Bedrijfsuitje of vergadering organiseren in Zeeland?

Klok’uus een unieke en ontspannen locatie voor bedrijfsuitjes en vergaderingen gelegen vlakbij Goes, in Zeeland.

Wij organiseren bedrijfsuitjes met keus uit diverse, verrassende (teambuilding) activiteiten. In de zomer worden zelfs speciale Boerenspelen georganiseerd. Een leuke teambuilding activiteit!

Onze activiteiten zijn ook leuk in combinatie met een uitgebreide lunch of diner. Onze kaart bevat diverse verrassende streekgerechten bereidt met verse en eerlijke producten. In het voorjaar/zomer hebben we ook unieke BBQ’s! Denk aan een Zeeuwse barbecue of de enige echte Klok’uus barbecue. Of ga lekker even in de zon zitten op ons sfeervolle terras en genieten van een heerlijk verfrissend drankje en Tapas Borrelplank. We hebben zeeën van ruimte met maar liefst plek voor 450 personen.

Ook kan er bij ons vergaderd worden in een sfeervolle, groene omgeving. Wij hebben diverse ruimtes voor een vergadering, zakenlunch of zakendiner. Daarna kan je er weer fris & fruitig tegenaan!

Eindeloze mogelijkheden!

Via bovenstaande links kunt u lezen over de mogelijkheden voor een vergadering of bedrijfsuitje. Echter is er met ons ruime restaurant en groot buitenterrein veel mogelijk. Heeft u daarom bijvoorbeeld interesse in een zakenlunch of -diner, een borrel, wil je een seminar organiseren of werken aan de onderlinge band?

Vul dan hier ons contactformulier in, vertel over uw wensen en wij nemen vanzelf contact met u op! Wij zijn ook telefonisch te bereiken op 0113-561306.

Wat men zegt over Klok'uus