Bijl werpen bij Klok’uus

Ontdek het trending “Hakbijl gooien” bij Klok’uus – dé ultieme bestemming voor een toffe groepsactiviteit! Ben je opzoek naar een uitdagende en adrenaline gevende ervaring? Dan is Hakbijl gooien, ook wel bekend als axe gooien of axe throwing, een schot in de roos!

👥 Maximaal 9 deelnemers per baan (18 jaar of ouder)
⏰  60 minuten
 € €60 per baan per uur

Uniek in Zeeland

Klok’uus biedt de allereerste Hakbijl arena in Zeeland, met 3 banen! Je kunt hier dus met zowel een kleine als een grote groep terecht…

Na een korte uitleg krijgt elke speler 2 oefenworpen: 5 met één hand en 5 met beide handen. De wedstrijd bestaat uit 5 rondes, waarin elke speler 1 worp heeft voor het meest spannende en optimale effect. Een zo’n hoog mogelijke intensiteit. Raak de roos of probeer zelfs de meedogenloze killshot! Alleen worpen waarbij de bijl blijft hangen, tellen mee. Na 5 rondes worden alle scores opgeteld en bepaalt de hoogste score de winnaar. Deze uitdagende activiteit brengt het oergevoel in je naar boven!

Overdekte activiteit

Hoewel het niet ‘indoor bijlwerpen’ is, zijn onze buitenbanen volledig overdekt, waardoor het bijl gooien bij Klok’uus een unieke ervaring is, het hele jaar door.

Grote groepen

Grote groepen zijn hartstikke welkom! Bij Klok’uus vind je 3 hakbijlbanen en diverse activiteiten op één locatie, perfect voor bedrijfsuitjes, familiedagen en meer.

Combineer het uitdagender bijl gooien met één van onze andere activiteiten. Ontdek al onze activiteiten hier.

Of huur onze e-choppers en solexen t/m oktober. Met een capaciteit van meer dan 70 voertuigen geschikt voor grote groepen. Inclusief kinderzitjes van Yepp en opties voor degene zonder rijbewijs. Aanschouw Zeeland op avontuurlijke wijze!

Combineren met een hapje & drankje

Na een intensieve en uitdagende wedstrijd bijl werpen, heb je vast wel honger gekregen. Geniet van een hapje en drankje in ons sfeervolle restaurant of op ons zonnige terras. Het voordeel van alles op één locatie! Bekijk onze verrassende menukaart hier. Of bekijk onze groepsarrangementen hier!

Reserveren

Voor grote of kleine groepen, jong of oud, wij adviseren graag. Reserveer vandaag hier nog voor Hakbijl gooien en laat de uitdaging beginnen! Bel ons op 0113-561306 of stuur een e-mail naar info@klok’uus.nl. Voor groepen maken we ook graag een verrassend voorstel op maat!

Reserveer hier ook onze andere gave activiteiten, of specifiek voor een vrijgezellenfeest hier