Echte teamchallenges met onze boerenspelen!

Beschikbaar van april t/m september. Zomerse tip!

Boerenspelen | €19,50 per persoon

De Boerenspelen is de ultieme teambuilding activiteit voor zakelijke groepen! Gezellig met collega’s onder elkaar hilarische challenges aangaan. Trek met het hele gezelschap het boerenweiland in en strijd in teams tijdens de Boerenspelen! Neem bourgondisch een kruiwagen met gekoelde drankjes en borrelhapjes mee. Of combineer de spelen met een hapje en drankje in ons sfeervolle restaurant of op ons zonnig terras. Afsluiten met een heerlijk diner? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

De Boerenspelen zijn een combinatie van verschillende activiteiten in teamverband. Samen met je team neem je het tegen een ander team op tijdens verschillende, hilarische spellen. Denk bijvoorbeeld aan: kruiwagenrace, melkbusvoetballen, trekkerband rollen en spellen met een bijzondere naam zoals: 2 emmertjes water halen of een speld in een hooiberg zoeken.

– Vanaf 15 tot 100 personen
– Vanaf 14 jaar
– Boerenspelen duurt +- 1/1,5 uur totaal
– Begeleide activiteit

Klik hier om te reserveren

Combineren met BBQ!

Combineer de Boerenspelen met een toffe BBQ, bijvoorbeeld onze Zeeuwse barbecue, Klok’uus barbecue of doe-het-zelf barbecue. Zo hebben we voor zowel kleine als grote groepen een barbecue aanbod op maat. Het ultieme Zomer programma wel!

Bekijk hier onze barbecue arrangementenZomerse menukaart of standaard arrangementen. Graag een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier.