Verjaardag

Wat leuk dat je jouw verjaardag bij Klok’uus wilt vieren. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!

Een verjaardag vier je in Klok’uus in ons gezellige restaurant, onder het genot van een borrel en een hapje, of met een lunch of diner van onze uitgebreide menukaart met verrassende gerechten. Terwijl de kinderen spelen in de binnen- en buitenspeeltuin geniet je samen met uw familie en vrienden in een leuke sfeer van een borrel of een hapje eten. Maak de verjaardag compleet met een leuke activiteit!

Eten & drinken

Een zorgeloze borrel met familie en vrienden. Bij ons vind je alle ingrediënten voor een geslaagde verjaardag. Of je het klein wil houden of hélemaal wil uitpakken, wij maken graag een voorstel wat goed bij jou past. Van een borrelplank tot boerenlunch en van bolus tot walking dinner, we hebben het allemaal! Bekijk hier de mogelijkheden voor borrellunchdiner of bekijk onze menukaart.

Ruimte

Laat je verrassen door ons sfeervolle restaurant. Deze is geschikt voor knusse kleine groepen, maar ook voor groepen vanaf bijvoorbeeld 50 of 100 personen. We bieden verschillende ruimtes aan, zowel boven als beneden. Bekijk hier de verschillende ruimtes.

Zit je liever wat meer apart dan is de zolder echt wat voor jou. Door middel van een glazen wand zit je in een aparte ruimte, dit is dan ook de rustigste ruimte van Klok’uus.

Complete dag met activiteiten

Mag er voor jou echt helemaal uitgepakt worden op deze speciale dag? Dan maakt een groepsactiviteit deze dag misschien wel compleet. Misschien zijn een van onze activiteiten wat voor jou. Boerengolf is erg leuk voor het hele gezin. Of ontdek het mooie Zeeland op de e-choppers (met zitjes beschikbaar!). Met lasergame of archery tag kom je lekker in beweging en boerenspelen/winterspelen zijn ideaal om met de hele groep te doen.

Ook groepen met kinderen zijn hier aan het goede adres! Terwijl de volwassenen bijkletsen in ons knusse restaurant, gaan de kinderen hun gang in de speeltuin.

Enthousiast geworden?Je kan voor een verjaardag een tafel reserveren in ons restaurant. Meer weten: neem contact op.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →