Locatie van het Klok'uus

In een prachtige omgeving tussen de boomgaarden en het Poelbos vind je Klok’uus in Zeeland, vlakbij Goes. Vijftien jaar geleden was Klok’uus nog een boerderij met appel- en peerboomgaarden. Deze mooie omgeving maakt Klok’uus perfect als uitvalbasis voor een ontspannen dagje uit. Een zakelijke bijeenkomst, een heerlijke barbecue, een gelegenheid vieren of een activiteit op maat: het kan hier allemaal.

Ruimtes in Klok'uus

Klok’uus heeft diverse ruimtes die gehoord mogen worden. De capaciteit varieert van 2 t/m 500 personen. Het is mogelijk om meerdere ruimtes tegelijk te reserveren voor jouw vergadering, presentatie, workshop, training of cursus. Ook beschikt Klok’uus over een veld geschikt voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld een personal training of groepslessen. Heb je ruimte nodig voor een lange vergaderdag? Dan is het leuk om een van onze (teambuilding)activiteiten erbij te boeken om de accu weer op te laden!

Een overzicht van onze beschikbare ruimtes vind u hier. Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Onze tarieven zijn inclusief een gastvrouw en het gebruik van standaard meubilair. Een lunch, diner of borrel en gebruik van audiovisuele apparatuur kunnen worden bijgeboekt. Klok’uus beschikt over een personenlift en een groot parkeerterrein voor ongeveer 150 auto’s.

Ruimte Aantal zitplaatsen Bijzonderheden
Huiskamer 50 Beneden
Eetkamer 90 Beneden
Speelschuur 70 Beneden
Kas 90 Boven
Zolder (vergaderruimte!) 60 Boven, afsluitbaar
Werkplaats 70 tot 150 In tafel opstelling 70 plaatsen,
in theater opstelling ruim 150 zitplaatsen
Magazijn 70 Boven