E-choppers huren Zeeland

Beschikbaar van maart t/m oktober. Zomerse tip!

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust ♬… Zijn de duurzame, elektrisch aangedreven en bovenal stoere E-choppers van Klok’uus niet meer weg te denken. Ontdek Zuid-Beveland, het heeft zóveel moois te laten zien!

Touren door Zeeland

Genieten van het leven! Let’s go! Met 25 km/u tour je al met de wind door je haren door het prachtige landschap van Zeeland. Bijvoorbeeld langs de prachtige bloemdijken (Nisse), de mooie meren met panoramisch uitzicht (Veerse meer), de dijken en havens (Goes). Waar je ook kijkt, er is hier altijd wat te zien en te beleven.

Een e-chopper huren Zeeland is inclusief:

  • Volle accu goed voor in ieder geval 45 km/ 80 km pret;
  • Probleempjes onderweg? Je knippert nog maar met je ogen, en wij zijn er! Service.
  • 3 mooie routes, leuk om mee door de omgeving te gaan. Natuurlijk kan je ook een eigen route rijden. Met onze e-choppers heb je alle vrijheid om te genieten op jouw manier. Deel je wel even jouw leuke route met ons? 😉
  • Handige telefoonhouders gevestigd op de choppers, zodat je ook met telefoon kan navigeren. Onze routes zijn te vinden op de app: route.nl
  • Ontvangst en vertrek met een grote glimlach!

Met een groep de hort op

Ook afgelopen jaren waren onze e-choppers en solexen de meest gereserveerde activiteit onder bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten. En dat vinden wij niet gek, want het is zo leuk en helemaal niet lastig!
Met maar liefst 60 e-choppers kan de héle groep de hort op. Met een grote groep? Yes, nog meer vreugde! Combineer de e-choppers Zeeland met onze stoere e-solexen.

Op pad met collega's én kids

Een leuk dagje uit met collega’s en de kids mogen mee? Gaaf! Aan alles is gedacht. Voor kinderen t/m 5 jaar hebben we achterop stoere kinderzitjes. Voor 5 tot en met 18-jarige hebben we e-scooters met duozadels. Gratis.

Kind of volwassenen zonder rijbewijs? (rijbewijs of brommercertificaat verplicht!) Geen probleem! We hebben 2 stoere Klok’uus Cruisers die goed te combineren zijn met de choppers. Een fantastische dag met z’n allen op pad zo.

Pitstop bij Klok’uus
En alsof het al niet al een super leuke dag is, kan je nu ook een super leuke pitstop maken bij Klok’uus. Nog rammelende buikjes voor vertrek van de e-choppers rijd of helemaal uitgewaaid en genoten van de natuur? Combineer de chopper huren Zeeland met een overheerlijke lunch, borrel of diner in ons sfeervolle restaurant of zonnige terras. Bekijk hier onze groepsarrangementen en hier onze menukaart.

Maken jullie naderhand een gezellige pitstop bij Klok’uus? Gegarandeerd een ontzettend leuk en goed geregeld totaalpakket van een dag erop uit zo!

Bekijk hier onze menukaart of arrangementen.

E-solexen

Nostalgie! Naast e-chopper Zeeland hebben we ook stoere, geruisloze e-solexen op locatie. Met de e-solexen kan je 30 km Zeeland ontdekken en dezelfde mooie route rijden. Op deze manier ook leuk te combineren met de e-choppers.

E-choppers (en solexen)
tot 4 uur €35,- per voertuig
4 uur of langer €55,- per voertuig
Er wordt geen borg gerekend

Goed voorbereid op pad gaan met onze e? We’ve got your back! Bekijk hier onze meest gestelde vragen.

Reserveren

Of je nu kiest voor wat lekkers onderweg,  een pitstop bij Klok’uus houdt of gewoon zelf iets lekkers meeneemt, de e scooters huren Zeeland zijn een leuk middel om jezelf een paar uur te vermaken. Een chopper huren? Reserveren kan hier! Of neem contact met ons op, ook als je nog vragen hebt, zoals: een elektrische chopper huren Zeeland of een groepsactiviteit plannen.

Telefoonnummer: 0113 – 56 13 06
(bij geen gehoor 0113 – 656162)