Familiedag bij Klok'uus

Kom gezellig samen met de hele familie en geniet van het samenzijn. Klok’uus heeft een aanbod voor jong en oud. Voor ieder wat wils!

Het organiseren van zo’n familiedag is een hele klus. Wij nemen graag een gedeelte uit handen. Je kan het hierbij zo gek maken als je wil. Zet een compleet programma in elkaar, of hou het simpel. Dat is aan jullie. 😉

Jong en oud

Klok’uus is de ideale locatie voor een familiedag. Kinderen kunnen naar hartelust spelen in de speeltuin en de volwassenen zitten relaxed in ons restaurant. Spelen in onze speeltuin is leuk voor kinderen van 1/2 tot 12 jaar. Kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren in onze binnenspeeltuin. Sjees van onze freefall glijbaan en val 8 meter hoog van onze spider tower.

Maar ook buiten vind je een grote speeltuin. Met onder andere een hoog touwenparcours, bungeetrampoline en skelterbaan. In de zomer vind je meerdere springkussens terug, waarbij je heel leuk met water kunt spelen.

Voor de kleintjes zijn er zowel binnen als buiten afgesloten speeltuintjes waar ze heerlijk kunnen spelen.

Eten en drinken

Gezelligheid gaat vaak gepaard met lekker eten en drinken. Onze specialiteit! Wij verzorgen alles van top tot teen. Van borrel, lunch en diner tot een van onze overheerlijke menu’s. Op onze arrangementen pagina vind je onze standaard arrangementen. Hier bieden we complete pakketten aan. Handig als je werkt met een budget! Natuurlijk bieden we ook mogelijkheden aan op maat. Wij helpen je graag verder!

Activiteiten

Ontdek het mooie Zeeland met een van onze voertuigen. Onze e-choppers en solexen staan klaar om met jullie op pad te gaan! Rij langs mooie plattelandsweggetjes en ontdek de kust van Zeeland. Met de kinderzitjes die wij aanbieden is het ook mogelijk om de kleinere kinderen mee te nemen. Puur genieten!

Nét wat meer actie? Verken ons activiteitenveld met loopgraven, tunnels en andere obstakels. Deze activiteit is uitermate geschikt voor kleine én grote groepen. Het spel past zich aan de grootte van de groep aan. Klaar om te lasergamen? Klok’uus staat klaar met het uitdagendste veld van Zeeland. Als je zoekt naar nog een verdere uitdaging, dan kun je kiezen voor archery tag. Archery Tag staat garant voor veel actie en echte spanning, maar voornamelijk zorgt het beschieten van je familieleden met de speciale pijlen voor veel plezier en hilariteit. Dit maakt de activiteit erg leuk voor onder andere vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en familieuitjes in Zeeland.

Voor grote groepen (tot 100 man) organiseren wij boerenspelen. De Boerenspelen zijn een combinatie van verschillende activiteiten in teamverband. Samen met je team neem je het tegen een ander team op tijdens verschillende spellen. Denk bijvoorbeeld aan: kruiwagenrace, melkbusvoetballen, trekkerband rollen en spellen met een bijzondere naam zoals: 2 emmertjes water halen of een speld in een hooiberg zoeken. In de winter worden de Winterspelen weer in het leven geroepen. Deze wordt zo ingericht dat je dit ook overdekt kunt spelen. Zo ben je veilig voor de regen!

Enthousiast geworden? Gaaf! Wij helpen je graag verder. Reserveer direct voor een activiteit of voor een tafeltje. Eerst nog meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op. 

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →