Bedrijfsuitje bij Klok’uus Zeeland

Klok’uus is voor Zakelijke groepen dé verrassende locatie in Zeeland voor bedrijfsuitjes! Waar je bij Klok’uus kan genieten van een heerlijk drankje in een groene omgeving, een compleet verzorgde borrel, lunch of diner, kan je hier ook terecht voor de meest actieve en originele activiteiten op elk gewenst moment. Stap uit te drukte van alledag, heb plezier met collega’s en daarna kunnen jullie er weer fris & fruitig tegenaan! Klok’uus is maar 10 minuten rijden vanaf Goes.

Sportief bedrijfsuitje

Een sportief bedrijfsuitje organiseren? Voor sportieve bedrijfsuitjes bieden wij verrassende, sportieve activiteiten aan, zoals: Boerenspelen, lasergame of archery tag. Kies voor een teambuilding activiteit, waarbij collega’s met plezier samenwerken en elkaar (nog) beter leren kennen.

Winterspelen (overdekt) of Boerenspelen

Vanaf 15-50 personen

De meest hilarische teamchallenges vind je bij de enige echte Klok’uus boerenspelen. Onze boerenspelen zijn een combinatie van 9 verschillende spellen in teamverband. Met gave spellen als:  spijkerslaan, trekkerband race, archery tag shoot off en spellen met een bijzondere naam als koeienvlaaienveld en boter, kaas en eieren, werk je hard aan de teamspirit!

Lees hier alles over het leuke, sportieve Winterspelen of de Boerenspelen.

“Wij hebben een zeer fijne avond afgelopen vrijdag gehad met een onbeperkt menu (en vegetarische opties), de Winterspelen en afsluitend een borrel.” – Scheldezoom

Lasergamen

Vanaf 6-40 personen

De leukste outdoor lasergame in Zeeland vol actie en plezier! Trek het grote lasergameveld in met loopgraven, tunnels en andere gave obstakels en beleef een REAL-LIFE ervaring.

Lees hier alles over de het leukste, sportieve  lasergamen groepsactiviteit.

Archery Tag

Vanaf 6-40 personen

Deze activiteit is uiterst populair in Amerika, maar nog bijna nergens in Nederland te vinden. Welk team heeft de grootste concentratieboog? Jaag die pijlen in de roos (tegenpartij) en schiet jouw team naar de overwinning. Bij Archery Tag komen alle fysieke inspanningen samen voor het allerbeste resultaat.

Lees hier alles over het sportieve groepsuitje archery tag.

Ontspannende groepsactiviteiten

Klok’uus is ook een locatie voor ontspannende en originele groepsactiviteit, kortom: een origineel bedrijfsuitje Zeeland. Geniet tijdens jouw bedrijfsuitje van de groene omgeving en het Zeeuwse landschap.

Boerengolf

Vanaf 2-100 personen

Boerengolf is de boeren-variant op het bekende golfspel. Trek met ieder team onze prachtige natuur in met een bourgondische kruiwagen, een houtenklomp aan een stok en een bal groter dan een normale golfbal voor een ontspannen potje boerengolf.

Lees hier alles over dit ontspannen boerengolf uitje.

E-harlie of solextour (Zomerse tip!)

Maart t/m oktober beschikbaar!

De stoere, elektrische E-choppers zijn niet meer weg te denken bij Klok’uus en in Zeeland. Beleef het ultieme Zeeland. Tour door de zak van Zuid-Beveland en laat je verrassen door de mooie plekken met onze gevarieerde routes. We hebben maar liefst 80 voertuigen beschikbaar, dus een onwijs toffe activiteit voor kleine én grote groepen.

Lees hier alles over een stoere E-harlie tour of een solextour met je collega’s.

Combineer met een hapje en drankje

In ons sfeervolle restaurant of op ons zonnig terras kun je terecht voor een geheel verzorgde borrel, lunch of dinerarrangement.

Geniet van diverse, verrassende gerechten van de nieuwe Zomerkaart of onze verrassende Zomerse arrangementen. De gerechten worden bereid met verse en eerlijke streekproducten. Het hele jaar door bieden wij ook mogelijkheden voor een heerlijke BBQ. Lees hier meer over onze heerlijke barbecue arrangementen.

Bekijk onze originele menukaart of onze uiteenlopende arrangementen qua eten en drinken. Wij denken graag met jullie mee voor een verrassend bedrijfsuitjes programma en maken een offerte op maat.

Zomers bedrijfsuitjes voorbeeld

14.30 Boerenspelen
Bourgondische kruiwagen mee met verkoelende drankjes
16.00 Borreltijd!
Rijkgevulde tapas-en snack borrelplanken
17.30 BBQ!
Zeeuwse barbecue (De enige echte!)

Actief vergaderen

Én dat maakt Klok’uus toch wel de meest unieke vergaderlocatie van Zeeland; Klok’uus heeft alles op één locatie. Vergaderen en activiteiten komen samen. Ideaal voor jouw bedrijfsuitjes.

Las na een intensieve ochtend/ middag vergaderen een pauze in met een (teambuilding) activiteit. Dit zorgt voor weer een nieuwe en frisse blik en dat jullie fris en fruitig verder kunnen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een zakelijk uitje? Lees er meer over op onze pagina vergaderen met groepen, bekijk onze vergaderruimtes of ga op ontdekking in onze virtuele tour. Of neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Bedrijfsfeest

Er zijn genoeg speciale momenten voor het organiseren van een bedrijfsfeest. Volgens ons is er eigenlijk altijd wel reden voor een feestje!

Heb je al eens nagedacht om dit buiten de deur te vieren en het bedrijfsfeest of bedrijfsuitje organiseren uit handen te geven? Een feest met een heerlijke lunch of diner of een gezellige borrel in een mooie ruimte. Een feest met een verrassende activiteit. Bij Klok’uus kan het allemaal onder één dak! Er is plek voor maar liefst 500 personen. Komen jullie langs tussen april en eind september? Dan kan dit ook lekker buiten gevierd worden op ons prachtige terras met een heerlijke BBQ.

Zoveel mogelijk informatie over een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje te organiseren bij Klok’uus? Bel of mail ons dan of neem gerust contact op 0113-561306 of via info@klokuus.nl