrangementen

Om ervoor te zorgen dat iedereen een onvergetelijk leuke dag heeft, bieden wij verschillende arrangementen aan. Deze zijn helemaal af te stemmen op jouw behoeften en de leeftijd van de kinderen. Voor begeleiders gelden andere tarieven en arrangementen.

Kinderen tot 12 jaar

Arrangement Suus €11,00 (vanaf 25 kinderen)
✓ Onbeperkt spelen, inclusief 1 muntje voor de bungeetrampoline
✓ Onbeperkt ranja (of water)
✓ Waterijsje

Arrangement Guus €12,50 (vanaf 25 kinderen)
✓ Onbeperkt spelen, inclusief 1 muntje voor de bungeetrampoline
✓ Onbeperkt ranja (of water)
✓ Frietjes met minisnacks
✓ Waterijsje

Spelen in de speeltuin €9,95
1 uur lasergamen, GellyBall of Archery Tag  €6,-
(alleen in combinatie met schoolreisarrangement Suus of Guus)

Als je entree betaald is een potje boerengolf voor kinderen helemaal gratis! 🙂

Vanaf 13 jaar en ouder
Scholieren arrangement €17,50
1,5 uur lasergame & archery tag, onbeperkt ranja/water en grote friet met snack
– Vanaf 15 personen
– Geen entree inbegrepen
– 2 begeleiders mogen kosteloos meedoen aan het arrangement

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →