Jubileum vieren in Zeeland?

Wat leuk dat je jouw jubileum bij Klok’uus wilt organiseren. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!

Ben je 25 jaar getrouwd, 50 geworden of al 30 jaar in dienst bij jouw bedrijf? Zo maar een aantal fantastische gebeurtenissen die gevierd kunnen worden bij Klok’uus. In ons sfeervolle restaurant kun je proosten op het gevierde jubileum, of aanschuiven voor een uitgebreide lunch of diner van onze kaart. Terwijl je gezellig bijkletst met vrienden, familie of collega’s kunnen de kinderen zich uitleven in de binnen- en buitenspeeltuin. Klok’uus is een gezellige en originele locatie voor het vieren van een jubileum in Zeeland.

Eten & drinken

Een zorgeloze borrel met familie en vrienden. Bij ons vind je alle ingrediënten voor een geslaagde verjaardag. Of je het klein wil houden of hélemaal wil uitpakken, wij maken graag een voorstel wat goed bij jou past. Van een borrelplank tot boerenlunch en van bolus tot walking dinner, we hebben het allemaal! Bekijk hier de mogelijkheden voor borrellunchdiner of bekijk onze menukaart.

Ruimte

Laat je verrassen door ons sfeervolle restaurant. Deze is geschikt voor knusse kleine groepen, maar ook voor groepen vanaf bijvoorbeeld 50 of 100 personen. We bieden verschillende ruimtes aan, zowel boven als beneden. Bekijk hier de verschillende ruimtes.

Zit je liever wat meer apart dan is de zolder echt wat voor jou. Door middel van een glazen wand zit je in een aparte ruimte, dit is dan ook de rustigste ruimte van Klok’uus.

Complete dag met activiteiten

Mag er voor jou echt helemaal uitgepakt worden op deze speciale dag? Dan maakt een groepsactiviteit deze dag misschien wel compleet. Misschien zijn een van onze activiteiten wat voor jou. Boerengolf is erg leuk voor het hele gezin. Of ontdek het mooie Zeeland op de e-choppers (met zitjes beschikbaar!). Met lasergame of archery tag kom je lekker in beweging en boerenspelen/winterspelen zijn ideaal om met de hele groep te doen.

Enthousiast geworden?Je kan voor een verjaardag een tafel reserveren in ons restaurant. Meer weten neem contact op.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →