Lasergame in Zeeland

Lasergame volwassenen | €19,50 per persoon

Outdoor Lasergame bij Klok’uus biedt veel actie, plezier en ruimte voor een dolletje met collega’s. Ontdek het uitdagendste veld van Zeeland met loopgraven, tunnels en andere gave obstakels vlakbij Goes.

Met onze lasergamewapens tillen we de lasergame experience naar een hoger niveau! Het draait niet alleen meer op de tegenspeler te raken met de laserstraal. Nee, onze wapens zorgen voor een échte real life beleving door vibratie, sounds & meerdere spelvarianten! Ook kunnen de scores per persoon heel précies worden bijgehouden. GAAF dus!

Deze activiteit is uitermate geschikt voor kleine én grote groepen. Onze instructeur neemt jullie helemaal mee in deze lasergame experience en past het spel aan aan de grootte van de groep. Er zijn namelijk verschillende spelvormen mogelijk: ‘Free for all, capture the flag en nog veel meer..’

  • Een groep van 6 tot 35 personen
  • Lasergame duurt +- 1 uur
  • Begeleide activiteit

Combineren met een hapje & drankje

Tijdens het lasergame een pauze inlassen? Kies dan leuk voor een goed gevulde kruiwagen naar keuze. Vul hem met een combinatie van drankjes en hapjes. Dat maakt deze activiteit uitermate compleet!

Ook is de activiteit Lasergame is te combineren met borrel, lunch, diner of barbecue. Onze standaard arrangementen vind je hier. Bekijk hier onze barbecue arrangementen. Meer weten over een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier of Klik hier om te reserveren