Sint-Kerst of Nieuwjaarsborrel bij Klok'uus

Maak de feestdagen onvergetelijk en organiseer jouw Sinterklaas, kerst of nieuwjaarsborrel bij Klok’uus! Onze sfeervolle ruimtes zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen, dus breng ook gezellig partners en kids mee! Samen maken we er een onvergetelijke tijd van!✨

Sinterklaas vieren!

Za 25 – Do 30 november
Beleef een exclusief Sinterklaasfeest in onze sfeervolle ruimte, speciaal voor jouw organisatie! Geniet van een onvergetelijke show met dans, activiteiten en muziek, verzorgd door de Klok’uus sinterklaas of jullie eigen sinterklaas. Onder het genot van heerlijke sinterklaaslekkernijen zoals banketstaven en snoepgoed. Of maak het extra uniek door het te combineren met onze High-friet of Sinterklaasplanken. En voor de kinderen hebben we een geweldig Sinterklaasarrangement!

Za 2 & zo 30 december
Doe mee met het gezellige Klok’uus Sinterklaasevent met je collega’s en partners! Er wacht een spannend parcours op jullie met leuke activiteiten, zoals cadeautjes vangen op de bungee trampoline. Verdien het officiële Klok’uus pietendiploma door alle activiteiten succesvol af te ronden. Tijdens het event zullen de vrolijke Klok’uus pieten aan tafel langskomen om de meegebrachte cadeaus te overhandigen. Een event vol plezier en humor!

Let op voor bovenstaande evenementen: Vol=vol. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en wij maken graag een voorstel helemaal naar wens 🙂

Kerst-en nieuwjaarsborrel!

Sluit dit jaar feestelijk af met een verrassende kerst-nieuwjaarborrel met je collega’s! Laat de organisatie over aan het sfeervolle Klok’uus. We zijn flexibel en er is heel veel mogelijk! We nemen graag jullie wensen mee in een tof voorstel en programma helemaal op maat.

Voorbeeldprogramma uit 2022

15.00 uur Inloop
Met koffie/thee & een feestelijk gebakje petit four of verse oliebol!
15.30 uur Zeeuwse Pubquiz (incl. ook eigen invulling vanuit de organisatie ;-))
16.15 uur Borrelen
Rijkgevulde borrelplanken & huisgemaakte chips! Voor de kinderen een heerlijke, zoete tafel met soesjes, snoepjes & ranja
16.30 uur Toespraak management & kerstpakketten uitdelen
17.15 uur Op naar huis

Na heerlijk geborreld, bijgekletst te hebben en de kids zich in onze leuke speeltuin hebben uitgeleefd.

Kerst teambuilding

Competitie, elkaar aanmoedigen en plezier maken zijn de ingrediënten van onze teambuildingactiviteit: Klok’uus Winterspelen. Met spellen als hakbijl gooien, houthakken, trekkerband race, archery tag shoot off en meer, heb je veel plezier in teamverband. Een activiteit die zo leuk en inspannend is dat je het er warm van krijgt! En het beste van alles: deze activiteit is overdekt, dus je kunt altijd spelen, ongeacht het weer.

Kerst met Winterse BBQ of diner

Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom voor een gezellige kerstborrel met aansluitend diner. Onze feestelijke Winter BBQ is dit jaar nieuw en zó leuk en lekker! Bekijk hier onze Winter barbecue en andere heerlijke, verrassende mogelijkheden hier.