Archery Tag in Zeeland

Een originele en vooral spannende groepsactiviteit in Zeeland!

Archery tag volwassenen | €19,50 per persoon

Archery Tag staat garant voor veel actie en echte spanning, maar voornamelijk zorgt het beschieten van je vrienden, collega’s, klasgenoten of familieleden met de speciale pijlen voor veel plezier en hilariteit. Dit maakt de activiteit erg leuk voor bedrijfsuitjes in Zeeland. De Activiteit is te spelen met maximaal 20 personen en is te combineren met een lunch of diner.

Deze nieuwe activiteit is uiterst populair in Amerika maar in Nederland nog bijna nergens te spelen.  Het spel is een mix van het de bekende spellen paintball, trefbal en boogschieten. Ons gangenstelsel dat veel weg heeft van echte loopgraven geeft het spel een extra dimensie (Neem hier alvast een kijkje). Tijdens de activiteit worden diverse spelvormen gespeeld. Archery Tag is ook wel bekend als Arrow Tag of Arrow Battle.
Mogelijk vanaf 6 tot 40 personen

De activiteit Archery Tag is te combineren met lunch, diner of een borrel.  Onze standaard arrangementen vind je hier. Meer weten over een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier of Klik hier om te reserveren