Wat de pot schaft

Een gezonde doordeweekse maaltijd

Reserveren

Herken je dat gevoel? De een moet naar hockeytraining, terwijl de ander zich haast naar de voetbal, pianoles, zwemles, noem maar op. Ondertussen zit je zelf nog vast in een vergadering en realiseer je je dat er ook nog boodschappen moeten worden gedaan. Het is dan vaak een uitdaging om een gezonde maaltijd op tafel te zetten die ook nog eens snel klaar is. Maar geen zorgen, wij hebben de oplossing voor jullie!

Gezond en makkelijke maaltijd

Vanaf 3 april kun jij elke week op woensdag en vrijdag genieten van een gezonde, maar vooral voordelige daghap bij Klok’uus. Geen stress meer over wat er op tafel moet komen, want wij hebben alles voor je geregeld.

  • Woensdag geopend van 12.00 tot 20.00
  • Vrijdag geopend van 12.00 tot 21.30

Waarom eten bij Klok’uus?

Vers en gezond: vers bereid met zorgvuldig gekozen ingrediënten. Gerechten zoals je thuis ook kent, maar dan met een Klok’uus sausje!

Betaalbaar: bijna net zoveel als een thuisbezorgde maaltijd, of een bezoekje aan het welbekende restaurant met de goude bogen. Keuze snel gemaakt, zeggen wij. 😉

Kindvriendelijk restaurant: speciaal voor ‘wat de pot schaft’ op woensdag en vrijdag vanaf 16.00 gratis entree.

Makkelijk en gevarieerd: Geen gedoe, geen stress – gewoon een heerlijk gevarieerde maaltijd op tafel in een mum van tijd

Wat de pot schaft – ons gezonde menu

Het ‘wat de pot schaft menu’ is beschikbaar op woensdag en vrijdag. Elke week zetten wij weer een nieuw gerecht op tafel. De menukaart is tijdens je bezoek ook beschikbaar. Het menu is niet beschikbaar tijdens vakanties of feestdagen.

  • Volwassenportie €14,50
  • Kinderportie €8,95

Gezellig eten met het hele gezin – reserveer nu

Duik jij ook elke keer weer die pizzeria of snackbar in? Dat is nu verleden tijd. Reserveer vandaag nog jouw plekje bij Klok’uus en ontdek zelf onze gezonde, betaalbare gerechten. Laat ons de stress van het avondeten wegnemen, zodat jij kunt ontspannen en genieten van kostbare tijd met je gezin.

Wil je liever bellen of reserveren per email? Je kunt ons ook bereiken op 0113 – 56 13 06 of info@klokuus.nl.

Wat de pot schaft menu

Reserveer tips wat de pot schaft

  • Reserveer altijd voor je bezoek!
  • Wil je graag op een specifieke plek zitten, geef dit dan gemakkelijk door in de extra velden
  • Bekijk goed onze pagina plan je bezoek voor tips over je kleding.
Reserveren

Niet gevonden wat je zocht?

Contact opnemen →