Welkom bij Klok’uus: De nummer één trouwlocatie Zeeland!

Stop met zoeken naar dé ideale bruiloft Zeeland, want bij ons ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke bruiloft. Met prachtige binnen- en buitenruimtes, een sfeervol terras en een toegewijd team dat jouw droombruiloft werkelijkheid zal maken, maken wij van jullie speciale dag een geweldige ervaring.

Offerte gesprek aanvragen

Vier jouw speciale dag bij onze feestlocatie bruiloft zeeland!

Laat Klok’uus jullie droomlocatie worden. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Ontdek waarom Klok’uus niet alleen dé ideale trouwlocatie in Zeeland is, maar ook de perfecte feestlocatie Zeeland. Met onze prachtige binnen- en buitenruimtes bieden wij alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk trouwfeest locatie Zeeland. Van intieme ceremonies tot grootschalige feesten, bij Klok’uus maken we van elke bruiloft een bijzondere gebeurtenis.

Proef de sfeer trouwlocatie Zeeland boerderij

Bij Klok’uus proef je de sfeer van het platteland! Onze locatie is omgeven door groene weilanden en pittoreske landschappen, waardoor je het gevoel hebt dat je midden in de natuur trouwt. De rustieke charme van het platteland gecombineerd met onze moderne faciliteiten maakt Klok’uus een unieke en sfeervolle trouwlocatie.

Waarom Klok’uus als trouwlocatie Zeeland?

  • Alles op één locatie: van de ceremonie, lunch/diner en van de receptie tot het feest. Alles kan op één plek worden geregeld.
  • Onze prachtige kas: deze unieke ruimte biedt veel licht en sfeer. Een echte eye catcher voor jullie bruiloft.
  • Unieke locatie: Klok’uus is perfect voor zowel grote als kleine groepen en biedt een scala aan faciliteiten. We hebben zowel een binnen- als buitenspeeltuin, en voldoende binnen- en buitenruimte om iedereen comfortabel te verwelkomen.

Maak van jullie droombruiloft Zeeland werkelijkheid

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Klok’uus en laat jullie droombruiloft werkelijkheid worden in een setting vol charme en romantiek. Met Klok’uus als trouwlocatie wordt jullie speciale dag een herinnering om voor altijd te koesteren. Je kunt ons bereiken op 0113 – 56 13 06, mail ons naar info@klokuus.nl of vraag een offerte aan. Onze collega’s Romy en Evy staan te popelen om jou te helpen met jullie bruiloft.

Offerte gesprek aanvragen

Gaat je hart hier sneller van kloppen en wil je meer lezen? Lees hier meer!

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →