Kraamfeest in Zeeland organiseren?

Verras je gasten met de meest unieke en leuke locatie voor jouw kraamfeest, babyshower of cakesmash! We nemen je graag mee in alle mogelijkheden.

Kraamfeest

Bij ons vind je alle ingredienten voor een geslaagd kraamfeest. Jullie hoeven alleen maar te reserveren, wij doen de rest! Dat betekent dat je thuis geen drukte en rommel. Ons gezellige en sfeervolle restaurant is geschikt voor kleine én grote groepen. Zit je liever wat meer apart? Reserveer dan de zolder helemaal voor jullie alleen (t/m 65 personen).

✓ Ontzorg jezelf en ontvang alle visitie in één keer
✓ Geen rommel thuis
✓ De ideale combinatie van een gezellige borrel en lekker spelen voor de kids
✓ Voor iedere groep een perfecte ruimte
Woonkamer (45), eetkamer (99), speelschuur (75), kas (100), werkplaats (85), zolder (65) of kies voor de hele benedenverdieping (tot 215) of boven verdieping (tot 335)

We hebben verschillende borrelmogelijkheden waar jullie heerlijk van kunnen genieten. Van een simpele opzet tot een uitgebreid menu, we toveren graag een lach op jouw gezicht!

Babyshower of cakesmash

Een unieke locatie voor die verrassende babyshower of speelse cakesmash? Jaja, hier zit je aan het juiste adres. Wij zorgen voor genoeg ruimte om te kletsen of typische babyshower spelletjes/activiteiten uit te voeren. Ben je liever met je gezelschap alleen hebben wij de zolder voor jullie beschikbaar. Deze is afsluitbaar van de rest van het restaurant. Combineer de babyshower ook met een leuke borrel, lunch of diner.

Enthousiast geworden? Snappen we. 😉 We helpen je graag verder om jouw feest tot een succes te maken. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons gezellig even op (0113 – 56 13 06).

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →