Vrijgezellenfeest houden in Zeeland?

Wat leuk dat je het vrijgezellenfeest bij Klok’uus wilt houden. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!

Klok’uus biedt verschillende activteiten voor het houden van een vrijgezellenfeest in Zeeland. Een potje Lasergame of Archery Tag, met z’n allen de wei in voor een Boerengolf met een kruiwagen vol drank of een e-choppertocht door Zuid-beveland. Zo maar een aantal activiteiten die garant staan voor actie, plezier maar boven al een hoop gelach en hilariteit. De activiteit naar keuze kun je combineren met een uitgebreide lunch of diner in ons restaurant. Zo maar een aantal activiteiten die garant staan voor gezelligheid, plezier en binding met elkaar, maar boven al een hoop gelach en hilariteit.

Een dag om nooit te vergeten...

Verken Zeeland op de authentieke solexen of e-choppers. Dit kan je combineren met een potje boerengolf met een baan door onze boerenweide en Poelbos. Hier neem je een kruiwagen vol lekkers mee!

Natuurlijk bieden we genoeg gebak, borrelhapjes en dinermenu’s aan waar door je niets te kort komt. Wat dacht je van ons 6-gangen walking diner menu? Of lekker zelf iets kiezen van de kaart? Bij Klok’uus is niets te gek!

Actief vrijgezellenfeest

Voor degene die een echt actief vrijgezellenfeest willen zit je hier aan het goede adres. Leef je uit op ons activiteitenveld (Neem hier alvast een kijkje) met lasergame of archery tag waarbij je de vrijgezel achter de hielen zit in ons konijnenpak. Strijd in groepen tegen elkaar tijdens de winterspelen (overdekt!) of neem een van de routes door heel Zeeland met een e-chopper. Tijdens de activiteiten boerenspelen/winterspelen, lasergame en archery tag kom je niets tekort met een kruiwagen gevuld met dranken en hapjes. Neem even pauze met ons rijk gevulde borrelplank met o.a. nacho’s, bitterballen en meer.

Na de activiteiten honger gekregen? Met het bourgondisch grillarrangement eet je spare-ribs, Klok’uusburgers en kipsaté in een volledig 3-gangen menu.

Meer weten of vragen? Neem contact met ons op.

Even wat rustiger aan..

Niet zo actief ingesteld? Verken Zeeland op de authentieke solexen of e-choppers. Dit kan je combineren met een potje boerengolf met een baan door onze boerenweide en Poelbos. Hier neem je een kruiwagen vol lekkers mee!

Natuurlijk bieden we genoeg gebak, borrelhapjes en dinermenu’s aan waar door je niets te kort komt. Wat dacht je van ons 6-gangen walking diner menu? Of lekker zelf iets kiezen van de kaart?

Meer weten of vragen? Neem contact met ons op.

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →