Zakelijke lunch

Even weg van de zaak. Buiten de deur vergaderen, een zakelijke lunch met collega’s, relaties of een potentiële klant. Klok’uus is de perfecte locatie voor een gezonde, zakelijke bijeenkomst.

Onze locatie biedt alle mogelijkheden om fris en fruitig aan de slag te gaan! Van gezonde streekgerechten op de menukaart tot powerfoods en heerlijke luncharrangementen.
En wat ook nog eens lekker is: wij bieden alle faciliteiten en ruimte voor een succesvolle bijeenkomst. Op een prachtige plek midden in de natuur, goed bereikbaar – 5 minuten van de snelweg afslag Goes A58 – met een groot gratis parkeerterrein. Handen vrij, focus op de zaken die er toe doen. Klok’uus regelt jouw lunch perfect.

Vergaderen in combinatie met een lunch

We bieden van onze menukaart overheerlijke streekgerechten aan die als lunch of- diner kunnen worden genuttigd tijdens een vergadering. Ook bieden wij verschillende powerfoods aan. Daarnaast zorgen wij ook voor onbeperkt koffie, thee en water voor tijdens de vergadering. Dit doen wij uiteraard allemaal in afstemming met jullie.

Liever niet gestoord worden tijdens de meeting? Dan zorgen wij ervoor dat jullie tijdens het vergaderen helemaal voorzien zijn.

Thuis werken is voor veel mensen realiteit. Tijd om uw medewerkers een hart onder de riem te steken met een uitgebreide brunchbox aan huis! Wij bezorgen de boxen bij uw medewerkers aan de deur. Dit maakt de lunchpauzes nét even wat meer bijzonder! Uiteraard bezorgen wij ook op kantoor om deze medewerkers te verrassen met een heerlijke brunch.

Een gezonde lunch als breakmoment

In ons sfeervolle restaurant of grote terras kun je ook terecht voor een geheel verzorgde lunch. We hebben volop plek voor zowel kleine, als grote gezelschappen. Geniet van diverse verrassende gerechten die met passie zijn klaargemaakt door onze chef en zijn team. Alle lunches en diners worden bereid met verse en eerlijke streekproducten.

Wat ook uniek is: Voor grotere groepen vanaf 15 personen hebben wij een boerenluch! Voordat jullie een zakelijke lunch boeken, neem hier eerst een kijkje op de menukaart of de arrangementen om samen met je collega’s of personeel echt te genieten van de lunch.

Heerlijk eten en gezond bewegen

Beweging staat bij ons hoog in het vaandel! Combineer daarom jouw vergadering met een gezonde, maar overheerlijke lunch en een verrassende teambuildingactiviteit.

Maak je hoofd even leeg in de buitenlucht met een potje Lasergame of Archerytag, of ga de uitdaging aan met de `Winterspelen vol gave team challenges. Bekijk hier ons volledige aanbod activiteiten.

Liever iets uitbundigers, zoals een BBQ? Of liever iets kleiners, zoals een borrel?

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor zakelijk dineren of een borrel.
En dat is nog zo’n slecht idee nog niet… Onze heerlijke menukaart en arrangementen bestaat namelijk uit gerechten die gemaakt zijn van verse gerechten van lokale leveranciers. Zo werken we samen met Slagerij Mieras voor heerlijk vers vlees en zo zijn er nog veel meer.

Zo hebben we genoeg leuke lunch of diner mogelijkheden en arrangementen die passen bij elke gelegenheid met zakelijk karakter; van vergadering, tot wandelsessie, personeelsfeest en relatie-evenement.

We maken natuurlijk graag een offerte op maat en helpen graag jullie wensen omtrent zakelijk eten en drinken te vervullen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.