Vaderdag 2024

Reserveren

Ideeën voor Vaderdag

Ben je op zoek naar een geweldige plek om Vaderdag door te brengen in Zeeland? Zoek niet verder! Klok’uus biedt een fantastisch programma vol plezier, heerlijk eten en tal van activiteiten voor jong en oud. We zijn Vaderdag de hele dag geopend.

Ideeën voor Vaderdag

Ben je klaar voor een te gekke Vaderdag? Wij hebben een superleuk programma voor jullie samengesteld dat je niet wilt missen!

  • Vaderdag Voetgolf: ontdek bij elke hole meer over elkaar met de Vaderdag-quiz. Kinderen gratis
  • Vader-kind lasergame: trek om 12.30 en om 15.00 ten strijde tegen papa! Laat hem maar eens goed zien hoe het moet. 😉 Kinderen en papa’s gratis

Vaderdag uitje

Neem plaats op ons zonnige terras of gezellige restaurant en geniet van onze heerlijke lunch- en dinergerechten. En wat is er nu leuker dan een cadeau te geven waar je zelf ook enorm van geniet? Vergeet even de tijd en geniet van een kopje koffie met een gebakje, of bestel een van onze heerlijke. Het gezin kan heerlijk relaxen in ons gezellige restaurant of zonnig terras.

Naast de plaatsen in ons restaurant en op het terras, zijn er ook tafeltjes beschikbaar in de buurt van de speeltuin. Handig als de kinderen nét wat meer begeleiding nodig hebben. Ook hier verwennen we je met onze kindvriendelijke menukaart.

De leukste binnenspeeltuin van Zeeland

Of het nu goed of slecht weer is tijdens Vaderdag, in onze binnenspeeltuin wachten talloze avonturen op jou! Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je onderdoor een echte combine van de vrijeval glijbaan sjeest, van de 8 meter hoge spidertower springt, of door het grote klimrek klautert. Alles is prachtig in thema, wat zorgt voor een boerenspeelschuur ervaring.

En voor de kleintjes tot 4 jaar hebben we het ‘Kalverskotje’ in de binnenspeeltuin. Hier kunnen ze springen, klimmen en zich vermaken in een omheind softplay gedeelte. Dit terwijl de begeleiders een lekker kopje koffie kunnen drinken!

Onze uitdagende buitenspeeltuin

Onze buitenspeeltuin biedt nog meer avontuur in tijdens Vaderdag! Spring meters hoog de lucht in met de bungee jump. Je krijgt van ons gratis 1 muntje om te springen. Of leef je uit in ons touwenparcours met springnetten en skelterbaan (beide half overdekt).

Kinderen tot 3 jaar kunnen in onze omheinde speelweide terecht met zandbak, schommel en speelhuisje. Onze veilige en kindvriendelijke omgeving zorgt ervoor dat de kleintjes zich naar hartenlust kunnen uitleven terwijl jij zorgeloos toekijkt.

Met lekker weer (+20 °C) hebben wij genoeg opties om lekker af te koelen. Sjees over de buikschuifbaan met water, glij van onze mega slider met water of tip even je voetjes in het water.

Uitjes voor Vaderdag

Zeeland ontdekken

Ontdek Zuid-Beveland op onze e-choppers, het heeft zóveel moois te laten zien! Met 25 km/u tour je al met de wind door je haren door het prachtige landschap van Zeeland. Bijvoorbeeld langs de prachtige bloemdijken (Nisse), de mooie meren met panoramisch uitzicht (Veerse meer), de dijken en havens (Goes). Nog belangrijker, de kinderen kunnen ook mee met onze gratis kinderzitjes van Yepp.

Naast de e-choppers hebben we ook lasergame en lasertag, archery tag, boerengolf en hakbijlwerpen! Neem een kijkje op onze activiteitenpagina om ze allemaal te bekijken

Vaderdag Zeeland

Vaderdag vier je bij het Klok’uus in Zeeland. Kom langs en beleef plezier voor het hele gezin. Voorkom teleurstellingen en reserveer tijdig en creëer mooie (familie) herinneringen samen.

Wil je liever bellen of reserveren per email? Je kunt ons ook bereiken op 0113 – 56 13 06 of info@klokuus.nl.

Reserveer tips Vaderdag

• Reserveer altijd voor je bezoek!
• De peuterzone is een gewilde plek. Wil je daar graag zitten, reserveer dan écht op tijd (3-7 dagen van te voren)
• Bekijk goed onze pagina plan je bezoek voor tips over je kleding.
• Dat is leuk! Vanaf 17.00 uur heb je gratis toegang tot de speeltuin!

Reserveren

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →